- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
Rakipp seni de görcez haftaya bakalım ne yapacaksınBeni dinlemedin bak bir pil alıp taksaydın böyle olmayacaktı büyük sözü dinleyin işte
Tam 65 şuan itibariyle canım valla mutlu oldum yani sabah hiç yoksa 64.9 falan misin neyse bu hafta böyle oldu yapacak biseyim yokOoo hadi gözün aydın ablaaa bakalım yarın 64 çıkacak mısın :) bugün gazabına uğramasan ortalama için süper olurdu
Evde pil yoktu aldığım yer iki km koca evdeydi cikamadimBeni dinlemedin bak bir pil alıp taksaydın böyle olmayacaktı büyük sözü dinleyin işte
Sen kg vermiş ol da gerisi hallolur canım yeter ki verTam 65 şuan itibariyle canım valla mutlu oldum yani sabah hiç yoksa 64.9 falan misin neyse bu hafta böyle oldu yapacak biseyim yok
Öylede nota falan gelirse çok üzülürüm benim yuzumdenSen kg vermiş ol da gerisi hallolur canım yeter ki ver
Oooo sana kadar.... hey gidi hey....Öylede nota falan gelirse çok üzülürüm benim yuzumden
Öylede nota falan gelirse çok üzülürüm benim yuzumden
Oooo sana kadar.... hey gidi hey....
Bitter ve sütlü kahve için izin var mı acabaaa
Yok kız 4 gr geliyor bir kare :) 27 kcal izin varsa yapacağım çok canım çekti şöyle sütlü bir kahveSütlü kahve olur bence, bitter de abartmamak şartıyla..
Yemeyip icmedigin icinde kiloda azalma olmuyordur belki kovserim
Kizi kopegi diyecektim ki kovser demis zaten :) gunun egzersizi var tabiki hemen bulup paylasiyorum
Yok kız 4 gr geliyor bir kare :) 27 kcal izin varsa yapacağım çok canım çekti şöyle sütlü bir kahve
Neden sinirlisin hayrolaYok canım, bugün böyle oldu sinirden.. Yoksa normal yiyorum..
Daha yemek yemedim başım çatlıyor..
Ödül yasak kelime1.9 vermişsin, kendine ödülün olsun bu da :)
Ödülün olsun tabii bende squatgirl 200kcal yaptim totomdan kirpiklerimden ter damliyor resmen: DKızlar Bugün çok az kcal almışım akşam şöyle bitter sütlü kahve keyfi yapabilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?