- 4 Nisan 2014
- 5.077
- 10.602
- 448
Dikkat etmiyor musun yediklerine neden öyle oldu? Sen menü paylaşıyor muydun düzenli olarak? Buraya daha sık uğrarsan motivasyonun açısından güzel olur. Egzersiz de yap günün egzersizini yaptın mı hiç
Haaa kalpten gidecektim 1. Olabilirsiniz haaa belki 2 ay hadi inşallah
Yok yaradı ikimiz de 2. Oldunuz :)İşe yaramadı yani neyse yapacak bişey yok o zaman
1000 adım süper tebrik ederim. Çok geçmiş olsun. Bacağını ve belini zorlamayacak çok hareket var tabi bölgesel olarak incelmeye ihtiyacın varsa :)Menulerimi paylasiyorum canim,.bu haftaya kadar iyi ugruyordum buraya ama bu ara biraz ugrayamadim.. Canim bacagimm ve belim agriyordu 2 3 haftadir oda bel fitigim varmis bugun hastanedeydim tum gun egzersiz yapamadim.. Ama baya yuruyus yaptim 10000 adim attm
Altin sut olayimi.oneririm :)Menulerimi paylasiyorum canim,.bu haftaya kadar iyi ugruyordum buraya ama bu ara biraz ugrayamadim.. Canim bacagimm ve belim agriyordu 2 3 haftadir oda bel fitigim varmis bugun hastanedeydim tum gun egzersiz yapamadim.. Ama baya yuruyus yaptim 10000 adim attm..bide bayadir kabizlik sorunum var canim
Neydi Kız onun malzemelerAltin sut olayimi.oneririm :)
Önemli olan takım kaçıncı oldukYok yaradı ikimiz de 2. Oldunuz :)
1sb sicak sute biraz bal 1cay kasigi zencefil 1 cay kaşığı zerdecal 1 cay kasigida tarcin karistir ic icince boyle ter bosaliyor ertesi gunde wcye çıkıyorum uyanıncaNeydi Kız onun malzemeler
1 takim daha paylasimda bulunmadıColorcum sıralama değişti mi
İsim | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
semurcan | - | - | - | - | - | - | - |
White1989 | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤ ❤ | - | - |
galaksimeraklisi | - | - | - | ❤ ❤ | - | - | - |
Colorayzn | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤ ❤ | - | - |
gogo2405 | 100DK+100Jj ❤ | ❤ ❤ | ❤ ❤ | - | - | - | - |
isimsiz965 | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤ ❤ | - | - | - |
aysglkskn | 150IA+50M ❤ | ❤ ❤ | 100DK ❤ | ❤ ❤ | - | - | - |
Mydestinyy | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤ ❤ | - | - | - |
__Dalida__ | - | - | - | - | - | - | - |
aseeel | - | - | ❤ 100IA | ❤ ❤ | - | - | - |
emilian | - | 100IA ❤ | ❤ ❤ | - | ❤ ❤ | - | - |
bilinmeyenkullanici | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤ ❤ | - | - |
AKovser | - | ❤ muaf | ❤ muaf | - | - | - | - |
1sb sicak sute biraz bal 1cay kasigi zencefil 1 cay kaşığı zerdecal 1 cay kasigida tarcin karistir ic icince boyle ter bosaliyor ertesi gunde wcye çıkıyorum uyanınca
Valla bende yarattigi etki budur :)Ciddi misin ya zerdeçal zencefil ve bal eksiğim var almam lazım
Canım altinsutunu emziren anneler icebiliyorum mu
Valla bilmiyorum kuzum ama sutun tadini değiştirebilir:/ zencefil fln var netice olarak.baharat yaniCanım altinsutunu emziren anneler icebiliyorum mu
Ya aslında wcye çıkma konusunda problemim yok ama ayıptır söylemesi azar azar oluyor yarın malzemeleri alabilirsem alıp ben de yapayım bal beni korkutuyor hangi marka kullanıyorsun şekersiz saf bir bal kullanmak lazım değil miValla bende yarattigi etki budur :)
Valla bi dayimiz var cok bilir organik falan benim kullandigim anavarza bal.en iyisi o diyo dayi ama bende ona guvenerek aldim ama memnunumYa aslında wcye çıkma konusunda problemim yok ama ayıptır söylemesi azar azar oluyor yarın malzemeleri alabilirsem alıp ben de yapayım bal beni korkutuyor hangi marka kullanıyorsun şekersiz saf bir bal kullanmak lazım değil mi
Doğru canım bundan da eksik kaldımValla bilmiyorum kuzum ama sutun tadini değiştirebilir:/ zencefil fln var netice olarak.baharat yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?