Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Valla bi dayimiz var cok bilir organik falan benim kullandigim anavarza bal.en iyisi o diyo dayi ama bende ona guvenerek aldim ama memnunum
Tamam ben de içeriğe bir bakayım da ona göre alayım yine de. Memlekette olsam arıcı birinden alırdım ama dur bakalım annem gelecek 15 güne o da getirir şimdilik idareten alırım

Demek.istediğini anlamadim :) ama yedigim kaşığı ictigim herseyi sayiyorum eger bundan bahsediyosan :)
Evde ne yersem not alıyorum Color söylemek için yazdım başına bugün
Yagli krem iyi gelir atmasi icin kabugu
Silverdin kullanıyorum ama kabuk bağladı oda geriyor bacagimi ise yaramiyor o yönden başka krem önerin varsa alayim

Evde ne yersem not alıyorum Color söylemek için yazdım başına bugün

Silverdin kullanıyorum ama kabuk bağladı oda geriyor bacagimi ise yaramiyor o yönden başka krem önerin varsa alayim
Yok kabugun atmasi icin yagli herhangi.bir krem olabilir mesela nivea lacivert kutulu olan yagli kremdir ise yarar

Öyle deme belki bu takım olmasaydı ben çoktan vazgecmistim diyetten spordan yarın bir ay olacak ama ben bugün itibariyle bu takımla tam 8.5 kilo verdim çok ama çok teşekkür ederim
Kime tesekkur ediyosun tesekkur edilecek kimse yokki herkes kendi istegiyle burada ve caba sarfediyor ne kadar emek o kadar yemek hesabi.bizim yaptigimiz ekstra tablolar falan.yoksa sen kendine tesekkur etmelisin istemeseydin vazgeçebilir din :)

Kime tesekkur ediyosun tesekkur edilecek kimse yokki herkes kendi istegiyle burada ve caba sarfediyor ne kadar emek o kadar yemek hesabi.bizim yaptigimiz ekstra tablolar falan.yoksa sen kendine tesekkur etmelisin istemeseydin vazgeçebilir din :)
Hayır canım bazen insan tıkanıyor yapamayacağım veremeyeceğim diyor ama burada destek yanlışlarını görmek insanı motive ediyor hırs yapıyor senin gibi başkaların olduğunu bilmek bile yetiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…