Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hayır canım bazen insan tıkanıyor yapamayacağım veremeyeceğim diyor ama burada destek yanlışlarını görmek insanı motive ediyor hırs yapıyor senin gibi başkaların olduğunu bilmek bile yetiyor
Evet o konuda burasi destek veriyor pes demiyosun bende senelerdir sor hep kilo vericem diyetteyim modundayim ama iki gunden fazla surmuyordu.iradesizlesmistim iyice.ne zaman buraya katildim ozaman kendime geldim 90la basladim ama 90-91 geliyordum suan 78kiloyum ve daha vermem.gereken kilolarim var ama cogu gitti azi kaldi :)70 oldugum vakit gerisini kasmadan vermek.istiyorum en azindan bir 65 60 olmak :) ama once istedigim 70 hatta 69 olmakti :) ve erismeme sadece 9kg kaldi 12si i gitti :)

Sende süper vermişsin canım burası bana iyi geldi önceden ne zaman canım sıkılsa dolap dipinde biterdim yada abur cubur alır itip yerdim burası sorumluluk yüklüyor o yüzden yapmiyorum

Sende süper vermişsin canım burası bana iyi geldi önceden ne zaman canım sıkılsa dolap dipinde biterdim yada abur cubur alır itip yerdim burası sorumluluk yüklüyor o yüzden yapmiyorum
Aynen sorumluluk hissediyosun :) yoksa nerdeeeee asla veremezdim :) B bilinmeyenkullanici canim sende 3.sun sanirim kisisel siralamada :)

Yürüyüşten anca geldim bugünkü yediklerimi yazıyorum
Sabah
Haşlanmış bir yumurta
Az yağlı beyaz peynir yaklaşık yarım kk
Domates
Salatalık

Ara
1 gün kurusu

Öğlen
Bir tabak barbunya

Ara
Doğal made suyu kavun ve maydanoz karışımlı içecek

Akşam yemeği
Ton balıklı salata

2 litre su
1 saat 15 dakika yürüyüş

Barbunyayi olculu tuketmende fayda var seni artilarla yuzlestirebilir :)

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesi Salı ÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar
semurcan -------
White1989❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤--
galaksimeraklisi ---❤ ❤❤ ❤--
Colorayzn❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤--
gogo2405100DK+100Jj ❤❤ ❤❤ ❤----
isimsiz965❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤---
aysglkskn150IA+50M ❤❤ ❤100DK ❤❤ ❤---
Mydestinyy❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤---
__Dalida__-------
aseeel--❤ 100IA❤ ❤---
emilian-100IA ❤❤ ❤-❤ ❤--
bilinmeyenkullanici❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤--
AKovser-❤ muaf❤ muaf----

[TR]
[/TR]
[TR][TR][/tr][/tr]

Yarin yeni pil deneyecegim tartida ama pilden degil buyuk ihtimal yeni tarti almam gerekecek yani haftaya da bi baska tarti ile tartilmis olacagim

Barbunyayi olculu tuketmende fayda var seni artilarla yuzlestirebilir :)
Barbunya doğal yağ içermeyen protein ve karbonhidrat açısından oldukça zengin bir yemek, vücudun yağı yakmak için enerjiye ihtiyaç duyması konusunda ; içerdiği karbonhidrat sayesinde ciddi bir yardımcı olarak kullanılabilir. Anlık artılara sebep olabilir belki fakat makro değerlere bakınca ileriki dönemlerde bize kesin eksiler sağlar
günün son öğününe bırakmadığımız sürece baklagil tğketimi oldukça yararlı haliyle iki gündür yediğimin toplamı bir porsiyon
Bakliyatlar konusunda çok hassasımdır

@coloraynz günün hareketi 30 adet
O islere bilinmeyen kuzu bakiyor :)

Yarin yeni pil deneyecegim tartida ama pilden degil buyuk ihtimal yeni tarti almam gerekecek yani haftaya da bi baska tarti ile tartilmis olacagim
Ozaman yapacak birsey yok umarim yeni tartin seni kilo almia göstermez

Yeme demedim ki tatlim bende biliyorum protein falan diger yagli yiyeceklere nazaran saglikli bir besin sadece tartida fazlasi seni uzer dedim ve sustum :) tabak yazinca dogal olarak 1 yemek tabagi aklima geliyor benim belli bir olcusu de yok 1 yemek tabaginin bana gorw .1 tabak 6 kasikta alir 8 kasikta tabagina gorede.değişir falan sen bildirimlerini yk=corba k uzerinden yaparsan daha sağlıklı olur

Oo afiyet olsun menüde günüde gzel bitirmisin

Bugun felaket birgundu adana da olmadiginiz icin cok sanslisiniz.. saat 9 da elektrikler kesildi ve klima durdu saat 4 de soguk bi dus aldim ama kesmedi oglum aglamaktan helak oldu tam avm ye gitmeyi dusunuyordum ki kapici dairesi jenarotere bagliymis ve elektrik varmis hemen indik asagi cocuk kendine geldi.. izmirliyim sicaga alisigim ama burasi icin sicak yetersiz bi kelime..

Sarjimda bitti iyiki kilomu hemn uyaninca yazmisim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…