Evet o konuda burasi destek veriyor pes demiyosun bende senelerdir sor hep kilo vericem diyetteyim modundayim ama iki gunden fazla surmuyordu.iradesizlesmistim iyice.ne zaman buraya katildim ozaman kendime geldim 90la basladim ama 90-91 geliyordum suan 78kiloyum ve daha vermem.gereken kilolarim var ama cogu gitti azi kaldi :)70 oldugum vakit gerisini kasmadan vermek.istiyorum en azindan bir 65 60 olmak :) ama once istedigim 70 hatta 69 olmakti :) ve erismeme sadece 9kg kaldi 12si i gitti :)Hayır canım bazen insan tıkanıyor yapamayacağım veremeyeceğim diyor ama burada destek yanlışlarını görmek insanı motive ediyor hırs yapıyor senin gibi başkaların olduğunu bilmek bile yetiyor
Sende süper vermişsin canım burası bana iyi geldi önceden ne zaman canım sıkılsa dolap dipinde biterdim yada abur cubur alır itip yerdim burası sorumluluk yüklüyor o yüzden yapmiyorumEvet o konuda burasi destek veriyor pes demiyosun bende senelerdir sor hep kilo vericem diyetteyim modundayim ama iki gunden fazla surmuyordu.iradesizlesmistim iyice.ne zaman buraya katildim ozaman kendime geldim 90la basladim ama 90-91 geliyordum suan 78kiloyum ve daha vermem.gereken kilolarim var ama cogu gitti azi kaldi :)70 oldugum vakit gerisini kasmadan vermek.istiyorum en azindan bir 65 60 olmak :) ama once istedigim 70 hatta 69 olmakti :) ve erismeme sadece 9kg kaldi 12si i gitti :)
Çünkü pes edemiyorsun burada ve insan kilo verdikce basaracagina daha çok inaniyorBurdan sonrasi daha kolay geliyor nedense bana :)
Aynen sorumluluk hissediyosun :) yoksa nerdeeeee asla veremezdim :) B bilinmeyenkullanici canim sende 3.sun sanirim kisisel siralamada :)Sende süper vermişsin canım burası bana iyi geldi önceden ne zaman canım sıkılsa dolap dipinde biterdim yada abur cubur alır itip yerdim burası sorumluluk yüklüyor o yüzden yapmiyorum
Birincide bizden olsaydı ne güzel olurmuşAynen sorumluluk hissediyosun :) yoksa nerdeeeee asla veremezdim :) B bilinmeyenkullanici canim sende 3.sun sanirim kisisel siralamada :)
Yüzdesi 3kusur 1.nin :) sizin gibi az kiloda cok kilo veren biri birincilik getirebilir mesela 65sin bir haftada 2 ve uzeri kg versen yuzden 3lu bisiler oluyo :)Birincide bizden olsaydı ne güzel olurmuş
Boşuna mı seni rakip sectim
Barbunyayi olculu tuketmende fayda var seni artilarla yuzlestirebilir :)Yürüyüşten anca geldim bugünkü yediklerimi yazıyorum
Sabah
Haşlanmış bir yumurta
Az yağlı beyaz peynir yaklaşık yarım kk
Domates
Salatalık
Ara
1 gün kurusu
Öğlen
Bir tabak barbunya
Ara
Doğal made suyu kavun ve maydanoz karışımlı içecek
Akşam yemeği
Ton balıklı salata
2 litre su
1 saat 15 dakika yürüyüş
Haftaya zorlayim biraz bakalım 2.1 verecek miyimYüzdesi 3kusur 1.nin :) sizin gibi az kiloda cok kilo veren biri birincilik getirebilir mesela 65sin bir haftada 2 ve uzeri kg versen yuzden 3lu bisiler oluyo :)
İsim | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
semurcan | - | - | - | - | - | - | - |
White1989 | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤ ❤ | - | - |
galaksimeraklisi | - | - | - | ❤ ❤ | ❤ ❤ | - | - |
Colorayzn | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤ ❤ | - | - |
gogo2405 | 100DK+100Jj ❤ | ❤ ❤ | ❤ ❤ | - | - | - | - |
isimsiz965 | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤ ❤ | - | - | - |
aysglkskn | 150IA+50M ❤ | ❤ ❤ | 100DK ❤ | ❤ ❤ | - | - | - |
Mydestinyy | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤ ❤ | - | - | - |
__Dalida__ | - | - | - | - | - | - | - |
aseeel | - | - | ❤ 100IA | ❤ ❤ | - | - | - |
emilian | - | 100IA ❤ | ❤ ❤ | - | ❤ ❤ | - | - |
bilinmeyenkullanici | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤ ❤ | - | - |
AKovser | - | ❤ muaf | ❤ muaf | - | - | - | - |
Yarin yeni pil deneyecegim tartida ama pilden degil buyuk ihtimal yeni tarti almam gerekecek yani haftaya da bi baska tarti ile tartilmis olacagimArti cikman normal canim o yuzden uykusuzluk regl falan
Listeye girmismiydin sen :) tabii katil aramiza
Ee ne kadar fark vsr iki tarti arasinda bilemiycezz :S nasi yapcaz kovser bunu mu baz alicaz @AKovser
Bende ise yariyordu böylelikle uzun uykuya alistirdim.bi kez kalkar o da acikirsa.bazen hic kalkmaz
Dosya yükle butonundan yapacaksin boyut buyuk derse kirp biraz oyle at
Barbunya doğal yağ içermeyen protein ve karbonhidrat açısından oldukça zengin bir yemek, vücudun yağı yakmak için enerjiye ihtiyaç duyması konusunda ; içerdiği karbonhidrat sayesinde ciddi bir yardımcı olarak kullanılabilir. Anlık artılara sebep olabilir belki fakat makro değerlere bakınca ileriki dönemlerde bize kesin eksiler sağlarBarbunyayi olculu tuketmende fayda var seni artilarla yuzlestirebilir :)
O islere bilinmeyen kuzu bakiyor :)@coloraynz günün hareketi 30 adet
Ozaman yapacak birsey yok umarim yeni tartin seni kilo almia göstermezYarin yeni pil deneyecegim tartida ama pilden degil buyuk ihtimal yeni tarti almam gerekecek yani haftaya da bi baska tarti ile tartilmis olacagim
Yeme demedim ki tatlim bende biliyorum protein falan diger yagli yiyeceklere nazaran saglikli bir besin sadece tartida fazlasi seni uzer dedim ve sustum :) tabak yazinca dogal olarak 1 yemek tabagi aklima geliyor benim belli bir olcusu de yok 1 yemek tabaginin bana gorw .1 tabak 6 kasikta alir 8 kasikta tabagina gorede.değişir falan sen bildirimlerini yk=corba k uzerinden yaparsan daha sağlıklı olurBarbunya doğal yağ içermeyen protein ve karbonhidrat açısından oldukça zengin bir yemek, vücudun yağı yakmak için enerjiye ihtiyaç duyması konusunda ; içerdiği karbonhidrat sayesinde ciddi bir yardımcı olarak kullanılabilir. Anlık artılara sebep olabilir belki fakat makro değerlere bakınca ileriki dönemlerde bize kesin eksiler sağlar
günün son öğününe bırakmadığımız sürece baklagil tğketimi oldukça yararlı haliyleiki gündür yediğimin toplamı bir porsiyon
Bakliyatlar konusunda çok hassasımdır
Oo afiyet olsun menüde günüde gzel bitirmisinYürüyüşten anca geldim bugünkü yediklerimi yazıyorum
Sabah
Haşlanmış bir yumurta
Az yağlı beyaz peynir yaklaşık yarım kk
Domates
Salatalık
Ara
1 gün kurusu
Öğlen
Bir tabak barbunya
Ara
Doğal made suyu kavun ve maydanoz karışımlı içecek
Akşam yemeği
Ton balıklı salata
2 litre su
1 saat 15 dakika yürüyüş
İnsallah olur birincilikdeBu haftada olmadı inşallah haftaya birinci oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?