Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çok güzel olmuş

Bugün kü menüm
Sabah
Bir fincan yeşil cay salata domates biber maydanoz limonlu zwytinyaglu söğüş
Beyaz peynir 4 zeytin 1kaşk bal 2dilim kepek ekmek
Ögle
Yoğurt corbasi bir kase iki kasik sebzeli bulgur pilavi
5kck dilim karpuz
Ara
1soda
Aksam
1kase yogurt corbası
Salata bir dilim kepek ekmek
Sabah bir saat yürys 3lt su cezamıda 300tane ara vererek atladm ip:)

Adananin sıcağı kavurur diye bosa demiyorlar sanirim :)
Izmirde felaket bizim icin neyse de bebisler kaldiramiyor :)

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesi Salı ÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar
semurcan -------
White1989❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤--
galaksimeraklisi ---❤ ❤❤ ❤--
Colorayzn❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤--
gogo2405100DK+100Jj ❤❤ ❤❤ ❤----
isimsiz965❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤---
aysglkskn150IA+50M ❤❤ ❤100DK ❤❤ ❤❤ ❤--
Mydestinyy❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤---
__Dalida__-------
aseeel--❤ 100IA❤ ❤❤ ❤--
emilian-100IA ❤❤ ❤-❤ ❤--
bilinmeyenkullanici❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤--
AKovser-❤ muaf❤ muaf----

[TR]
[/TR]
[TR][TR][/tr][/tr]

Ayy ben de mersin gitmiştim geçen yaz cehennem gibi. Otobüsten indiğimde kaldırımdan ayağıma sıcak üflemişti :) günde 5 kez duş aldığımı hatırlıyorum :)

Abla sana yağ demiştim sür diye o çok fayda ediyordu ilk yandığında. Hametan mıdır nedir o kremden al
Yağ sürdüm canım sağol acısını aldı yaraların derisini almıştım iz kalmasın diye çok fena kabuk oldu yürürken deri de gerilme oluyor kabuklar catlayip kanıyor o da çok canımı yakıyor

Ayy hiç saymam ki öyle, yoksa çok takıntılıyım o sayma işine de dadanırsam annemler sinir krizi geçirir artık bu cumaya kadar şu bir haftada neler değişicek bakıyım ona göre yön veririm 

Ayy ben de mersin gitmiştim geçen yaz cehennem gibi. Otobüsten indiğimde kaldırımdan ayağıma sıcak üflemişti :) günde 5 kez duş aldığımı hatırlıyorum :)
Klima oldugu halde gunde 3 kere dus aliyorum.. oglumun havuzunu dolduruyoruz balkona icine girmedim ana yanina oturuyorum beb onu islatiyorum o beni islatiyor sonra da banyoya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…