Çok güzel olmuşMenü
Sabah aç karına iki bardak limonlu su
Kahvaltı
1,5 dilim ekmek
Lor peynirli omlet
1 adet kibrit kutusu büyüklüğünde kavun
Öğle
Az balık
1 dilim ekmek
1 adet kıvırcık dalı
1 adet kibrit kutusu büyüklüğünde kavun
Ara çok az şekerli türk kahvesi
Akşam
1 bardak ayran
1 adet haşlanmış yumurta ili iki kaçık yoğurt pul biberli naneli
Şu iki litre ucu bulur
Spor
1200 adet ip atlama yarım saat
Yarım saat egzersiz
10 dakika koşu
25 dakika yürüyüş
Günün sporunu akşam bildirecegim
Abla sana yağ demiştim sür diye o çok fayda ediyordu ilk yandığında. Hametan mıdır nedir o kremden alKızlar ya benim bacak yanmıştı yani kabuk bağladı çok geriyor canımı çok yakıyor bilen varmı yumuşatmak için ne yapayım krem ise yaramıyor
Adananin sıcağı kavurur diye bosa demiyorlar sanirim :)Bugun felaket birgundu adana da olmadiginiz icin cok sanslisiniz.. saat 9 da elektrikler kesildi ve klima durdusaat 4 de soguk bi dus aldim ama kesmedi oglum aglamaktan helak oldu tam avm ye gitmeyi dusunuyordum ki kapici dairesi jenarotere bagliymis ve elektrik varmis hemen indik asagi cocuk kendine geldi.. izmirliyim sicaga alisigim ama burasi icin sicak yetersiz bi kelime..
Sarjimda bitti iyiki kilomu hemn uyaninca yazmisim..
İsim | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
semurcan | - | - | - | - | - | - | - |
White1989 | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤ ❤ | - | - |
galaksimeraklisi | - | - | - | ❤ ❤ | ❤ ❤ | - | - |
Colorayzn | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤ ❤ | - | - |
gogo2405 | 100DK+100Jj ❤ | ❤ ❤ | ❤ ❤ | - | - | - | - |
isimsiz965 | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤ ❤ | - | - | - |
aysglkskn | 150IA+50M ❤ | ❤ ❤ | 100DK ❤ | ❤ ❤ | ❤ ❤ | - | - |
Mydestinyy | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤ ❤ | - | - | - |
__Dalida__ | - | - | - | - | - | - | - |
aseeel | - | - | ❤ 100IA | ❤ ❤ | ❤ ❤ | - | - |
emilian | - | 100IA ❤ | ❤ ❤ | - | ❤ ❤ | - | - |
bilinmeyenkullanici | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤ ❤ | - | - |
AKovser | - | ❤ muaf | ❤ muaf | - | - | - | - |
Ayy ben de mersin gitmiştim geçen yaz cehennem gibi. Otobüsten indiğimde kaldırımdan ayağıma sıcak üflemişti :) günde 5 kez duş aldığımı hatırlıyorum :)Bugun felaket birgundu adana da olmadiginiz icin cok sanslisiniz.. saat 9 da elektrikler kesildi ve klima durdusaat 4 de soguk bi dus aldim ama kesmedi oglum aglamaktan helak oldu tam avm ye gitmeyi dusunuyordum ki kapici dairesi jenarotere bagliymis ve elektrik varmis hemen indik asagi cocuk kendine geldi.. izmirliyim sicaga alisigim ama burasi icin sicak yetersiz bi kelime..
Sarjimda bitti iyiki kilomu hemn uyaninca yazmisim..
Teşekkürler ederim canımÇok güzel olmuş
O taraflar temelli yaniyor zaten akdeniz iklimi daha yiyici izmirin gene gozunu sevelim :)Ayy ben de mersin gitmiştim geçen yaz cehennem gibi. Otobüsten indiğimde kaldırımdan ayağıma sıcak üflemişti :) günde 5 kez duş aldığımı hatırlıyorum :)
Yağ sürdüm canım sağol acısını aldı yaraların derisini almıştım iz kalmasın diye çok fena kabuk oldu yürürken deri de gerilme oluyor kabuklar catlayip kanıyor o da çok canımı yakıyorAbla sana yağ demiştim sür diye o çok fayda ediyordu ilk yandığında. Hametan mıdır nedir o kremden al
Kaçtı yine ikincilik sansimiza ah tartı ahh yaktın sen beniEnaaa bireysel 3.yuz kiz white 12.takimdan biri varmis :)
Ayy hiç saymam ki öyle, yoksa çok takıntılıyım o sayma işine de dadanırsam annemler sinir krizi geçirir artıkO islere bilinmeyen kuzu bakiyor :)
Ozaman yapacak birsey yok umarim yeni tartin seni kilo almia göstermez
Yeme demedim ki tatlim bende biliyorum protein falan diger yagli yiyeceklere nazaran saglikli bir besin sadece tartida fazlasi seni uzer dedim ve sustum :) tabak yazinca dogal olarak 1 yemek tabagi aklima geliyor benim belli bir olcusu de yok 1 yemek tabaginin bana gorw .1 tabak 6 kasikta alir 8 kasikta tabagina gorede.değişir falan sen bildirimlerini yk=corba k uzerinden yaparsan daha sağlıklı olur
Gizemim günün sporu 30 adet canım bugün biraz sporda coştum o yüzden az yapayım dedimAbla sana yağ demiştim sür diye o çok fayda ediyordu ilk yandığında. Hametan mıdır nedir o kremden al
Oyle ya bugun ben bile dayanamadim bizimkinin huysuzlanmasi nornal.. birde dis cikariyor iyice yandi yavrumAdananin sıcağı kavurur diye bosa demiyorlar sanirim :)
Izmirde felaket bizim icin neyse de bebisler kaldiramiyor :)
Klima oldugu halde gunde 3 kere dus aliyorum.. oglumun havuzunu dolduruyoruz balkona icine girmedim ana yanina oturuyorum beb onu islatiyorum o beni islatiyor sonra da banyoya :)Ayy ben de mersin gitmiştim geçen yaz cehennem gibi. Otobüsten indiğimde kaldırımdan ayağıma sıcak üflemişti :) günde 5 kez duş aldığımı hatırlıyorum :)
Yok canım şimdi baktım sen ben ikincilik bilinmeyen üçüncü olmuş listedeEnaaa bireysel 3.yuz kiz white 12.takimdan biri varmis :)
Ya bireyseller düzenlenmemiş gördüm 3.03 hemde anam millet ne kilo veriyor bacım yaEnaaa bireysel 3.yuz kiz white 12.takimdan biri varmis :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?