Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Işte paşanın telefonu çekmiyor ya günde konuştuğumuz 2 dakika anca onda da bunları konuşmayacakmışız ben sabahtan beri delirmek üzereyim telefon da çekmiyor arıyım söveyim
Ne sovcen ya bu insanlara sövmek bile iltifat gelir s... Gitsin hayatından evli değilsin nişanlı değilsin bu kaprisleri neden çekiyorsun çok mu asiksin

Aşığım tabi ya yoksa günde 2 dakika konuşabildiğin 5 ayda bir gördüğün birini neden beklersin ki?
Valla canım aşk da bir yere kadar tamam beklemissin beklenen beklediğine degseydi keşke anası ayrı ablaları ayrı kendi ayrı telden çalıyor bu ne ya annen gelseydi bunlar bı haftada tanışmaya mi gelecekler söze mi nisana mi ne olacaktı ailene söyleseydin benim arkadaşımın başına geldi aynı şey çocuk akşam istemeye geliyoruz dedi saat on iki oldu biz bekliyoruz çocuğu arıyoruz ulaşamıyoruz kız sanıyor başlarına bişey geldi polise bile haber verdi sonuç çocuk vazgeçmiş düşün rezilligi

Aşığım tabi ya yoksa günde 2 dakika konuşabildiğin 5 ayda bir gördüğün birini neden beklersin ki?
Allah yardımcın olsun arkadaşım ne geliyorsa başımıza aşktan geliyor

Nasılsınız kızlar bütün gün bişey yemedim gelince çabucak makarna yaptım çocuklara az bişey yedim şimdi egzersiz falan telafi edicem
Mate çayı aldım birde evlilik arifesinde baya kilo verdirmisti tavsiye ederim

Allah kahretsin öyle adamları. Bana da olacağı o böyle giderse. Sanki silah dayadık kafasına, kendi ikna etti ne yaptı ne etti daha ona kalsa bu izne geldiğinde eşya da alacakmışız öyle diyordu beyim alalım firmaya ödeyeyim evleneceğimizde getirirler diyordu.

Teşekkür ederim..

Geldiğinde bakarsın neden vazgeçmiş izin mi alamamış ne olmuş ayrıntılarıyla öğrenir sende kendine ona göre bı yol cizersin canim

O nasıl bir insan mecburmusun boşver git tatiline.

Menüm
Sabah 2 dilim tbe peynir zeytin çay

Sade kahve

Öğlen 1kepce çorba rosto köfte az karpuz

Sade kahve 2 çatal kek

Akşam yarım kepçe çorba 1 küçük biber dolması 3 lahana sarması kabaklı salata çiğ kabaklar cacık.

Su 2 lt
3 kupa beşi biyerde çay
Spor yapmadım henüz yapıcam

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesi Salı ÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar
semurcan -------
White1989❤ ❤------
galaksimeraklisi -------
Colorayzn-------
gogo2405❤ ?------
isimsiz965-------
aysglkskn-------
Mydestinyy❤ ?------
__Dalida__-------
aseeel-------
emilian-------
bilinmeyenkullanici❤ ❤------
mutsuzmutlu-------
asya_01------
AKovser-------

[TR]
[/TR]
[TR][TR][/tr][/tr]

Basarili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…