- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Ne sovcen ya bu insanlara sövmek bile iltifat gelir s... Gitsin hayatından evli değilsin nişanlı değilsin bu kaprisleri neden çekiyorsun çok mu asiksinIşte paşanın telefonu çekmiyor ya günde konuştuğumuz 2 dakika anca onda da bunları konuşmayacakmışız ben sabahtan beri delirmek üzereyim telefon da çekmiyor arıyım söveyim
Aşığım tabi ya yoksa günde 2 dakika konuşabildiğin 5 ayda bir gördüğün birini neden beklersin ki?Ne sovcen ya bu insanlara sövmek bile iltifat gelir s... Gitsin hayatından evli değilsin nişanlı değilsin bu kaprisleri neden çekiyorsun çok mu asiksin
Valla canım aşk da bir yere kadar tamam beklemissin beklenen beklediğine degseydi keşke anası ayrı ablaları ayrı kendi ayrı telden çalıyor bu ne ya annen gelseydi bunlar bı haftada tanışmaya mi gelecekler söze mi nisana mi ne olacaktı ailene söyleseydin benim arkadaşımın başına geldi aynı şey çocuk akşam istemeye geliyoruz dedi saat on iki oldu biz bekliyoruz çocuğu arıyoruz ulaşamıyoruz kız sanıyor başlarına bişey geldi polise bile haber verdi sonuç çocuk vazgeçmiş düşün rezilligiAşığım tabi ya yoksa günde 2 dakika konuşabildiğin 5 ayda bir gördüğün birini neden beklersin ki?
Allah yardımcın olsun arkadaşım ne geliyorsa başımıza aşktan geliyorAşığım tabi ya yoksa günde 2 dakika konuşabildiğin 5 ayda bir gördüğün birini neden beklersin ki?
Valla canım aşk da bir yere kadar tamam beklemissin beklenen beklediğine degseydi keşke anası ayrı ablaları ayrı kendi ayrı telden çalıyor bu ne ya annen gelseydi bunlar bı haftada tanışmaya mi gelecekler söze mi nisana mi ne olacaktı ailene söyleseydin benim arkadaşımın başına geldi aynı şey çocuk akşam istemeye geliyoruz dedi saat on iki oldu biz bekliyoruz çocuğu arıyoruz ulaşamıyoruz kız sanıyor başlarına bişey geldi polise bile haber verdi sonuç çocuk vazgeçmiş düşün rezilligi
Teşekkür ederim..Allah yardımcın olsun arkadaşım ne geliyorsa başımıza aşktan geliyor
Nasılsınız kızlar bütün gün bişey yemedim gelince çabucak makarna yaptım çocuklara az bişey yedim şimdi egzersiz falan telafi edicem
Mate çayı aldım birde evlilik arifesinde baya kilo verdirmisti tavsiye ederim
Geldiğinde bakarsın neden vazgeçmiş izin mi alamamış ne olmuş ayrıntılarıyla öğrenir sende kendine ona göre bı yol cizersin canimAllah kahretsin öyle adamları. Bana da olacağı o böyle giderse. Sanki silah dayadık kafasına, kendi ikna etti ne yaptı ne etti daha ona kalsa bu izne geldiğinde eşya da alacakmışız öyle diyordu beyim alalım firmaya ödeyeyim evleneceğimizde getirirler diyordu.
Teşekkür ederim..
O nasıl bir insan mecburmusun boşver git tatiline.sağolun arkadaşlar. benimki nişan yapıcaz yapıcaz dedi beyefendi 1 ay izin yapıcam hepsini yaparız rahat ol dedi dedi 1 haftalığına geliyormuş paşam. hiç dert de etmiyor biz nişan yapacaktık diye. umrunda bile değil.
inanki bugün peşinde koşmaktan 3 tişört değiştim.su gibi oldu üstüm.bu diş anamı ağlattı çok kötü zamana geldiNe uyuyor ne duruyor kucakta gezmek istiyor benim sıpa
İsim | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
semurcan | - | - | - | - | - | - | - |
White1989 | ❤ ❤ | - | - | - | - | - | - |
galaksimeraklisi | - | - | - | - | - | - | - |
Colorayzn | - | - | - | - | - | - | - |
gogo2405 | ❤ ? | - | - | - | - | - | - |
isimsiz965 | - | - | - | - | - | - | - |
aysglkskn | - | - | - | - | - | - | - |
Mydestinyy | ❤ ? | - | - | - | - | - | - |
__Dalida__ | - | - | - | - | - | - | - |
aseeel | - | - | - | - | - | - | - |
emilian | - | - | - | - | - | - | - |
bilinmeyenkullanici | ❤ ❤ | - | - | - | - | - | - |
mutsuzmutlu | - | - | - | - | - | - | - |
asya_01 | ❤ | - | - | - | - | - | - |
AKovser | - | - | - | - | - | - | - |
tesekkur ederim :)iyi yapmissin canım afiyet olsun :)
Kızlar fabrika da hareketi yaparken patrona yakalandım hayırdır dedi ayağın mı ağrıyor dedi YÖK dedim bütün gün oturuyorum hareket yapıyorum dedim
denicem bide oyle tesekkur ederimiçine yulaf da ekle daha güzel oluyor bir de tarçın
harika oluyor. hatta geceden süt ile bekletip direk bir kavanozda işe götür çok güzel bir öğün olurtesekkur ederim :)
denicem bide oyle tesekkur ederim
BasariliTUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosmaKISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlamaM:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
S: SquatMENU VE SPOR CIZELGEMIZ
[TR][TR][/tr][/tr]
İsim Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar semurcan - - - - - - - White1989 ❤ ❤ - - - - - - galaksimeraklisi - - - - - - - Colorayzn - - - - - - - gogo2405 ❤ ? - - - - - - isimsiz965 - - - - - - - aysglkskn - - - - - - - Mydestinyy ❤ ? - - - - - - __Dalida__ - - - - - - - aseeel - - - - - - - emilian - - - - - - - bilinmeyenkullanici ❤ ❤ - - - - - - mutsuzmutlu - - - - - - - asya_01 ❤ - - - - - - AKovser - - - - - - -
[TR]
[/TR]
Senin işin yok muydu yaaa yine burdasınBasarili
Artik liste isi sendeSenin işin yok muydu yaaa yine burdasınbu arada bilerek etiketlemedim akşam en son etiketlerim diye
Okula kadar tamam da sonra bilemiciiimmArtik liste isi sendevar isim ara verdim.bakiyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?