- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
iyimisinnnnn90 dakika yürüyüş+50 dakika koşu=140 dakika (15.5 km)
80 squat
60 jj
60 ip
44 bacak kaldırma
18 sn duvara oturma
60 sn plank
32 lunge
30 dakika videolu bacak egzersizleri
3 lt su
kalkar kalmaz yarım limon ile 2 bardak su
sabah
1 salatalık
3 zeytin
1 rafadan yumurta
19 gr çok tahıllı ekmek
28 gr süzme peynir
2 büyük biber
yeşil çay
ara
5 gr bitter
2 gr fıstık
şekersiz türk kahvesi
öğle
maden suyu 200 ml
195 gr mercimekli bulgur pilavı(1 kase)
52 gr yoğurt (3 çatal)
19 gr (2 serçe parmağı kadar) kornişon
45 gr(1 cm genişlikte ay şeklinde dilim) karpuz
akşam
1 domaes yarım limon karabiberle domates suyu
130 gr mercimekli bulgur pilavı (yarım kase)
42 gr yoğurt (2 çatal)
toplam alınan kalori 835
toplam yakılan kalori 1050 kcal
sakin ol aceleye gelmez bu işler herşeyde bi hayır vardır kuuzmsağolun arkadaşlar. benimki nişan yapıcaz yapıcaz dedi beyefendi 1 ay izin yapıcam hepsini yaparız rahat ol dedi dedi 1 haftalığına geliyormuş paşam. hiç dert de etmiyor biz nişan yapacaktık diye. umrunda bile değil.
Kasımdan beri bekliyoruz aceleye geldiği yok kisakin ol aceleye gelmez bu işler herşeyde bi hayır vardır kuuzm
Oyaliyor mu seni öyle mi hissediyorsunsağolun arkadaşlar. benimki nişan yapıcaz yapıcaz dedi beyefendi 1 ay izin yapıcam hepsini yaparız rahat ol dedi dedi 1 haftalığına geliyormuş paşam. hiç dert de etmiyor biz nişan yapacaktık diye. umrunda bile değil.
Oyalasa iyi umursamıyor bile 1 haftalığına gelecekmiş bana bunu ben sorunca söylüyor ee hani anneni çağır artık diyordun nişan yapcaz bir daha ne zamana gelirim belirsiz diyordun ? Ben gelince hazırlıkları yaparız bunları detaylı konuşuruz sen şimdi uğraşma diyordun 1 hafta ne dalga geçer gibiOyaliyor mu seni öyle mi hissediyorsun
Ne diyor peki öyle diyinceOyalasa iyi umursamıyor bile 1 haftalığına gelecekmiş bana bunu ben sorunca söylüyor ee hani anneni çağır artık diyordun nişan yapcaz bir daha ne zamana gelirim belirsiz diyordun ? Ben gelince hazırlıkları yaparız bunları detaylı konuşuruz sen şimdi uğraşma diyordun 1 hafta ne dalga geçer gibi
Ben bir şey demedim sadece seninle konuşmak istemiyorum tatile gidicem bu hafta dedim yalvarıyor anca gitme diyeNe diyor peki öyle diyince
Kuzum ya hem.kendi kendine nisan tarihi söylüyor hem vazgeciyor ben bu adamdan bı cacık anlamadım ya sen anneni cagirsaydin ne olacaktı o zamanOyalasa iyi umursamıyor bile 1 haftalığına gelecekmiş bana bunu ben sorunca söylüyor ee hani anneni çağır artık diyordun nişan yapcaz bir daha ne zamana gelirim belirsiz diyordun ? Ben gelince hazırlıkları yaparız bunları detaylı konuşuruz sen şimdi uğraşma diyordun 1 hafta ne dalga geçer gibi
Yalvarsin bırak ya insan mı kandırıyor ne yapıyor anlamadımBen bir şey demedim sadece seninle konuşmak istemiyorum tatile gidicem bu hafta dedim yalvarıyor anca gitme diye
Evet kendisi söyledi hep ben hiç sıcak bakmıyordum annem zaten köpürüyordu sen dünya turuna çıkacaksın ne evlenmesi hayallerin ne oldu diye. Şimdi diyecek annem bu mu bana gelecek evlencez dediğin adam.Kuzum ya hem.kendi kendine nisan tarihi söylüyor hem vazgeciyor ben bu adamdan bı cacık anlamadım ya sen anneni cagirsaydin ne olacaktı o zaman
Afedersin ayaküstü adam şey yapıyorYalvarsin bırak ya insan mı kandırıyor ne yapıyor anlamadım
Ya canım annesi sıkıntı ablaları öyle eee çocuk desen bı öyle bı böyle yani bu adamla evlenmek istediğine emin misin yasin 20 hayatının basindasin git gez dolaş evlenme demiyorum ama bu adamdan sana koca olmaz bu benim fikrimEvet kendisi söyledi hep ben hiç sıcak bakmıyordum annem zaten köpürüyordu sen dünya turuna çıkacaksın ne evlenmesi hayallerin ne oldu diye. Şimdi diyecek annem bu mu bana gelecek evlencez dediğin adam.
Aklı başında bı insansın çocukta yok onun karşısında boşuna oyalip duruyor seni ağzına bı bal çalıp kaçıyor kusura bakmaAfedersin ayaküstü adam şey yapıyor
Hayır ne kusuru aynen yaptığı bu ondan delirdim ya sabahtan beri kendimi nereye atacağımı şaşırdım kendisi bana dedi anlattım işte size gelince hallederiz her şeyi bol bol vakit var şimdi kısacık konuştuğumuz zamanı bunları konuşarak harcamayalım diyeAklı başında bı insansın çocukta yok onun karşısında boşuna oyalip duruyor seni ağzına bı bal çalıp kaçıyor kusura bakma
Resmen oyalamis ya bunları konuşmayalım ne konusacakmissiniz çok mu onemsizmis bunlar ay valla delirdimHayır ne kusuru aynen yaptığı bu ondan delirdim ya sabahtan beri kendimi nereye atacağımı şaşırdım kendisi bana dedi anlattım işte size gelince hallederiz her şeyi bol bol vakit var şimdi kısacık konuştuğumuz zamanı bunları konuşarak harcamayalım diye
Işte paşanın telefonu çekmiyor ya günde konuştuğumuz 2 dakika anca onda da bunları konuşmayacakmışız ben sabahtan beri delirmek üzereyim telefon da çekmiyor arıyım söveyimResmen oyalamis ya bunları konuşmayalım ne konusacakmissiniz çok mu onemsizmis bunlar ay valla delirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?