Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sağolun arkadaşlar. benimki nişan yapıcaz yapıcaz dedi beyefendi 1 ay izin yapıcam hepsini yaparız rahat ol dedi dedi 1 haftalığına geliyormuş paşam. hiç dert de etmiyor biz nişan yapacaktık diye. umrunda bile değil.

iyimisinnnnn

sakin ol aceleye gelmez bu işler herşeyde bi hayır vardır kuuzm

Oyaliyor mu seni öyle mi hissediyorsun

Oyaliyor mu seni öyle mi hissediyorsun
Oyalasa iyi umursamıyor bile 1 haftalığına gelecekmiş bana bunu ben sorunca söylüyor ee hani anneni çağır artık diyordun nişan yapcaz bir daha ne zamana gelirim belirsiz diyordun ? Ben gelince hazırlıkları yaparız bunları detaylı konuşuruz sen şimdi uğraşma diyordun 1 hafta ne dalga geçer gibi

Ne diyor peki öyle diyince

Kuzum ya hem.kendi kendine nisan tarihi söylüyor hem vazgeciyor ben bu adamdan bı cacık anlamadım ya sen anneni cagirsaydin ne olacaktı o zaman

Kuzum ya hem.kendi kendine nisan tarihi söylüyor hem vazgeciyor ben bu adamdan bı cacık anlamadım ya sen anneni cagirsaydin ne olacaktı o zaman
Evet kendisi söyledi hep ben hiç sıcak bakmıyordum annem zaten köpürüyordu sen dünya turuna çıkacaksın ne evlenmesi hayallerin ne oldu diye. Şimdi diyecek annem bu mu bana gelecek evlencez dediğin adam.

Evet kendisi söyledi hep ben hiç sıcak bakmıyordum annem zaten köpürüyordu sen dünya turuna çıkacaksın ne evlenmesi hayallerin ne oldu diye. Şimdi diyecek annem bu mu bana gelecek evlencez dediğin adam.
Ya canım annesi sıkıntı ablaları öyle eee çocuk desen bı öyle bı böyle yani bu adamla evlenmek istediğine emin misin yasin 20 hayatının basindasin git gez dolaş evlenme demiyorum ama bu adamdan sana koca olmaz bu benim fikrim

Aklı başında bı insansın çocukta yok onun karşısında boşuna oyalip duruyor seni ağzına bı bal çalıp kaçıyor kusura bakma
Hayır ne kusuru aynen yaptığı bu ondan delirdim ya sabahtan beri kendimi nereye atacağımı şaşırdım kendisi bana dedi anlattım işte size gelince hallederiz her şeyi bol bol vakit var şimdi kısacık konuştuğumuz zamanı bunları konuşarak harcamayalım diye

Resmen oyalamis ya bunları konuşmayalım ne konusacakmissiniz çok mu onemsizmis bunlar ay valla delirdim

Resmen oyalamis ya bunları konuşmayalım ne konusacakmissiniz çok mu onemsizmis bunlar ay valla delirdim
Işte paşanın telefonu çekmiyor ya günde konuştuğumuz 2 dakika anca onda da bunları konuşmayacakmışız ben sabahtan beri delirmek üzereyim telefon da çekmiyor arıyım söveyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…