Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sende ki mide bende olsa şimdi görmüştüm 54 bacım ben senin iki katına yiyorum
Kuzum şeker olunca böyle iğneler zor verdiriyor kilo bana bundan 7 yıl önce bir buçuk ayda 7 kilo verdim akşam yemekleri yemiyerek ama şimdi onu yapamıyorum şekerim düşüyor hemen resmen kendimi kaybediyorum

Arkadaşlar bişey soracağım sizin bı arkadaşınız var diyelim eşi ilede eşiniz arkadaş siz arkadaşınızın eşini bı Cafe de eski sevgilisiyle konuşurken görseniz söylermisiniz arkadaşınıza eşinizin arkadaşına sordunuz diyelim niye konusuyordun onunla oda size dedi ki ihtiyacı varmış aradı buluşmak zorunda kaldı kuramadım hatırını ama bı daha söz gorusmeyecegim

Kuzum şeker olunca böyle iğneler zor verdiriyor kilo bana bundan 7 yıl önce bir buçuk ayda 7 kilo verdim akşam yemekleri yemiyerek ama şimdi onu yapamıyorum şekerim düşüyor hemen resmen kendimi kaybediyorum
Evet canım şeker zor iş Allah kolaylık versin

En tatli ugraslar bunlar, keyfini cikart guzelim

Bence söyleme ama çıtlatabilirsin bakar ol takipte ol kocanı bak geçenlerde bilmem ne nin kocası eski sevgilisiyle buluşMuş erkeklere hiç güven olmaz ben hep tetikteyim vs diyebilirsin

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesi Salı ÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar
semurcan -------
White1989❤ ❤❤❤ -----
galaksimeraklisi ❤❤------
Colorayzn?❤❤ ❤-----
D3S1R3-❤ ❤-----
gogo2405❤ ❤❤❤-----
isimsiz965❤ ❤❤ ❤-----
aysglkskn❤❤------
Mydestinyy❤ ❤❤ ❤-----
__Dalida__-------
aseeel❤ ?❤ ❤-----
emilian❤❤❤❤-----
bilinmeyenkullanici❤ ❤❤❤-----
smykmy ❤❤------
mutsuzmutlu------
asya_01------
AKovser?❤------

[TR]

[TR]

[TR] [/TR][/TR][/TR]
[TR][TR][TR][TR][/tr][/tr][/tr][/tr]

Bence söyleme ama çıtlatabilirsin bakar ol takipte ol kocanı bak geçenlerde bilmem ne nin kocası eski sevgilisiyle buluşMuş erkeklere hiç güven olmaz ben hep tetikteyim vs diyebilirsin
Mantıklı olmadı öyle yapayım çok pis vicdan ayptim arada kaldim

Zor bir durum..
Ama konuşmazdım ben olsam..
Çok rahat edemezsem eşime söylerdim o bir baksın durum neymiş, nereden nereyeymiş diye..
Yoksa Bilinmeyenin de dediği gibi suçlu sen olursun..

Dünkü menüm

Sabah
1 dilim çavdar ekmeği
Yoğurtlu peynir
1 fincan çay

Ara
5-6 incir
1 erik

Öğlen
5 çay kaşığı pilav
Azıcık et kavurma
domates

Akşam
1/3 dilim çavdar ekmeği
Tavada yağsız et
domates

Su - 3 litrean yeşilçay
1 fincan yeşilçay
1 büyük bardak altın süt

Spor
Yürüyüş
Dünün egzersizi 450 idi sanırım

Kac aylik oldu canim? Gunduz uykusu ve beslenmesi nasil?
9 aylık oldu abla.beslenmesi gündüz iyi besliyorum meyvesi çorbası püreler haşlanmış yumurta bu tarz şeyler veriyorum.hava sıcak bol bol su içiriyorum ev yoğurdu yediriyorum.uykusu da gündüz 12 gibi yatıyor akşam üstü birde uyuyor o kadar.ve yatınca da en fazla 30 dk yatıyor gündüz

Bugünkü menüm

Sabah yok

Öğlen
Yemekten önce 10 tane kadar incir
1 küçük haşlama patates
1 domates
Çatalın ucuyla makarna sosundan aldım

Arada tütsülenmiş balık yedim parmak kadar olmazdı, tuzluydu ama

Akşam
1 fincan kakaolu süt

Su - 2 litre
3 fincan limonlu yeşilçay (yine içerim belki)

Spor
1000 zıplama
50 günün ezgersizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…