- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Sende ki mide bende olsa şimdi görmüştüm 54 bacım ben senin iki katına yiyorumCanım benim ama doyuyorum hatta akşam kaçırdım şiştim dedim eşime
Maşallah canım benim yerimde yapmışsın sporEvet B bilinmeyenkullanici şekerrrimmmmmmm
7.1 km yürüyüş+koşu 50 günün hareketi suyum da 2700 lt toplamda
Kuzum şeker olunca böyle iğneler zor verdiriyor kilo bana bundan 7 yıl önce bir buçuk ayda 7 kilo verdim akşam yemekleri yemiyerek ama şimdi onu yapamıyorum şekerim düşüyor hemen resmen kendimi kaybediyorumSende ki mide bende olsa şimdi görmüştüm 54 bacım ben senin iki katına yiyorum
Tartılmadım valla korkuyorum ama enson artıdaydı birazcıkkkNasıl gidiyor cirkefim gitti mi artilar
Evet canım şeker zor iş Allah kolaylık versinKuzum şeker olunca böyle iğneler zor verdiriyor kilo bana bundan 7 yıl önce bir buçuk ayda 7 kilo verdim akşam yemekleri yemiyerek ama şimdi onu yapamıyorum şekerim düşüyor hemen resmen kendimi kaybediyorum
Kiyamam kuzuummBurdayım saçlarım dibi bile aciyor
Yiyecek başka birşeyim de yoktu canım, 1 domates 1 patates yedim
Ben de zaten o yüzden zayıf olayım diyorum.. Sonra en azından bir süre dikkat edemem gibi..
Başlarda git gel, misafirlik çok olur bizde, heryerde de birşeyler yemek zorundasın falan, o yüzden şimdi zayıfladım zayıfladım, yoksa evlendikten sonra karşısını alamam..
Garip ama heyecan hiç yok gibi :)
Evle uğraşıyoruz şu an, az kaldı, diğer yandan da eksikleri almaya çalışıyoruz öyle işte :)
Sağol canimKiyamam kuzuumm
Bence söyleme ama çıtlatabilirsin bakar ol takipte ol kocanı bak geçenlerde bilmem ne nin kocası eski sevgilisiyle buluşMuş erkeklere hiç güven olmaz ben hep tetikteyim vs diyebilirsinArkadaşlar bişey soracağım sizin bı arkadaşınız var diyelim eşi ilede eşiniz arkadaş siz arkadaşınızın eşini bı Cafe de eski sevgilisiyle konuşurken görseniz söylermisiniz arkadaşınıza eşinizin arkadaşına sordunuz diyelim niye konusuyordun onunla oda size dedi ki ihtiyacı varmış aradı buluşmak zorunda kaldı kuramadım hatırını ama bı daha söz gorusmeyecegim
İsim | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
semurcan | - | - | - | - | - | - | - |
White1989 | ❤ ❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
galaksimeraklisi | ❤❤ | - | - | - | - | - | - |
Colorayzn | ?❤ | ❤ ❤ | - | - | - | - | - |
D3S1R3 | - | ❤ ❤ | - | - | - | - | - |
gogo2405 | ❤ ❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
isimsiz965 | ❤ ❤ | ❤ ❤ | - | - | - | - | - |
aysglkskn | ❤❤ | - | - | - | - | - | - |
Mydestinyy | ❤ ❤ | ❤ ❤ | - | - | - | - | - |
__Dalida__ | - | - | - | - | - | - | - |
aseeel | ❤ ? | ❤ ❤ | - | - | - | - | - |
emilian | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
bilinmeyenkullanici | ❤ ❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
smykmy | ❤❤ | - | - | - | - | - | - |
mutsuzmutlu | ❤ | - | - | - | - | - | - |
asya_01 | ❤ | - | - | - | - | - | - |
AKovser | ?❤ | - | - | - | - | - | - |
Mantıklı olmadı öyle yapayım çok pis vicdan ayptim arada kaldimBence söyleme ama çıtlatabilirsin bakar ol takipte ol kocanı bak geçenlerde bilmem ne nin kocası eski sevgilisiyle buluşMuş erkeklere hiç güven olmaz ben hep tetikteyim vs diyebilirsin
Bak anlatırsın adam kadının ağzından girip burnundan çıkar sen suçlu olursun bu sefer. Kocan da bence konuşsun bak zor tutuyorum gidip senin hanıma söyleyecek yoksa kendine gel vs desinMantıklı olmadı öyle yapayım çok pis vicdan ayptim arada kaldim
Arkadaşlar bişey soracağım sizin bı arkadaşınız var diyelim eşi ilede eşiniz arkadaş siz arkadaşınızın eşini bı Cafe de eski sevgilisiyle konuşurken görseniz söylermisiniz arkadaşınıza eşinizin arkadaşına sordunuz diyelim niye konusuyordun onunla oda size dedi ki ihtiyacı varmış aradı buluşmak zorunda kaldı kuramadım hatırını ama bı daha söz gorusmeyecegim
9 aylık oldu abla.beslenmesi gündüz iyi besliyorum meyvesi çorbası püreler haşlanmış yumurta bu tarz şeyler veriyorum.hava sıcak bol bol su içiriyorum ev yoğurdu yediriyorum.uykusu da gündüz 12 gibi yatıyor akşam üstü birde uyuyor o kadar.ve yatınca da en fazla 30 dk yatıyor gündüzKac aylik oldu canim? Gunduz uykusu ve beslenmesi nasil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?