- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
İsim | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
semurcan | - | - | - | - | - | - | - |
White1989 | ❤ ❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
galaksimeraklisi | ❤❤ | - | - | - | - | - | - |
Colorayzn | ?❤ | ❤ ❤ | - | - | - | - | - |
D3S1R3 | - | ❤ ❤ | - | - | - | - | - |
gogo2405 | ❤ ❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
isimsiz965 | ❤ ❤ | ❤ ❤ | - | - | - | - | - |
aysglkskn | ❤❤ | - | - | - | - | - | - |
Mydestinyy | ❤ ❤ | ❤ ❤ | - | - | - | - | - |
__Dalida__ | - | - | - | - | - | - | - |
aseeel | ❤ ? | ❤ ❤ | - | - | - | - | - |
emilian | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
bilinmeyenkullanici | ❤ ❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
smykmy | ❤❤ | - | - | - | - | - | - |
mutsuzmutlu | ❤ | - | - | - | - | - | - |
asya_01 | ❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
AKovser | ❤❤ | - | - | - | - | - | |
Eki Görüntüle 2034084
Kızlar hareket bu yarın akşam saat 12ye kadar en çok kim yapacak yarış başlasınnn!!!
Dipnot bu hareket ile kalça ve basen bölgenizi çalıştırırsınız yoğunluklu olarak. Sağ ve sol 1 sayı sayılacaktır. Resimde yer alan dambıl ile yapmanız daha iyi olacaktır fakat dambılsız da kabul edilecektir.
isimsiz965 gogo2405 aysglkskn @White1989 Mydestinyy asya_01 Colorayzn Dahlia_ A aseeel
galaksimeraklisi @emilian
mutsuzmutlu
D3S1R3
smykmy
Ben dambıl ile hiç denemedim ama nöyle yapıldığını bilmiyordum deneyeceğim bu hareket acayip popoma yarıyor yaptıktan sonra semsert oluyorBen bunu zaten zor yapıyorum, kadın bir de dambılla yapıyor
Dambılsız az da olsa yaparım, dambılla mümkün değil, benimkiler 1.5 hele ilk ve son kaldırışım olur
Bence yoğurt limon pulbiber kürünü deneŞu lahana maydanoz kürünü denesem mi acaba ?
Ayrı ayrı denedim ikisinin de tadı kötü, ikisi bir arada süper kötü olur artık
Ben dambıl ile hiç denemedim ama nöyle yapıldığını bilmiyordum deneyeceğim bu hareket acayip popoma yarıyor yaptıktan sonra semsert oluyor
Bence yoğurt limon pulbiber kürünü dene
Altin sutten sonuç alamadin mi kovserimYarın deneyeyim ben de, yapabilirsem dambılla da yaparım tabi..
Normal biri olsam zaten tutucam bir ucundan bütün kürleri denicem ama değilim işte..
Acı kesinlikle olmaz bana..
Yoğurtu da ölçülü yemem gerek, hergün yersem kötü olurum..
O yüzden zararı olmayacak birşey arıyorum..
Altin sutten sonuç alamadin mi kovserim
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosmaKISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlamaM:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
S: SquatMENU VE SPOR CIZELGEMIZ
[TR][TR][TR][TR][/tr][/tr][/tr][/tr]
İsim Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar semurcan - - - - - - - White1989 ❤ ❤ ❤❤ - - - - - galaksimeraklisi ❤❤ - - - - - - Colorayzn ?❤ ❤ ❤ - - - - - D3S1R3 - ❤ ❤ - - - - - gogo2405 ❤ ❤ - - - - - - isimsiz965 ❤ ❤ ❤ ❤ - - - - - aysglkskn ❤❤ - - - - - - Mydestinyy ❤ ❤ ❤ ❤ - - - - - __Dalida__ - - - - - - - aseeel ❤ ? ❤ ❤ - - - - - emilian ❤❤ ❤❤ - - - - - bilinmeyenkullanici ❤ ❤ ❤❤ - - - - - smykmy ❤❤ - - - - - - mutsuzmutlu ❤ - - - - - - asya_01 ❤ - - - - - - AKovser ?❤ - - - - - -
[TR]
[TR]
[TR] [/TR][/TR][/TR]
Keten tohumu alsan yulaf alsan yesen lapa yapıp bak bende hala etkisi devam ediyorYok canım..
Sıcak içilmeli bence de, ben ılık içtim ondan fayda etmemiş olabilir..
Sagol sekerim.ne cok seviyorsun sen benii bakiimmmm :) mimleketlimmmbunlarda benden sana
Benim sana verdigim.bir tarif vardi keten tohumu incir kayisi falan ben onun ise yaracagini düşünüyorum deneseneYok canım..
Sıcak içilmeli bence de, ben ılık içtim ondan fayda etmemiş olabilir..
İsim | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
semurcan | - | - | - | - | - | - | - |
White1989 | ❤ ❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
galaksimeraklisi | ❤❤ | - | - | - | - | - | - |
Colorayzn | ?❤ | ❤ ❤ | - | - | - | - | - |
D3S1R3 | - | ❤ ❤ | - | - | - | - | - |
gogo2405 | ❤ ❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
isimsiz965 | ❤ ❤ | ❤ ❤ | - | - | - | - | - |
aysglkskn | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
Mydestinyy | ❤ ❤ | ❤ ❤ | - | - | - | - | - |
__Dalida__ | - | - | - | - | - | - | - |
aseeel | ❤ ? | ❤ ❤ | - | - | - | - | - |
emilian | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
bilinmeyenkullanici | ❤ ❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
smykmy | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
mutsuzmutlu | ❤ | - | - | - | - | - | - |
asya_01 | ❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
AKovser | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
Yazdm aslnda su ve sporda dün bugn diye bilemedim foto paylasnca yazmaya gerek olmaz diyeCanim foto aticaksin ama menunu yazmayi ihmal etme suyun ve sporunda yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?