Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Iyi geceler kızlar geç kaldım biraz anca uyudu canavarlarım,
Menü: sabah peynir az sucuk 1 dilim ekmek limonlu çay
Ara Türk Kahvesi
Öğle makarna ayran çocuklar istedi başkada birsey yoktu
Ara bir şeftali
Aksam bir kase mercimek çorbası cacık 4-5 adet patates
Bir kahve
Iki kupa mate cayi

Makarna, patates.. pek olmamış bugün menü..

Makarna patates olmamış canim makarna hele patlatmissin menuyu

Neden bilmiyorum ama rahatsızım..
Midem de bulanıyor..
Egzersize devam edemedim, 50-yi zar zor yaptım bulantıdan..
Geçmiş olsun canım biseymi dokundu acaba
Ah ah o simiti yemeseydim sarmayı daha fazla yerdim ya neyssee
Bu ne ise yarıyor kabızlık için mi acaba

Yanlış anlamayın ama bizlerin de evinde neler yiyorlar biz kendimize başka şey yapıyoruz yemek yapamazsak yoğurt meyve vs geçiştiriyoruz. Makarnanın yanına bir de çorba yapıp siz de onu içebilirdiniz yanında salata ile. Üzücü hem mekik çekip 1 saat yürüyüp hem de makarna yemeniz sucuk yemeniz. Ben böyle menüler görünce gerçekten üzülüyorum artık yanlış anlamayın herkese aynı sözleri söylüyorum size özel değil. O kadar emek veriyorsunuz kendi canınıza yazık

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesi Salı ÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar
semurcan -------
White1989❤ ❤MUAF❤❤ -----
galaksimeraklisi ❤❤------
Colorayzn?❤❤ ❤-----
D3S1R3-❤ ❤-----
gogo2405❤ ❤❤❤-----
isimsiz965❤ ❤❤ ❤-----
aysglkskn❤❤❤❤-----
Mydestinyy❤ ❤❤ ❤-----
__Dalida__-------
aseeel❤ ?❤ ❤-----
emilian❤❤❤❤-----
bilinmeyenkullanici❤ ❤❤❤-----
smykmy ❤❤❤❤-----
mutsuzmutlu-----
asya_01❤❤-----
AKovser❤❤❤❤-----

[TR]

[TR]

[TR] [/TR][/TR][/TR]
[TR][TR][TR][TR][/tr][/tr][/tr][/tr]

Gunaydin canlar, keyifli&enerjik bir gun dilerim

A asya01 canim benim pasa da 1.5 yasina kadar gece 2-3 saate bir uyanir emer uyurdu. Ama gunduz uykusu 3 defa 1.5 saat olurdu. Aklima 3 sey geliyor. Ek gidaya gectiginden "eger ek degil de temel gida gibi veriyorsan" sindirim sorununa yol aciyor olabilir. Kakasi nasil? Atak donemine denk gelmis olabilir. Bu da uyku sorunu ve hircinlik yapabilir. Emekleme-yurume durumu nasil? Dis cikartiyor olabilir. Var mi belirti? Bir de uyutma rutinin nasil?

hawar selam guzelim. Iyiyiz hamdolsun. Oglan kreste 6-7 aydir. Alisti keyifle gidiyor. Senin kuzular nasil?

B bilinmeyenkullanici egzersiz tablosu cok guzel olmus, eline saglik.

Daha fazla katilim bekliyoruz guzeller. Cumaya son 2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…