- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
Yok ben kes de yediklerini daha büyük dursun tabak dolsun diye dedimİki de zeytin koysaydin yanına ben pek sevmem kendilerini ama
Bugün İst güzel iyi olsam hayatta durmazdim evde sokaklara atardım kendimi tam sahil havası deniz dalgalıdır simdiYok ben kes de yediklerini daha büyük dursun tabak dolsun diye dedim
Ben de en çok sonbaharı severim ama buraya daha uğramıyor akşamları geceleri mükemmel serin ama öğlen
Zeytin mideme dokunuyor cok nadir yerim yeyince midem yanıyor fena.doyuyorum bunlarla ki bugun sasirtma gunum o sebepten ekmek yerine 1 adet fazla yumurtamİki de zeytin koysaydin yanına ben pek sevmem kendilerini ama
OlabiliirrrrKizlaaaaarr bugunlerde sessiz buralar bana mi oyle geliyo
Krep derken dukan Krep mi? Normal krep değildir umarım :)Günaydın kızlar nasılsınız
Bende sabah yürüdüm kahvaltımı yaptım
1 krep domates salatalık peynir cay
Öğle için semizotu yemeği yapıcam :)
B bilinmeyenkullanici yorumun için teşekkür ederim kendime getirdin
Canım krep olmaz ama canın istediyse tam buğday unundan yapNormal krep ama yağsız pisirdim olur mu :))
Evet yulaf kepeği kepekli un tam buğday unuNormal krep ama yağsız pisirdim olur mu :))
Ben hiç cevap vermeyimEvet yulaf kepeği kepekli un tam buğday unu
Ben hiç cevap vermeyim
Kuzum bu burgu peynirler tuzlu mu çok canım çekti 2 gündür ben de alayım ax tuzlu iseBende kahvaltimi paylasayim :)
Eki Görüntüle 2034224
Evet canim tuzlu ama geceden normal suyun icine koyup bekletirsen tuzu gidiyor.. oglum cok seviyor biz geceden suya koyuyoruz sabah tuzu hitmis oluyorKuzum bu burgu peynirler tuzlu mu çok canım çekti 2 gündür ben de alayım ax tuzlu ise
Artı bir diyorum benEveeett hanımlar yeni birsey düşündük. Sizce de uygun mudur bir soralım bakalım.
Simdi menu paylasmayana ceza var biliyorsunuz 3gun ust uste menu paylasimi olmayınca 1 sari kart aliyorsunuz.Simdi diyoruzki menu paylaştinız fakat biri eksik yani menu yada spor.eksiklikten kasit kacamak veya 15dkdan az spor yapmak vs.
Kacamak icin ceza aliyorsunuz zaten ama eger 1 hafta icinde 3 kez ust uste kacamakli menü olursa bir ceza daha alicaksiniz ama oyle ip atlama falan degil.daha buyugu :)
Ne dersiniz?
Ben de çok severim ama emin olamadım tuzlu mu değil mi diye ben de alayım öyle yapayım canım çektiEvet canim tuzlu ama geceden normal suyun icine koyup bekletirsen tuzu gidiyor.. oglum cok seviyor biz geceden suya koyuyoruz sabah tuzu hitmis oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?