Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yok ben kes de yediklerini daha büyük dursun tabak dolsun diye dedim

Ben de en çok sonbaharı severim ama buraya daha uğramıyor akşamları geceleri mükemmel serin ama öğlen
Bugün İst güzel iyi olsam hayatta durmazdim evde sokaklara atardım kendimi tam sahil havası deniz dalgalıdır simdi

Krep derken dukan Krep mi? Normal krep değildir umarım :)

Eveeett hanımlar yeni birsey düşündük. Sizce de uygun mudur bir soralım bakalım.

Simdi menu paylasmayana ceza var biliyorsunuz 3gun ust uste menu paylasimi olmayınca 1 sari kart aliyorsunuz.Simdi diyoruzki menu paylaştinız fakat biri eksik yani menu yada spor.eksiklikten kasit kacamak veya 15dkdan az spor yapmak vs.
Kacamak icin ceza aliyorsunuz zaten ama eger 1 hafta icinde 3 kez ust uste kacamakli menü olursa bir ceza daha alicaksiniz ama oyle ip atlama falan degil.daha buyugu :)

Ne dersiniz?

Artı bir diyorum ben
Ayrıca sadece 3 kere menü değil mesrla 2 kaçamak menü 1 sporsuz gün gibi yani tabloda tek kalp 3 kere olursa bir hafta içinde

Evet canim tuzlu ama geceden normal suyun icine koyup bekletirsen tuzu gidiyor.. oglum cok seviyor biz geceden suya koyuyoruz sabah tuzu hitmis oluyor
Ben de çok severim ama emin olamadım tuzlu mu değil mi diye ben de alayım öyle yapayım canım çekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…