Iyiyim tatlim sen nasilsin? Nasil geciyor seyir evresi?Nasılsın ?
eh işte geçiyor nasıl geçiyor bende bilmiyorum ama çok duraklama yaşıyorumIyiyim tatlim sen nasilsin? Nasil geciyor seyir evresi?
Gunaydin canlar, keyifli&enerjik bir gun dilerim
@asya01 canim benim pasa da 1.5 yasina kadar gece 2-3 saate bir uyanir emer uyurdu. Ama gunduz uykusu 3 defa 1.5 saat olurdu. Aklima 3 sey geliyor. Ek gidaya gectiginden "eger ek degil de temel gida gibi veriyorsan" sindirim sorununa yol aciyor olabilir. Kakasi nasil? Atak donemine denk gelmis olabilir. Bu da uyku sorunu ve hircinlik yapabilir. Emekleme-yurume durumu nasil? Dis cikartiyor olabilir. Var mi belirti? Bir de uyutma rutinin nasil?
@hawar selam guzelim. Iyiyiz hamdolsun. Oglan kreste 6-7 aydir. Alisti keyifle gidiyor. Senin kuzular nasil?
B bilinmeyenkullanici egzersiz tablosu cok guzel olmus, eline saglik.
Daha fazla katilim bekliyoruz guzeller. Cumaya son 2
Tablo benim emeğim değil sağolsunkar color ve Kovser yapmış ben alıntıladım sadece teşekkür ederim ama :)
Evet daha çok katılımmmmm
İyi gelir kesinlikle ben de dünden beri halsizim bi şöyle nefes aldım balkonda bi de kahve yapıcam misYat yat olmayacak bu iş kalkayim bı kahve yapayım içeyim bı yemek yapayım belki kendime gelirim
Kuzum paketli gıdadan mümkün olduğunca uzak dur Altınbaşak filan :) onun yerine galeta vs yiyebilirsinKızlar günaydın dün yürüyüşten sonra eve gelince uyuyakalmışımdün 1 buçuk saat yürüdüm günün sporundan 50 tane yaptım parktaki bacak açma hakereti için bir alet var 200 tane yaptım
Sabah yumurta
Lor
Domates
Öğlen haşlanmış kabak mantarlı ve lorlu
Aralarda altınbaşak yulaflı kepekli
Akşam bezelye
Su 2 litre
İsim | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
semurcan | - | - | - | - | - | - | - |
White1989 | ❤ ❤ | MUAF❤❤ | - | - | - | - | - |
galaksimeraklisi | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
Colorayzn | ?❤ | ❤ ❤ | - | - | - | - | - |
D3S1R3 | - | ❤ ❤ | - | - | - | - | - |
gogo2405 | ❤ ❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
isimsiz965 | ❤ ❤ | ❤ ❤ | - | - | - | - | - |
aysglkskn | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
Mydestinyy | ❤ ❤ | ❤ ❤ | - | - | - | - | - |
__Dalida__ | - | - | - | - | - | - | - |
aseeel | ❤ ? | ❤ ❤ | - | - | - | - | - |
emilian | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
bilinmeyenkullanici | ❤ ❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
smykmy | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
mutsuzmutlu | ❤ | ❤ | - | - | - | - | - |
asya_01 | ❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
AKovser | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
Bı neee tabak bomboş görünüyor biraz kes de yiyecekleri dolsun
Yediklerimi cektim :)B
Bı neee tabak bomboş görünüyor biraz kes de yiyecekleri dolsun
Ben kahveyi yapıncaya kadar yağmur durdu sonbahar geliyor sonunda en bı sevdiğim mevsimİyi gelir kesinlikle ben de dünden beri halsizim bi şöyle nefes aldım balkonda bi de kahve yapıcam mis
İki de zeytin koysaydin yanına ben pek sevmem kendilerini amaYediklerimi cektim :)
Aç kalma kuzum sonra hasta falan olursun hava zaten bı şöyle bı boyleYediklerimi cektim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?