Cok iyi olur cok guzel dusunmussunuzEveeett hanımlar yeni birsey düşündük. Sizce de uygun mudur bir soralım bakalım.
Simdi menu paylasmayana ceza var biliyorsunuz 3gun ust uste menu paylasimi olmayınca 1 sari kart aliyorsunuz.Simdi diyoruzki menu paylaştinız fakat biri eksik yani menu yada spor.eksiklikten kasit kacamak veya 15dkdan az spor yapmak vs.
Kacamak icin ceza aliyorsunuz zaten ama eger 1 hafta icinde 3 kez ust uste kacamakli menü olursa bir ceza daha alicaksiniz ama oyle ip atlama falan degil.daha buyugu :)
Ne dersiniz?
Al al canim kolayda bozulmuyor kendi suyunun icinde oldugundan..Ben de çok severim ama emin olamadım tuzlu mu değil mi diye ben de alayım öyle yapayım canım çekti
Teşekkür ederimm sana da :)Al al canim kolayda bozulmuyor kendi suyunun icinde oldugundan..
afiyet olsun simdiden :)
Kaçamadığı yapan utansın sonuna kadar varımEveeett hanımlar yeni birsey düşündük. Sizce de uygun mudur bir soralım bakalım.
Simdi menu paylasmayana ceza var biliyorsunuz 3gun ust uste menu paylasimi olmayınca 1 sari kart aliyorsunuz.Simdi diyoruzki menu paylaştinız fakat biri eksik yani menu yada spor.eksiklikten kasit kacamak veya 15dkdan az spor yapmak vs.
Kacamak icin ceza aliyorsunuz zaten ama eger 1 hafta icinde 3 kez ust uste kacamakli menü olursa bir ceza daha alicaksiniz ama oyle ip atlama falan degil.daha buyugu :)
Ne dersiniz?
Kaçamadığı yapan utansın sonuna kadar varım
Yürüyün beeee TeşekkürlerrrrCok iyi olur cok guzel dusunmussunuz
++++11111Mydestinyy canim gun icinde cok az yemek yemen duraklamalarina sebep olabilir.. ara ogunler eklemeyi dene ayran icebilirsin bi lokma peynir atabilirsin agzina ben sade yogurt yiyemiyorum o yzuden cacik yapiyorum mesela..
Ogunlerinde porsiyonlarinda kucuk olmasin haslama ve izgara doyana kadar yiyebilirsin..
Esim dugunden sonra kilo alinca dukan yapmaya karar vermisti. Bi ogunde 1 kilo et yemesine ragmen kilo vermisti. Tabi sonra baktik boyle olmayacak ay sonunu getiremeyecegiz diyeti birakmisti
Bana uyar canım ama hastaligim geçinceye kadar beni muaf sayar misin kaçamak yapmıyorum ama çok meyve tüketiyor umEveeett hanımlar yeni birsey düşündük. Sizce de uygun mudur bir soralım bakalım.
Ne dersiniz?
Eveeett hanımlar yeni birsey düşündük. Sizce de uygun mudur bir soralım bakalım.
Ne dersiniz?
Sen muafsın kuzum rahat ol sen bi iyileş bebişler iyileşin gerisi kolayBana uyar canım ama hastaligim geçinceye kadar beni muaf sayar misin kaçamak yapmıyorum ama çok meyve tüketiyor um
Yok mu arttırannnnolur canım uygundur :)
Sen muafsın kuzum rahat ol sen bi iyileş bebişler iyileşin gerisi kolay
Yok mu arttırannnn
Bitterim de olmasa yanarımgüzel görünüyor :) immm
Kız sen hala açıklama mj yapıyorsun deli. Olma iyileş biiii. Tabloda çift kalplisin daha ne :)@coloraynz çok güzel olur süper olur hatta cok güzel dusunmussunuz kacamak yapmamak iyi de spor yapmayınca bı ise yaramıyor diyet söz cumartesi başlayacağım yeniden spora ama şimdi baş dönmem çok fazla iki gecedir hiç uyumadım ayakta duramıyorum
Bitterim de olmasa yanarım
Bitterim de olmasa yanarım
Olur tabikiEveeett hanımlar yeni birsey düşündük. Sizce de uygun mudur bir soralım bakalım.
Ne dersiniz?
Ne bileyim ya kendimi kötü hissediyorum yapamıyorum diye bı suçluluk duygusu yaşıyorum sorma gitsin sanki on paket çikolata yemiş gibiyim ağzıma iki meyve atınca bebiş hasta olmasa yemem iyileşir im ben bı şekilde ama onu düşünüp yiyorum sizi düşünüp utanıyorum yediklerimdenKız sen hala açıklama mj yapıyorsun deli. Olma iyileş biiii. Tabloda çift kalplisin daha ne :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?