Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cok iyi olur cok guzel dusunmussunuz

Mydestinyy canim gun icinde cok az yemek yemen duraklamalarina sebep olabilir.. ara ogunler eklemeyi dene ayran icebilirsin bi lokma peynir atabilirsin agzina ben sade yogurt yiyemiyorum o yzuden cacik yapiyorum mesela..
Ogunlerinde porsiyonlarinda kucuk olmasin haslama ve izgara doyana kadar yiyebilirsin..
Esim dugunden sonra kilo alinca dukan yapmaya karar vermisti. Bi ogunde 1 kilo et yemesine ragmen kilo vermisti. Tabi sonra baktik boyle olmayacak ay sonunu getiremeyecegiz diyeti birakmisti

Kaçamadığı yapan utansın sonuna kadar varım

Kaçamadığı yapan utansın sonuna kadar varım
Cok iyi olur cok guzel dusunmussunuz
Yürüyün beeee Teşekkürlerrrr

Ayrıca
++++11111

Bana uyar canım ama hastaligim geçinceye kadar beni muaf sayar misin kaçamak yapmıyorum ama çok meyve tüketiyor um

olur canım uygundur :)

Kız sen hala açıklama mj yapıyorsun deli. Olma iyileş biiii. Tabloda çift kalplisin daha ne :)

Olur tabiki

Kız sen hala açıklama mj yapıyorsun deli. Olma iyileş biiii. Tabloda çift kalplisin daha ne :)
Ne bileyim ya kendimi kötü hissediyorum yapamıyorum diye bı suçluluk duygusu yaşıyorum sorma gitsin sanki on paket çikolata yemiş gibiyim ağzıma iki meyve atınca bebiş hasta olmasa yemem iyileşir im ben bı şekilde ama onu düşünüp yiyorum sizi düşünüp utanıyorum yediklerimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…