Sen yine verirsin acelen yok ya dur bakalım rahat ol ya bu hafta da eksi ile geleceğinden eminim sen kendine çocuklarına bak burayı düşünmeNe bileyim ya kendimi kötü hissediyorum yapamıyorum diye bı suçluluk duygusu yaşıyorum sorma gitsin sanki on paket çikolata yemiş gibiyim ağzıma iki meyve atınca bebiş hasta olmasa yemem iyileşir im ben bı şekilde ama onu düşünüp yiyorum sizi düşünüp utanıyorum yediklerimden
7 mı oldukkk oooo Teşekkürler :)Olur tabiki
Muafsin canim zaten :) sikma caninkBana uyar canım ama hastaligim geçinceye kadar beni muaf sayar misin kaçamak yapmıyorum ama çok meyve tüketiyor um
O fistiklardan vazgec
Canım çektiiii 18 kcal 4 fıstıkMuafsin canim zaten :) sikma canink
O fistiklardan vazgec
az yemiyorum ama doyuyorum gerçekten çok masraflı iflahım kesilcek az kaldıMydestinyy canim gun icinde cok az yemek yemen duraklamalarina sebep olabilir.. ara ogunler eklemeyi dene ayran icebilirsin bi lokma peynir atabilirsin agzina ben sade yogurt yiyemiyorum o yzuden cacik yapiyorum mesela..
Ogunlerinde porsiyonlarinda kucuk olmasin haslama ve izgara doyana kadar yiyebilirsin..
Esim dugunden sonra kilo alinca dukan yapmaya karar vermisti. Bi ogunde 1 kilo et yemesine ragmen kilo vermisti. Tabi sonra baktik boyle olmayacak ay sonunu getiremeyecegiz diyeti birakmisti
ilk ceza sana sanırım
şeftali ve fındıklar çok bence
Ne cezası herkes kuruyemişleri götürüyor Allah Allah her zaman menümde var fıstıkilk ceza sana sanırım
Fistik yagli diyorum sana vicir vicir yag onun yerine bi badem ye yada ceviz daha saglikliCanım çektiiii 18 kcal 4 fıstık
Çok.olmasa da 300 Gr eksideyim 500 olsa yeter bu haftaSen yine verirsin acelen yok ya dur bakalım rahat ol ya bu hafta da eksi ile geleceğinden eminim sen kendine çocuklarına bak burayı düşünme
7 mı oldukkk oooo Teşekkürler :)
Ne cezası herkes kuruyemişleri götürüyor Allah Allah her zaman menümde var fıstık
Ugruyor mu Ozge arada?:)
Eveeett hanımlar yeni birsey düşündük. Sizce de uygun mudur bir soralım bakalım.
Simdi menu paylasmayana ceza var biliyorsunuz 3gun ust uste menu paylasimi olmayınca 1 sari kart aliyorsunuz.Simdi diyoruzki menu paylaştinız fakat biri eksik yani menu yada spor.eksiklikten kasit kacamak veya 15dkdan az spor yapmak vs.
Kacamak icin ceza aliyorsunuz zaten ama eger 1 hafta icinde 3 kez ust uste kacamakli menü olursa bir ceza daha alicaksiniz ama oyle ip atlama falan degil.daha buyugu :)
Ne dersiniz?
Pilde ise yaramadı benim tartıda 4 defa çıkınca yada üstüne net ağırlık koyunca doğru tartiyorbu akşam tartıma pil alıcam bitmek üzere sanırım çünkü bastım sıfırları yarım gösterdi sonra tam gösterdi
valla geçen yaptım dambılları koydum i 3,8 çıkardı bi 5,5 sonra bulgur pirinç koyrum 1'er kiloluk onları tam gösterdi2 kilo diye kafam karıştı ama benim tartı son kullanma tarihi geçmiştir artık diye düşünüyorum 10 yıllık vardır herhaldePilde ise yaramadı benim tartıda 4 defa çıkınca yada üstüne net ağırlık koyunca doğru tartiyor
Su çiçeği olmayın kızgogo2405 ablacığım şey soracağım bütün vücudum da kırmızı benekler çıktı alerji gibi ama hiç birşey alerjim yok nedenini biliyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?