- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Bende ondan korkuyorum canım küçükken gecirmemisimSu çiçeği olmayın kız
Neden kuzumkızlar canım sıkılıyorrrrrrrrrrrrrrrrrr
havadan sanırım birde kabızlık var oda stres yaptı bendeNeden kuzum
Anaaaaa hastaneye gittiğinizde dün yok muydu bakmadılar mıBende ondan korkuyorum canım küçükken gecirmemisim
Ne çekiyorsun bu kabızlıktan canım ya bağırsaklara baktirsan mi acabahavadan sanırım birde kabızlık var oda stres yaptı bende
Yoktu canım sabah kollarımda vardı onemsemedim şimdide sırtımda bacaklarında ciktiAnaaaaa hastaneye gittiğinizde dün yok muydu bakmadılar mı
Anaaaa gidin tekrar bi hastaneye yaYoktu canım sabah kollarımda vardı onemsemedim şimdide sırtımda bacaklarında cikti
Bakayım eşim gelsin de çocukları tekrar götürmek istemiyorum çok salgın var olmadı onları bırakıp evde tek gidecegimAnaaaa gidin tekrar bi hastaneye ya
Ama.kasinti şu yok içlerinde sadece benek benek kırmızı noktalarAnaaaa gidin tekrar bi hastaneye ya
Olsun gidin bir baktırın bakalım neymiş ya nazara geldinizAma.kasinti şu yok içlerinde sadece benek benek kırmızı noktalar
Onları kızımla ortak yedikşeftali ve fındıklar çok bence
Alerji yada isilik olabilir kızamık olabilir etrafta buluşacak kimseyle karsilastiysan yani görmeden bişey söylemek zor bi dr a göster bencegogo2405 ablacığım şey soracağım bütün vücudum da kırmızı benekler çıktı alerji gibi ama hiç birşey alerjim yok nedenini biliyor musun
Abla oğlumda kızım da yok sadece bende çıktı anlamadım isilik değil onu biliyorum sadece kırmızı benek kaşıntı yanma sulanma yokOnları kızımla ortak yedik
Alerji yada isilik olabilir kızamık olabilir etrafta buluşacak kimseyle karsilastiysan yani görmeden bişey söylemek zor bi dr a göster bence
Ne nazarmis ya dün akşam telefonu yakiyordum doğru dürüst şarj almıyor şimdi hastalık kendimi yaktım çocuklar hasta böyle bı kem göz yok galibaOlsun gidin bir baktırın bakalım neymiş ya nazara geldiniz
Eh işte ablacım 2 ayda bir gibi :)
Tamamdır bana uyar :)
Ya cidden nazar duası oku evde Bakara suresi aç çocuklar da sen de dinle iyi gelir böyle şey olmaz yaNe nazarmis ya dün akşam telefonu yakiyordum doğru dürüst şarj almıyor şimdi hastalık kendimi yaktım çocuklar hasta böyle bı kem göz yok galiba
Birini sec bi meyve 1porsiyon meyvedirColorayzn bana da uyar :)
B bilinmeyenkullanici haklısın canım paketli gıdalar işlenmiş oluyor ama pazara çıkmadan yemiştim evde atıştırmalık en masum onu buldum diye. Daha da yok zaten evdekızlar üzüm ve yarım muz yesem arada çok mu fazla olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?