Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bayramda kaçamak sözüm var kendime şimdiden ne hayaller kuruyorum bı bilseniZ

Ödül ogunu var aslinda ama arkadaşlar daha katilar bu konuda :)
Beni motive ediyo acikcasi ödül
Bı kere kacirirsam toplayamam ben kendimi biliyorum diyete başlarken bayrama ekşi 15 16 kilo hedef koymuştum tutmayacak ama 14 göreceğim ama yinede bayramda kaçamak hakkı vereceğim kendime iki gün ondan sonra sıfırdan başlayacağım

Şişman olmaktan bıktım artık canıma tak etti şu fazla yağları döner bıçağı ile kesseler böyle kenarlardan olmaz mı kurtulmak istiyorum
Olsa dükkan Bizim ama yok maalesef

Ikinizde hala az kalori alıyorsunuz sizin metabolizma duracak yakında kilo veremiyoruz diye aglayacaksiniz
Kendine iş çıkarmış olursun naçizane fikrim.

Ikinizde hala az kalori alıyorsunuz sizin metabolizma duracak yakında kilo veremiyoruz diye aglayacaksiniz

Ablacim ictigim sutle 1000kalori oluyordur benim.
Ben oylamaya sundum onay görmezse bende yapmam :)

Menüm
Sabah geç kahvaltı domatesli omlet bir avuç çiğ fındık yarım şeftali peynir zeytin

Ara sade kahve

Akşam yeşil fasulye yemeği haşlanmış tavukla salata bir avuç çiğ fındık 5/6 üzüm

Sade kahve 3 hurma

Su 2 lt
Spor jillian 3.gün
Günün sporu 100 sağ 100 sol 200 adet

Sabah tartıldım 70.5 wc ye çıkmamıştım ıkı üç güne reglim başlayacak ve jillian başladığım için artı da bekliyodum zaten. Ne dersiniz fena değil sanki. Cuma 69.9 dum.

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesi Salı ÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar
semurcan -------
White1989❤ ❤MUAF❤❤ MUAF ❤ ❤ ----
galaksimeraklisi ❤❤❤❤❤ ❤----
Colorayzn❤❤❤ ❤❤?----
D3S1R3-❤ ❤❤ ❤----
gogo2405❤ ❤❤❤❤ ❤----
isimsiz965❤ ❤❤ ❤-----
aysglkskn❤❤❤❤-----
Mydestinyy❤ ❤❤ ❤-----
__Dalida__-------
aseeel❤ -❤ ❤-----
emilian❤❤❤❤-----
bilinmeyenkullanici❤ ❤❤❤❤❤----
smykmy ❤❤❤❤-----
mutsuzmutlu❤-30S❤-----
asya_01❤- ❤❤-----
AKovser❤❤❤❤-----

[TR]

[TR]

[TR] [/TR][/TR][/TR]
[TR][TR][TR][TR][/tr][/tr][/tr][/tr]

Son düzenleme:
Cuma odul ogunu yapmiyor musunuz?:)
Aynen yapmıyoruz bazı tatları unutmak en hayırlısı :)

Başka ne yicez ki abla ben elimden geldiğince yiyorum bu kadar oluyor anca. Inan fazlası elimden gelmiyor kıstığımdan değil. Koca tabak yemek yedim yine az kcal tuttu

Bugünkü menüm
Sabah kepek ekmek arasına bir dilim jambon peynir ve mantarlı tost
Ara
Yeşilçay 4 adet üzüm
Öğlen salata(yağsız limonlu) yoğurt
Ara 4 adet üzüm daha yedim
Akşam 1 tatlı kaşığı zeytinyağlı et sote (500 grama 1 tatlı kaşığı yağ koydum yaklaşık 100 gram yedim
Ayran kendim yaptım
Salata(yağsız ve limonsuz)
2 litreye yakın su
Spor 120 dakika yürüyüş
Bacak açma 100 kez
Günün hareketini dün uyuduğum için bilmiyorum söylerseniz onu da yapıyım

Donkey kick gunun hareketi canim

Artı 100 derim

4. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı : D3S1R3
İsim (İsteğe Bağlı ): Demet
Mesleginiz: Ogretim uyesi
Yaşınız :37
Medeni Durumunuz :Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1, 3
Yaşadığınız şehir:Gaziantep
Boyunuz :160 cm
Kilonuz:58 kg
Hedef kilonuz :54.5 kg
Kilo alma hikayeniz : 3 haftalik tatil
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?Korumanin, kilo vermek kadar onemli oldugunu biliyorum. Birkac kilo da olsa, ciddiye alip ideali korumaya gayret ediyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet, eski mezunum

Gonca ablamin yorumu uzerine ben de nacizane genel bir yorum yapmak istiyorum. Sizlerin kilo&diyet gecmislerinizi bilmedigim icin kisiye yonelik degil, genel bir yorum olacak benimkisi. Lutfen menulerinizde ve egzersizlerinizde koruma donemini de dusunerek hareket edin. Kilo vermenize vesile saglikli bir beslenme rutini ve kas kutlenizi dolayisiyla metabolizma hizinizi arttirmaya yonelik bir egzersiz programi secerken, koruma evresinde yapacaginiz uyarlamalarla bir omur boyu surdurulebilir olmasina da dikkat edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…