- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : D3S1R3
İsim (İsteğe Bağlı ): Demet
Mesleginiz: Ogretim uyesi
Yaşınız :37
Medeni Durumunuz :Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1, 3
Yaşadığınız şehir:Gaziantep
Boyunuz :160 cm
Kilonuz:58 kg
Hedef kilonuz :54.5 kg
Kilo alma hikayeniz : 3 haftalik tatil
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?Korumanin, kilo vermek kadar onemli oldugunu biliyorum. Birkac kilo da olsa, ciddiye alip ideali korumaya gayret ediyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet, eski mezunum
Zaten onu düşünerek kendi adıma konuşayım yeni ve her zaman yitebileceğim şeyler keşfediyorum mesela pilav yerine karabuğday gibi.. Bu Menülerde yediğim her şeyi normalde de aynen yerim ama miktarları az daha artar şu an tatlı tabağına yiyorum öğünleri :)Gonca ablamin yorumu uzerine ben de nacizane genel bir yorum yapmak istiyorum. Sizlerin kilo&diyet gecmislerinizi bilmedigim icin kisiye yonelik degil, genel bir yorum olacak benimkisi. Lutfen menulerinizde ve egzersizlerinizde koruma donemini de dusunerek hareket edin. Kilo vermenize vesile saglikli bir beslenme rutini ve kas kutlenizi dolayisiyla metabolizma hizinizi arttirmaya yonelik bir egzersiz programi secerken, koruma evresinde yapacaginiz uyarlamalarla bir omur boyu surdurulebilir olmasina da dikkat edin
Teşekkür ederim :)4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : D3S1R3
İsim (İsteğe Bağlı ): Demet
Mesleginiz: Ogretim uyesi
Yaşınız :37
Medeni Durumunuz :Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1, 3
Yaşadığınız şehir:Gaziantep
Boyunuz :160 cm
Kilonuz:58 kg
Hedef kilonuz :54.5 kg
Kilo alma hikayeniz : 3 haftalik tatil
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?Korumanin, kilo vermek kadar onemli oldugunu biliyorum. Birkac kilo da olsa, ciddiye alip ideali korumaya gayret ediyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet, eski mezunum
Bende menulerimde her zaman yiyeceğim seyleri koyuyorum.kalori bakimindan az geliyor herkese :)Gonca ablamin yorumu uzerine ben de nacizane genel bir yorum yapmak istiyorum. Sizlerin kilo&diyet gecmislerinizi bilmedigim icin kisiye yonelik degil, genel bir yorum olacak benimkisi. Lutfen menulerinizde ve egzersizlerinizde koruma donemini de dusunerek hareket edin. Kilo vermenize vesile saglikli bir beslenme rutini ve kas kutlenizi dolayisiyla metabolizma hizinizi arttirmaya yonelik bir egzersiz programi secerken, koruma evresinde yapacaginiz uyarlamalarla bir omur boyu surdurulebilir olmasina da dikkat edin
Aaa antepte misin neresinde oturuyorsun özel olmazsa :)
Zaten onu düşünerek kendi adıma konuşayım yeni ve her zaman yitebileceğim şeyler keşfediyorum mesela pilav yerine karabuğday gibi.. Bu Menülerde yediğim her şeyi normalde de aynen yerim ama miktarları az daha artar şu an tatlı tabağına yiyorum öğünleri :)
Patates mi oKizlar sabah resim atmistim kahvaltimi zaten
2 dilim tbe
Kk peynir
1 kup seker boyutunda bal
Yarim saalatalik
Yarim domates
1 yesilcay
Ogle
Resim atiyorum
Hayır erkek arkadaşım orada görevde arkadaşım da oraya evlendi gidip geliyorum Tugay yakınlarına :)Iyi geceler
Universite civari canim. Ayni sehirde miyiz?:)
Patates mi o
İsim | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
semurcan | - | - | - | - | - | - | - |
White1989 | ❤ ❤ | MUAF❤❤ | MUAF ❤ ❤ | - | - | - | - |
galaksimeraklisi | ❤❤ | ❤❤ | ❤ ❤ | - | - | - | - |
Colorayzn | ❤❤ | ❤ ❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
D3S1R3 | - | ❤ ❤ | ❤ ❤ | - | - | - | - |
gogo2405 | ❤ ❤ | ❤❤ | ❤ ❤ | - | - | - | - |
isimsiz965 | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
aysglkskn | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
Mydestinyy | ❤ ❤ | ❤ ❤ | - | - | - | - | - |
__Dalida__ | - | - | - | - | - | - | - |
aseeel | ❤ - | ❤ ❤ | - | - | - | - | - |
emilian | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
bilinmeyenkullanici | ❤ ❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
smykmy | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
mutsuzmutlu | ❤- | 30S❤ | - | - | - | - | - |
asya_01 | ❤- | ❤❤ | - | - | - | - | - |
AKovser | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
Iki kez baktim eriste mi dedim bi araYok canim yogurt yesilfasulye icinde domatesler var ve bir dilim ekmek
Lutfen sporumu guncelleyin efemmTUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosmaKISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlamaM:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
S: SquatMENU VE SPOR CIZELGEMIZ
[TR][TR][TR][TR][/tr][/tr][/tr][/tr]
İsim Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar semurcan - - - - - - - White1989 ❤ ❤ MUAF❤❤ MUAF ❤ ❤ - - - - galaksimeraklisi ❤❤ ❤❤ ❤ ❤ - - - - Colorayzn ❤❤ ❤ ❤ ❤? - - - - D3S1R3 - ❤ ❤ ❤ ❤ - - - - gogo2405 ❤ ❤ ❤❤ ❤ ❤ - - - - isimsiz965 ❤ ❤ ❤ ❤ ❤❤ - - - - aysglkskn ❤❤ ❤❤ - - - - - Mydestinyy ❤ ❤ ❤ ❤ - - - - - __Dalida__ - - - - - - - aseeel ❤ - ❤ ❤ - - - - - emilian ❤❤ ❤❤ - - - - - bilinmeyenkullanici ❤ ❤ ❤❤ ❤❤ - - - - smykmy ❤❤ ❤❤ - - - - - mutsuzmutlu ❤- 30S❤ - - - - - asya_01 ❤- ❤❤ - - - - - AKovser ❤❤ ❤❤ - - - - -
[TR]
[TR]
[TR] [/TR][/TR][/TR]
Yaz gümcelleyeyimmLutfen sporumu guncelleyin efemm
Iki kez baktim eriste mi dedim bi aratmm kuzum afiyet olsun
Yazdim yaaYaz gümcelleyeyimm
Altinsut ic50 50 toplam 100 günün hareketi
Bacak açma 50 50 daha ekledim
40 saniye plank
25 saniye duvara durma
20 sumo squat 62.900 de takıldım inşallah biraz daha eksi görürüm uğraşıyorum olmuyor, bi de tuvalet sıkıntısı var
İyi geceler herkese nasılsınızAltinsut ic
Iyiyiz canım hoşgeldin sen nasılsınİyi geceler herkese nasılsınız
Iyi geceler kuzum.hosgeldin iyiyiizz sen nasilsinİyi geceler herkese nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?