Teşekkrederim iyim çok şükürIyi geceler kuzum.hosgeldin iyiyiizz sen nasilsin
Direnen kilolar ve ben 70 te vücut drence mi gecti ne anlamadmTeşekkrederim iyim çok şükür
İsim | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
semurcan | - | - | - | - | - | - | - |
White1989 | ❤ ❤ | MUAF❤❤ | MUAF ❤ ❤ | - | - | - | - |
galaksimeraklisi | ❤❤ | ❤❤ | ❤ ❤ | - | - | - | - |
Colorayzn | ❤❤ | ❤ ❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
D3S1R3 | - | ❤ ❤ | ❤ ❤ | - | - | - | - |
gogo2405 | ❤ ❤ | ❤❤ | ❤ ❤ | - | - | - | - |
isimsiz965 | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
aysglkskn | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
Mydestinyy | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
__Dalida__ | - | - | - | - | - | - | - |
aseeel | ❤ - | ❤ ❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
emilian | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
bilinmeyenkullanici | ❤ ❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
smykmy | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
mutsuzmutlu | ❤- | 30S❤ | - | - | - | - | - |
asya_01 | ❤- | ❤❤ | - | - | - | - | - |
AKovser | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
Uzun bir zaman o kiloda kaldıysan zamanında ondan olabilirDirenen kilolar ve ben 70 te vücut drence mi gecti ne anlamadm
Evet biraydrUzun bir zaman o kiloda kaldıysan zamanında ondan olabilir
Malzemeler eksik alıyım yapıcamAltinsut ic
anladim canim cocukken yedigimi hatirliyorum en son agirdi bayaSen yaz yine:)
Evet ama 1 yk yagda kizarttim 5 6 adet ekmem.dilimini az yagli o sebepten :) tarifide veririm tekrardan
Bende 100.yapmis idim
Olsun adı kızartmaa yaktım çıranı
Aaa gercekten mi kiz nasil agzina sigmiyorBakıcam bir marketlere, etkisi hala devam ediyorsa mutlaka bulmalıyım o zaman :)
Tadı nasıl ?
Merhaba canım..
Sağol seni sormalı :)
Yok yav normalde çatalla yerim
Ama yemek kaşığıyla yiyemem hiç, ağzıma sığmıyorO yüzden mecbur kaşıklı yemekleri çay kaşığı ile yerim
İyi geceler canım..
tesekkur ederim
Cok dogru sozlerYanlış anlamayın ama bizlerin de evinde neler yiyorlar biz kendimize başka şey yapıyoruz yemek yapamazsak yoğurt meyve vs geçiştiriyoruz. Makarnanın yanına bir de çorba yapıp siz de onu içebilirdiniz yanında salata ile. Üzücü hem mekik çekip 1 saat yürüyüp hem de makarna yemeniz sucuk yemeniz. Ben böyle menüler görünce gerçekten üzülüyorum artık yanlış anlamayın herkese aynı sözleri söylüyorum size özel değil. O kadar emek veriyorsunuz kendi canınıza yazık
Daha fazla katilim bekliyoruz deyince gruba mudur teftise gelmis gibi hissettimGunaydin canlar, keyifli&enerjik bir gun dilerim
@asya01 canim benim pasa da 1.5 yasina kadar gece 2-3 saate bir uyanir emer uyurdu. Ama gunduz uykusu 3 defa 1.5 saat olurdu. Aklima 3 sey geliyor. Ek gidaya gectiginden "eger ek degil de temel gida gibi veriyorsan" sindirim sorununa yol aciyor olabilir. Kakasi nasil? Atak donemine denk gelmis olabilir. Bu da uyku sorunu ve hircinlik yapabilir. Emekleme-yurume durumu nasil? Dis cikartiyor olabilir. Var mi belirti? Bir de uyutma rutinin nasil?
@hawar selam guzelim. Iyiyiz hamdolsun. Oglan kreste 6-7 aydir. Alisti keyifle gidiyor. Senin kuzular nasil?
B bilinmeyenkullanici egzersiz tablosu cok guzel olmus, eline saglik.
Daha fazla katilim bekliyoruz guzeller. Cumaya son 2
gecmis olsun canimOğlum biraz iyi bize göre kızımla ben fenayiz o küçücük hali ile öyle bı öksürüyor ki icim gidiyor
Sevgili kaptanim ben aksam lari girebiliyorum internet paketim bitmek uzere esimden baglaniyorum o sebeple bu saatlere kaliyorum bilginizee...Kizlaaaaarr bugunlerde sessiz buralar bana mi oyle geliyo
benim icinde uygundurEveeett hanımlar yeni birsey düşündük. Sizce de uygun mudur bir soralım bakalım.
Simdi menu paylasmayana ceza var biliyorsunuz 3gun ust uste menu paylasimi olmayınca 1 sari kart aliyorsunuz.Simdi diyoruzki menu paylaştinız fakat biri eksik yani menu yada spor.eksiklikten kasit kacamak veya 15dkdan az spor yapmak vs.
Kacamak icin ceza aliyorsunuz zaten ama eger 1 hafta icinde 3 kez ust uste kacamakli menü olursa bir ceza daha alicaksiniz ama oyle ip atlama falan degil.daha buyugu :)
Ne dersiniz?
Onlar bende cok stresli oldugum donemlerde cikar.cildiyeye gitmistim.kasinma yok sulanma yok kucuk benek benekAma.kasinti şu yok içlerinde sadece benek benek kırmızı noktalar
Cok guzel spor yapiyosun masallah gidecek gidecek insallahŞişman olmaktan bıktım artık canıma tak etti şu fazla yağları döner bıçağı ile kesseler böyle kenarlardan olmaz mı kurtulmak istiyorum
evet tam olarak bu surecteyim cok zor sabir isteyen bi surec oncelikle kendini hazirla canim sabir dua sabir dua sabir dua diyorum baska bise demiyorum.benim bazi hatalarim oldu ve bunun sikintisini yasiyorum su an.Cocuguna tuvalet egitimi veren anneler yardim edin..
Ilk gun zor mu geciyor?? Sabahtan ogle uykusuna kadar gecen surede cok guzel soyledi ama uyandiktan sonra gidiyoruz tuvalete yapmiyor cikinca sirrr birakiyor.
Siz neler yaptiniz nasil ogrettiniz?
Evet hep odullendiriyorum yapistirmalar aldim cesit cesit anne hadi yapistirma yaplim diyo cok mutlu oluyoİlk günler çok zor geçiyor canım ama önemli olan ilk hafta sakın bağırma işini kakasını yapınca alkışla odullendir ama alıştırma sen buyudun büyükler tuvalete yapar de hoşuna gidecek lazimlik al cisin kakanin ardından bay bay yap devamlı aferim de ben ilk geceden bezi çıkardım ve asla bir daha takmadim daha kolay alışıyor çocuğun aklı karışmıyor dışarı çıkarken de takmadim iki hafta dışarı sadece park götürdüm onu da ödül olarak verdim sonra düzene girdi zaten bebekten önce senin hazır olman lazım büyük bı sinir harbi yaşıyorsun çünkü asla inatlaşma tatlı yolla götür
kiz bu tabakta ne var anacim
Hey masallah super spor120 dakika yürüyüş+koşu (12 km)
100 squat
150 ip
34 lunge
52 bacak açma
60 saniye plank
50 dambıl ile kol
20 saniye duvara oturma
20 dakika bacak video ile çalışma
3 lt su
Kalkar kalmaz yarım limonlu 2 bardak su
Sabah
1 haşlanmış yumurta bol baharatlı
3 zeytin
2 biber
1 salatalık
27 gr çok tahıllı ekmek
5 gr fıstık ezmesi
25 gr süzme peynir
Yeşil çay
Ara
6 gr bitter
3 gr fıstık
15 ml süt ile Nescafe
Öğle
259 gr kabak yemeği
67 gr yoğurt
Akşam
1 kırmızı biber közlenmiş 126 gr yoğurt yarım limon 2 gr pulbiber karışımı
Közlenmiş 2 yeşil biber
Toplam alınan kalori 778
Toplam Yakılan kalori 923 kcal
banada uyar kaptanimArkadaşlar bir yaptirim daha eklemek istiyorum.Yine sorayim size.
Hani kaçamakta cezayi tabloya yazıyoruz. Yapan- yapmayan bunu bilemiyoruz.
Ben diyorum ki bi alacak defteri olusturayim :)
Mesela ben kek yedim200Dk cezam oldu bildirmedim yapip yapmadigimi.bunu deftere gecicem ne zamanki yaptim diye bildirdim defterden silicem alacak verecek kalmayacak :)
Ne dersiniz
hosgeldiniz mezun olmak hissi allahim cok istiyorum kac kilo ile baslamistiniz ne kadar zamanda verdiniz4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : D3S1R3
İsim (İsteğe Bağlı ): Demet
Mesleginiz: Ogretim uyesi
Yaşınız :37
Medeni Durumunuz :Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1, 3
Yaşadığınız şehir:Gaziantep
Boyunuz :160 cm
Kilonuz:58 kg
Hedef kilonuz :54.5 kg
Kilo alma hikayeniz : 3 haftalik tatil
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?Korumanin, kilo vermek kadar onemli oldugunu biliyorum. Birkac kilo da olsa, ciddiye alip ideali korumaya gayret ediyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet, eski mezunum
Bayagi olmus evet: )Aksam butun gunun mesajlarini okuyunca bu kadar alinti oldu
Helal olsun smykmy :)Sevgili kaptanimColorayzn degerli B bilinmeyenkullanici cok kiymetli takim arkadaslarim bugun nefsimle nasil mucadele ettim anlatamam hayir anlatcam (cok kotuydu tamam dewam ediyirum)
Kizlaarr bugun kayinvalidemlre misafir gelcekti gorumceme yardima geldim o poca hazirladi zeytinli peynirli patatesli benimde kakaolu serbetli pasta yapmami istedi bende onu yaptim kakao kokusu serbet kokusu buram buramneyse bide yogurtlu bugdayli derotlu misirli salata yaptik.bi cesit daha olsun dedik haslanmis papates hazirlayip baharatlayip firina surduk ustune sadece yumurta sarisi. Neyse misafirler geldi.benim tabagimda sadece yogurtlu salata ve bir tatli kasigi kadar haslanmis patates var. Millet diyo niye yemiyon senin kilon yok vs vs bilirsiniz
coook sukur yemedim ve kendimi cok mutlu hissediyorum.yazik kendine yapma bunu yesen nolcak bildigin tatlar anca bu yagi yakmak icin bi saat spor bile seni paklarmi bilmiyorum dedim kendi kendime veee yemedimmmm
Kaptanimm sen pro uyemiydinBayagi olmus evet: )
Degildim de yaptilarKaptanimm sen pro uyemiydinsu pro yazisi cok asil durmuyo mu ya
Dahasi varHelal olsun smykmy :)
Valla anlatiminla sanki.ben yapmisim gibi hafifledimDahasi varbiz tabi aksam eve gitcektik nefsimle mucadelemi yapmistim rahattim ama kayinvalidemlerde kalmamiz gerekti bu gece.aksam cayin yanina yine cikti mi ikramlat bende gittim yesil cayimi demledim miss gibi keyifle ictim vucuduma iyilik yaptim.cook mutluyummmmm
Vaaaay demek kaptanimiz yarisma kazanmis ne yemekle hocam saygilarDegildim de yaptilaryemek yarismasi sağolsun
Yok beehh ne kazanması ramazan sofraları kategorisi altinda katılan herkese verdiler :)Vaaaay demek kaptanimiz yarisma kazanmis ne yemekle hocam saygilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?