Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugünkü menüm
Sabah iki bardak acık cay
Bir dilim kepek ekmek salata domates biber
Otlu peynir kück parca 6 zeytin tatli kasigi bal beyaz peynir
Ögle
Kuru fasulye 6ymk kasigi salata domates biber söğş bir dilim kepek ekmek
Ara yesil cay tarcnli limonlu
Salatalk
Aksam
Bir kase paca corba
Salata bir dilim ekmek
3 lt su bugn yüryüş yok lesli 3mil yaptm 40 dk falandi

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesi Salı ÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar
semurcan -------
White1989❤ ❤MUAF❤❤ MUAF ❤ ❤ ----
galaksimeraklisi ❤❤❤❤❤ ❤----
Colorayzn❤❤❤ ❤❤❤ ----
D3S1R3-❤ ❤❤ ❤----
gogo2405❤ ❤❤❤❤ ❤----
isimsiz965❤ ❤❤ ❤❤❤----
aysglkskn❤❤❤❤-----
Mydestinyy❤ ❤❤ ❤❤❤----
__Dalida__-------
aseeel❤ -❤ ❤❤❤----
emilian❤❤❤❤-----
bilinmeyenkullanici❤ ❤❤❤❤❤----
smykmy ❤❤❤❤-----
mutsuzmutlu❤-30S❤-----
asya_01❤- ❤❤-----
AKovser❤❤❤❤-----

[TR]

[TR]

[TR] [/TR][/TR][/TR]
[TR][TR][TR][TR][/tr][/tr][/tr][/tr]

Oncelikle herkese iyi gecelerrrr

Sen yaz yine:)

Evet ama 1 yk yagda kizarttim 5 6 adet ekmem.dilimini az yagli o sebepten :) tarifide veririm tekrardan

Bende 100.yapmis idim
anladim canim cocukken yedigimi hatirliyorum en son agirdi baya

Olsun adı kızartmaa yaktım çıranı
ben sebep oldum sanirim

Aaa gercekten mi kiz nasil agzina sigmiyor

tesekkur ederim

Cok dogru sozler
Daha fazla katilim bekliyoruz deyince gruba mudur teftise gelmis gibi hissettim

Oğlum biraz iyi bize göre kızımla ben fenayiz o küçücük hali ile öyle bı öksürüyor ki icim gidiyor
gecmis olsun canim

Kizlaaaaarr bugunlerde sessiz buralar bana mi oyle geliyo
Sevgili kaptanim ben aksam lari girebiliyorum internet paketim bitmek uzere esimden baglaniyorum o sebeple bu saatlere kaliyorum bilginizee...

benim icinde uygundur

Ama.kasinti şu yok içlerinde sadece benek benek kırmızı noktalar
Onlar bende cok stresli oldugum donemlerde cikar.cildiyeye gitmistim.kasinma yok sulanma yok kucuk benek benek

Şişman olmaktan bıktım artık canıma tak etti şu fazla yağları döner bıçağı ile kesseler böyle kenarlardan olmaz mı kurtulmak istiyorum
Cok guzel spor yapiyosun masallah gidecek gidecek insallah

Cocuguna tuvalet egitimi veren anneler yardim edin..

Ilk gun zor mu geciyor?? Sabahtan ogle uykusuna kadar gecen surede cok guzel soyledi ama uyandiktan sonra gidiyoruz tuvalete yapmiyor cikinca sirrr birakiyor.
Siz neler yaptiniz nasil ogrettiniz?
evet tam olarak bu surecteyim cok zor sabir isteyen bi surec oncelikle kendini hazirla canim sabir dua sabir dua sabir dua diyorum baska bise demiyorum.benim bazi hatalarim oldu ve bunun sikintisini yasiyorum su an.
1. Hatam memlekette annemin evinde bahceli ev rahat olur dusuncesi ama tam tersi oldu.
2.ramazanda basladim oruc ve tuvalet cok zor oldu benim icin en kotu bezi degistir ama tuvalet daha zor geldi bana.
3. Memlekette oldugum icin oraya misafirlik buraya misafirlik bazi yerler icin mecbur bez baglamak zorunda kaldigim zamanlar oldu ve uzerimde baskilar vardi bu konuda
4. Eve dondum ve sabirla goturdum hic bikmadan duzene girdik cok sukur tam dedim ama nazar degdigine inaniyorum su an buyuk tuvallete sikinti yasiyoruz.geceleri carsafin altina bebek bakim bezleri var onlari seriyorum paketler halinde satiliyor muhakkak almalisin derim bol sabirlar diliyorum.tuvalette bebeginle eglenmeye calis onun rahat ettirmye calis senin kaygili olman bebegine gecer.hadi yapsin bitsin diye bakmamak lazim.orada bebegine ne kadar mesai harcarsan daha duzgun ve kaliteli bi tuvalet egitimi vermis olursun.tuvalet egitimi oncesi okudugum kitaplar yaptigim arastirmalarin hepsi cope gitti benim insanin yasamasi bambaskaymis

Evet hep odullendiriyorum yapistirmalar aldim cesit cesit anne hadi yapistirma yaplim diyo cok mutlu oluyo

kiz bu tabakta ne var anacim

Hey masallah super spor
banada uyar kaptanim

hosgeldiniz mezun olmak hissi allahim cok istiyorum kac kilo ile baslamistiniz ne kadar zamanda verdiniz

Sevgili kaptanim Colorayzn degerli B bilinmeyenkullanici cok kiymetli takim arkadaslarim bugun nefsimle nasil mucadele ettim anlatamam hayir anlatcam (cok kotuydu tamam dewam ediyirum)
Kizlaarr bugun kayinvalidemlre misafir gelcekti gorumceme yardima geldim o poca hazirladi zeytinli peynirli patatesli benimde kakaolu serbetli pasta yapmami istedi bende onu yaptim kakao kokusu serbet kokusu buram buram neyse bide yogurtlu bugdayli derotlu misirli salata yaptik.bi cesit daha olsun dedik haslanmis papates hazirlayip baharatlayip firina surduk ustune sadece yumurta sarisi. Neyse misafirler geldi.benim tabagimda sadece yogurtlu salata ve bir tatli kasigi kadar haslanmis patates var. Millet diyo niye yemiyon senin kilon yok vs vs bilirsiniz

coook sukur yemedim ve kendimi cok mutlu hissediyorum.yazik kendine yapma bunu yesen nolcak bildigin tatlar anca bu yagi yakmak icin bi saat spor bile seni paklarmi bilmiyorum dedim kendi kendime veee yemedimmmm

Helal olsun smykmy :)

Helal olsun smykmy :)
Dahasi var biz tabi aksam eve gitcektik nefsimle mucadelemi yapmistim rahattim ama kayinvalidemlerde kalmamiz gerekti bu gece.aksam cayin yanina yine cikti mi ikramlat bende gittim yesil cayimi demledim miss gibi keyifle ictim vucuduma iyilik yaptim.cook mutluyummmmm

Valla anlatiminla sanki.ben yapmisim gibi hafifledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…