Valla anlatiminla sanki.ben yapmisim gibi hafifledim
Him bilmiyodum hayirli olsun sekerimYok beehh ne kazanması ramazan sofraları kategorisi altinda katılan herkese verdiler :)
Sagol kuzumda bisi sorcam senin kilon 77.6 degilmi katilim formunda oyle yazmissinHim bilmiyodum hayirli olsun sekerim
Sen karatay mi yapiyosun abla
Ewet oyle kilomSagol kuzumda bisi sorcam senin kilon 77.6 degilmi katilim formunda oyle yazmissin
Fotoda atmistimSagol kuzumda bisi sorcam senin kilon 77.6 degilmi katilim formunda oyle yazmissin
Ee durumunda 75.6 :)Ewet oyle kilom
Sevgili kaptanim hedef oEe durumunda 75.6 :)
Heee pekiyisiii cinimmm :)Sevgili kaptanim hedef okusuruma bakmayin efenim hemn duzelteyim ama bu hafta hastalandigimdan hedefe ulasmak biraz zor olacak
Heee pekiyisiii cinimmm :)Sevgili kaptanim hedef okusuruma bakmayin efenim hemn duzelteyim ama bu hafta hastalandigimdan hedefe ulasmak biraz zor olacak
Adin ne senin.simay.mi :)Sevgili kaptanim hedef okusuruma bakmayin efenim hemn duzelteyim ama bu hafta hastalandigimdan hedefe ulasmak biraz zor olacak
Sen simay diyosan simay olsun kaptanim kimyaci simayAdin ne senin.simay.mi :)
Iyi geceler smykmySaati 1 ettik yarin sabah ise gitcem hadi bakalim iyi geceler
Ufaksa anlamaz :) anlasada hosnut degilse yine aglar yine aglarSpor yapamadım bugun ama agır bebek arabsıyla eşyalar vardı çarşıda 1 saat dolaştık cocuk durmadı bide onu avutma çabalarımda cabası otobuste bile rahatlamadı çocuk anem bak ne geçiyo diyom aglamaya devam etti bir daha tövbe çıkmam çarşıya bu çocukla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?