Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sen karatay mi yapiyosun abla
Daha önce birkaç denemem oldu ekmeği bırakmayı başaramamıştım Dün bir arkadaş video göndermiş onu izleyince bi gaza geldim başladım bugün devamı gelirse ekmek ve şekeri bırakmak amacım.
Saati 1 ettik yarin sabah ise gitcem hadi bakalim iyi geceler
Iyı uykular
Çok az yemişsin canım.

Dene bakalm ise yararsa bnde baslarim belki

Ben şekeri lisede bıraktım ama hamileyken şekerli içtim ne içtiysem canım mı istedi ona mı sıgındım bilmiyorum şimdi gene şekersiz içiyorum acı tur kahvesi bile içiyorum artık . Tuza zaafım vardı onuda bıraktım sayılır inşallah byle devam edebilirim.

Bugun halsizdim yiyemiyorum halsizken çocuk canıma okudu spor yapıyorken kı gibi ter bastı sırtım falan nasıldı . Ayran içip kendime geldim evde hep 1 litre ayran olur genelde yapar koyarım ben içmesem eşim içer tuzu bırakmaya çalıştıgım için ayran içmiyordum artık ayran tuzsuz zor içiliyor.

Çay kahve bitki çayı her şeyi şekersiz içiyorum zaten senelerdir. Şeker ekmek ve paketli gidalardada var hepsini bırakmak amacım. Daha önce 3 ay tuketmedim sonra 2 ay yine tuketmedim ama ekmek bağımlılık resmen birakabilirsem çok iyi olur.

Kız hangi birine cevap vereyim bilemedim ams Teşekkürler

Tabaktaki közlenmiş kırmızı biber yoğurt pulbiber limon ve yeşil biber ler közlenmiş

Bu arada Azmini ve sabrını tebrik ediyorum yerinde başkaları olsa oooo onların hepsinden göz hakkı almıştı. Bugün 40 kg veren bir bayanın röportajı izledim. Diyor ki kendime kilo verdim diye neden ödül vereyim zaten o ödül dediklerim beni o hale getirdi diyor. Onlar benim ödülün değil ki düşmanım diyor çok doğru devamını diliyorum senin bu azminin

Yanlış anlama ama gerçekten gurur duydum seninle maşallah

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesi Salı ÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar
semurcan -------
White1989❤ ❤MUAF❤❤ MUAF ❤ ❤ ----
galaksimeraklisi ❤❤❤❤❤ ❤----
Colorayzn❤❤❤ ❤❤❤ ----
D3S1R3-❤ ❤❤ ❤----
gogo2405❤ ❤❤❤❤ ❤----
isimsiz965❤ ❤❤ ❤❤❤----
aysglkskn❤❤❤❤-----
Mydestinyy❤ ❤❤ ❤❤❤----
__Dalida__-------
aseeel❤ -❤ ❤❤❤----
emilian❤❤❤❤❤❤----
bilinmeyenkullanici❤ ❤❤❤❤❤----
smykmy ❤❤❤❤❤❤----
mutsuzmutlu❤-30S❤-----
asya_01❤- ❤❤-----
AKovser❤❤❤❤-----

[TR]

[TR]

[TR] [/TR][/TR][/TR]
[TR][TR][TR][TR][/tr][/tr][/tr][/tr]

...Takim içi ilk 3...

1. sıra 100 sayıyla

gogo2405 ve Colorayzn arkadaşlarımıza ait

2. sırada 65 sayıyla onu takip eden B bilinmeyenkullanici yer alıyor

3.'lük 50 sayı ile
galaksimeraklisi , smykmy , Mydestinyy ve D3S1R3 ' a gidiyor

Tüm arkadaşlarımızı

tebrik ediyoruz ve katılımları için teşekkür ediyoruz.

Başarılarınızın devamini dileriz

Bugün çok güzel katılım oldu herkese bizzat teşekkür ederim arkadaşlar. Harikasınız!

Ben dun o hatayi yaptim. Ogle uykusundan sonra tuvalete yapmayi reddetti. Bugun ara verdik bikacgun sonra tekrar deneyecegim kendimide hazirlayacagim cunku arkasini temizlerken yoruldugumu ve sinirlendigimi farkettim. Tecrubelerin icin cok tesekkur ederim :)

Bebde bez baglama hatasini yaptim simdi yine beze donduk once kendimi hazirliyorum bikac klozete yapmak istedi klozet aparati aldik yarin tekrar baslayacagim calismalara insallah bizde atlatiriz

Izgara kanat yemek serbestmi yarın için soruyorum hata yapmadan
Kanat tavugun en yagli kismidir ama izgara olarak tuketebilirsin. Tavsiyem derisini yemenen

Offf canim cekti afiyet olsun tatlim.. seyire gectigim ilk gun bende yapacagim nasil yaptin firinda mi pisirdin?
Yaaa canım çekti dedin üzüldüm içinde lor var azıcık süzme peynir var maydonoz bir de. Yağ filan yok fırında pişti

Mydestinyy sen benim Menülerimi hiç okumuyorsun herhalde her sabah mutlaka biber yiyorum

Görüntü ilk defa gördüm çiğ olarak bende tüketiyorum canım bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…