- 19 Ekim 2015
- 455
- 810
- 103
19 aylık ama keyfi yerndeyken bakıyorUfaksa anlamaz :) anlasada hosnut degilse yine aglar yine aglar
Daha önce birkaç denemem oldu ekmeği bırakmayı başaramamıştım Dün bir arkadaş video göndermiş onu izleyince bi gaza geldim başladım bugün devamı gelirse ekmek ve şekeri bırakmak amacım.Sen karatay mi yapiyosun abla
Iyı uykularSaati 1 ettik yarin sabah ise gitcem hadi bakalim iyi geceler
Çok az yemişsin canım.Menü
Sabah
orta tabakta yogurt-gevrek-tarçın
yeşilçay
öğlen
Yok çocuk çarşıda durmadı
Ara
ayran 2 bardak ( tansiyon dustu az tuzlu içtim malasef )
Salata mini güveç kabında
Akşam
Tabakta 2-3 parça köfte
Orta tabak salata
Su bugun az içtim 1.5 litre falandır sayamadım unuttum telaştan çocukla eve geldik yedirdip uyuttum öglen sonra devrildim spor ne güzelmiş ya yormuyordu bu kadar.
Spor : Normalde ara vermiyorum 7 gun yapıyorum bugun dermanım kalmadı malasef yapamadım tansiyon yerlerdeydi yarın mazeretsiz yapacağım inşallah
Yaparlar bazem oyle huysuzluk:)19 aylık ama keyfi yerndeyken bakıyor
Dene bakalm ise yararsa bnde baslarim belkiDaha önce birkaç denemem oldu ekmeği bırakmayı başaramamıştım Dün bir arkadaş video göndermiş onu izleyince bi gaza geldim başladım bugün devamı gelirse ekmek ve şekeri bırakmak amacım.
Iyı uykular
Çok az yemişsin canım.
Daha önce birkaç denemem oldu ekmeği bırakmayı başaramamıştım Dün bir arkadaş video göndermiş onu izleyince bi gaza geldim başladım bugün devamı gelirse ekmek ve şekeri bırakmak amacım.
Iyı uykular
Çok az yemişsin canım.
Çay kahve bitki çayı her şeyi şekersiz içiyorum zaten senelerdir. Şeker ekmek ve paketli gidalardada var hepsini bırakmak amacım. Daha önce 3 ay tuketmedim sonra 2 ay yine tuketmedim ama ekmek bağımlılık resmen birakabilirsem çok iyi olur.Ben şekeri lisede bıraktım ama hamileyken şekerli içtim ne içtiysem canım mı istedi ona mı sıgındım bilmiyorum şimdi gene şekersiz içiyorum acı tur kahvesi bile içiyorum artık . Tuza zaafım vardı onuda bıraktım sayılır inşallah byle devam edebilirim.
Bugun halsizdim yiyemiyorum halsizken çocuk canıma okudu spor yapıyorken kı gibi ter bastı sırtım falan nasıldı . Ayran içip kendime geldim evde hep 1 litre ayran olur genelde yapar koyarım ben içmesem eşim içer tuzu bırakmaya çalıştıgım için ayran içmiyordum artık ayran tuzsuz zor içiliyor.
Kız hangi birine cevap vereyim bilemedim ams TeşekkürlerOncelikle herkese iyi gecelerrrr
anladim canim cocukken yedigimi hatirliyorum en son agirdi baya
ben sebep oldum sanirim
Aaa gercekten mi kiz nasil agzina sigmiyor
tesekkur ederim
Cok dogru sozler
Daha fazla katilim bekliyoruz deyince gruba mudur teftise gelmis gibi hissettim
gecmis olsun canim
Sevgili kaptanim ben aksam lari girebiliyorum internet paketim bitmek uzere esimden baglaniyorum o sebeple bu saatlere kaliyorum bilginizee...
benim icinde uygundur
Onlar bende cok stresli oldugum donemlerde cikar.cildiyeye gitmistim.kasinma yok sulanma yok kucuk benek benek
Cok guzel spor yapiyosun masallah gidecek gidecek insallah
evet tam olarak bu surecteyim cok zor sabir isteyen bi surec oncelikle kendini hazirla canim sabir dua sabir dua sabir dua diyorum baska bise demiyorum.benim bazi hatalarim oldu ve bunun sikintisini yasiyorum su an.
1. Hatam memlekette annemin evinde bahceli ev rahat olur dusuncesi ama tam tersi oldu.
2.ramazanda basladim oruc ve tuvalet cok zor oldu benim icin en kotu bezi degistir ama tuvalet daha zor geldi bana.
3. Memlekette oldugum icin oraya misafirlik buraya misafirlik bazi yerler icin mecbur bez baglamak zorunda kaldigim zamanlar oldu ve uzerimde baskilar vardi bu konuda
4. Eve dondum ve sabirla goturdum hic bikmadan duzene girdik cok sukur tam dedim ama nazar degdigine inaniyorum su an buyuk tuvallete sikinti yasiyoruz.geceleri carsafin altina bebek bakim bezleri var onlari seriyorum paketler halinde satiliyor muhakkak almalisin derim bol sabirlar diliyorum.tuvalette bebeginle eglenmeye calis onun rahat ettirmye calis senin kaygili olman bebegine gecer.hadi yapsin bitsin diye bakmamak lazim.orada bebegine ne kadar mesai harcarsan daha duzgun ve kaliteli bi tuvalet egitimi vermis olursun.tuvalet egitimi oncesi okudugum kitaplar yaptigim arastirmalarin hepsi cope gitti benim insanin yasamasi bambaskaymis
Evet hep odullendiriyorum yapistirmalar aldim cesit cesit anne hadi yapistirma yaplim diyo cok mutlu oluyo
kiz bu tabakta ne var anacim
Hey masallah super spor
banada uyar kaptanim
hosgeldiniz mezun olmak hissi allahim cok istiyorum kac kilo ile baslamistiniz ne kadar zamanda verdiniz
Yanlış anlama ama gerçekten gurur duydum seninle maşallahDahasi varbiz tabi aksam eve gitcektik nefsimle mucadelemi yapmistim rahattim ama kayinvalidemlerde kalmamiz gerekti bu gece.aksam cayin yanina yine cikti mi ikramlat bende gittim yesil cayimi demledim miss gibi keyifle ictim vucuduma iyilik yaptim.cook mutluyummmmm
İsim | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
semurcan | - | - | - | - | - | - | - |
White1989 | ❤ ❤ | MUAF❤❤ | MUAF ❤ ❤ | - | - | - | - |
galaksimeraklisi | ❤❤ | ❤❤ | ❤ ❤ | - | - | - | - |
Colorayzn | ❤❤ | ❤ ❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
D3S1R3 | - | ❤ ❤ | ❤ ❤ | - | - | - | - |
gogo2405 | ❤ ❤ | ❤❤ | ❤ ❤ | - | - | - | - |
isimsiz965 | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
aysglkskn | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
Mydestinyy | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
__Dalida__ | - | - | - | - | - | - | - |
aseeel | ❤ - | ❤ ❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
emilian | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
bilinmeyenkullanici | ❤ ❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
smykmy | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
mutsuzmutlu | ❤- | 30S❤ | - | - | - | - | - |
asya_01 | ❤- | ❤❤ | - | - | - | - | - |
AKovser | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
Ben dun o hatayi yaptim. Ogle uykusundan sonra tuvalete yapmayi reddetti. Bugun ara verdik bikacgun sonra tekrar deneyecegim kendimide hazirlayacagim cunku arkasini temizlerken yoruldugumu ve sinirlendigimi farkettim. Tecrubelerin icin cok tesekkur ederim :)İlk günler çok zor geçiyor canım ama önemli olan ilk hafta sakın bağırma işini kakasını yapınca alkışla odullendir ama alıştırma sen buyudun büyükler tuvalete yapar de hoşuna gidecek lazimlik al cisin kakanin ardından bay bay yap devamlı aferim de ben ilk geceden bezi çıkardım ve asla bir daha takmadim daha kolay alışıyor çocuğun aklı karışmıyor dışarı çıkarken de takmadim iki hafta dışarı sadece park götürdüm onu da ödül olarak verdim sonra düzene girdi zaten bebekten önce senin hazır olman lazım büyük bı sinir harbi yaşıyorsun çünkü asla inatlaşma tatlı yolla götür
Bebde bez baglama hatasini yaptimOncelikle herkese iyi gecelerrrr
anladim canim cocukken yedigimi hatirliyorum en son agirdi baya
ben sebep oldum sanirim
Aaa gercekten mi kiz nasil agzina sigmiyor
tesekkur ederim
Cok dogru sozler
Daha fazla katilim bekliyoruz deyince gruba mudur teftise gelmis gibi hissettim
gecmis olsun canim
Sevgili kaptanim ben aksam lari girebiliyorum internet paketim bitmek uzere esimden baglaniyorum o sebeple bu saatlere kaliyorum bilginizee...
benim icinde uygundur
Onlar bende cok stresli oldugum donemlerde cikar.cildiyeye gitmistim.kasinma yok sulanma yok kucuk benek benek
Cok guzel spor yapiyosun masallah gidecek gidecek insallah
evet tam olarak bu surecteyim cok zor sabir isteyen bi surec oncelikle kendini hazirla canim sabir dua sabir dua sabir dua diyorum baska bise demiyorum.benim bazi hatalarim oldu ve bunun sikintisini yasiyorum su an.
1. Hatam memlekette annemin evinde bahceli ev rahat olur dusuncesi ama tam tersi oldu.
2.ramazanda basladim oruc ve tuvalet cok zor oldu benim icin en kotu bezi degistir ama tuvalet daha zor geldi bana.
3. Memlekette oldugum icin oraya misafirlik buraya misafirlik bazi yerler icin mecbur bez baglamak zorunda kaldigim zamanlar oldu ve uzerimde baskilar vardi bu konuda
4. Eve dondum ve sabirla goturdum hic bikmadan duzene girdik cok sukur tam dedim ama nazar degdigine inaniyorum su an buyuk tuvallete sikinti yasiyoruz.geceleri carsafin altina bebek bakim bezleri var onlari seriyorum paketler halinde satiliyor muhakkak almalisin derim bol sabirlar diliyorum.tuvalette bebeginle eglenmeye calis onun rahat ettirmye calis senin kaygili olman bebegine gecer.hadi yapsin bitsin diye bakmamak lazim.orada bebegine ne kadar mesai harcarsan daha duzgun ve kaliteli bi tuvalet egitimi vermis olursun.tuvalet egitimi oncesi okudugum kitaplar yaptigim arastirmalarin hepsi cope gitti benim insanin yasamasi bambaskaymis
Evet hep odullendiriyorum yapistirmalar aldim cesit cesit anne hadi yapistirma yaplim diyo cok mutlu oluyo
kiz bu tabakta ne var anacim
Hey masallah super spor
banada uyar kaptanim
hosgeldiniz mezun olmak hissi allahim cok istiyorum kac kilo ile baslamistiniz ne kadar zamanda verdiniz
Kanat tavugun en yagli kismidir ama izgara olarak tuketebilirsin. Tavsiyem derisini yemenenIzgara kanat yemek serbestmi yarın için soruyorum hata yapmadan
Offf canim cekti afiyet olsun tatlim.. seyire gectigim ilk gun bende yapacagim nasil yaptin firinda mi pisirdin?
Sabah sabah biber
Yaaa canım çekti dedin üzüldümOfff canim cekti afiyet olsun tatlim.. seyire gectigim ilk gun bende yapacagim nasil yaptin firinda mi pisirdin?
Görüntü ilk defa gördüm çiğ olarak bende tüketiyorum canım bazenYaaa canım çekti dedin üzüldümiçinde lor var azıcık süzme peynir var maydonoz bir de. Yağ filan yok fırında pişti
Mydestinyy sen benim Menülerimi hiç okumuyorsun herhalde her sabah mutlaka biber yiyorum
Dün akşam da ızgara biber yedim sabah da çiğ. Ya a vitamini derinin toparlanmasında çok etkili diye okumuştum ondan bol bol yiyorumGörüntü ilk defa gördüm çiğ olarak bende tüketiyorum canım bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?