- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
Sen neden üzüyorsun ki kendini gerek yok kalmak isteyen kalır gitmek isteyen gider kural belli şart belli ben iki çocukla spor yapmak için neler yapıyorum spor salonunda spor yapar evet belki kiloda verir modu düşünce takılınca spor salonumu motive edecek boşver burası gönüllüluk işi ben sana başta neler ettim hatırla vaz mi geçtin yoo tam aksine daha da asildin diyete
O var ya o neler ediyor bana bilsenYapar cirkefim en çok kiloyu o verecek ya ahh bilmezsiniz siz onu
Anliyorum beni kimle eslestirirseniz varim farketmez amac birlikte motive olmak takip etmek seviliyorsunuz canlarsmykmy Whiteblacklife kızlar bizde hırs çok da işte milletten tepki almamak için şu an kendimizi geri çektik. Dünden dolayı gerçekten Üzgünüz bu yüzden böyleyiz. Ama çirkeflik ve rakiplik derseniz hepimiz birini alıp yapabiliriz ya da biz eşleştirelim nasjl derseniz uyar bize. Bu programı yapalım isterseniz ama squat ları ağırlıkla çalışmak faydanıza olacaktır :)
kabul yapalim hic farketmezOda bizden olsun ilzanim da kabul ederse üçlü yaparız tabi kimyacı bizden çok verir de olsun yiyelim biraz da onun kiloları hızlı versin motive olsun kimyacı da kabul ederse
tamamn katiliyorumSen neden üzüyorsun ki kendini gerek yok kalmak isteyen kalır gitmek isteyen gider kural belli şart belli ben iki çocukla spor yapmak için neler yapıyorum spor salonunda spor yapar evet belki kiloda verir modu düşünce takılınca spor salonumu motive edecek boşver burası gönüllüluk işi ben sana başta neler ettim hatırla vaz mi geçtin yoo tam aksine daha da asildin diyete
ben makarnayi haslanmis olarak iki kasik aldim kaptanimKiymali makarna ve pilatesss en sevdiklerimdennn
Olsunn ben menunun.icinden okuduklarimdan aklimda kalanlari yazdim zatenn ciddiyim.en.sevdiklerimdennnAnliyorum beni kimle eslestirirseniz varim farketmez amac birlikte motive olmak takip etmek seviliyorsunuz canlar
kabul yapalim hic farketmez
tamamn katiliyorum
ben makarnayi haslanmis olarak iki kasik aldim kaptanim
Anliyorum beni kimle eslestirirseniz varim farketmez amac birlikte motive olmak takip etmek seviliyorsunuz canlar
kabul yapalim hic farketmez
tamamn katiliyorum
ben makarnayi haslanmis olarak iki kasik aldim kaptanim
Pilates çok sever her gün yapar ablamızOlsunn ben menunun.icinden okuduklarimdan aklimda kalanlari yazdim zatenn ciddiyim.en.sevdiklerimdennn
sekerim dinleO var ya o neler ediyor bana bilsenşimdi girmez buralara rahat rahat konuşayım
smykmy pilates nerden yapıyorsun video filan mı kendi kendine mi
Tabi yeri gelince tepeden konuşulacak ben sana neler dedim her menü ne kulp yaktım ne oldu peki sen daha da duzeltin herşeyi misafirliğe gittim.ikramlari poşete koydum geldim bu kiloyu kendimize veriyoruz ama burada ki emek için de birşeyler yapmak lazım hiç üzme kendini kalan kalır gideni tutamazsın zaten bu olmasa başka bişey olurduValla bilmyiorum yaptığımız şey tepeden emir kipiyle konuşmak oldu başka bir şey olmadı.. çok canım sıkılıyor bildiğin gibi değil. Senin bana yaptığın dediklerin çok iyi oldu hep diyorum ama herkes aynı tepkiyi vermiyor çok üzücü bu.
smykmy afiyet olsun kimyaci simay :) makarna göz hakkı diye birkaç kaşığı bir şey demiyoruz zaten :)
Tabi yeri gelince tepeden konuşulacak ben sana neler dedim her menü ne kulp yaktım ne oldu peki sen daha da duzeltin herşeyi misafirliğe gittim.ikramlari poşete koydum geldim bu kiloyu kendimize veriyoruz ama burada ki emek için de birşeyler yapmak lazım hiç üzme kendini kalan kalır gideni tutamazsın zaten bu olmasa başka bişey olurduValla bilmyiorum yaptığımız şey tepeden emir kipiyle konuşmak oldu başka bir şey olmadı.. çok canım sıkılıyor bildiğin gibi değil. Senin bana yaptığın dediklerin çok iyi oldu hep diyorum ama herkes aynı tepkiyi vermiyor çok üzücü bu.
smykmy afiyet olsun kimyaci simay :) makarna göz hakkı diye birkaç kaşığı bir şey demiyoruz zaten :)
Ahahaha ciddi misin sensekerim dinle
Ebru salli bi 6 sene once falan cikiyodu sabahlari tv de orda cin ali sekilleri cizer gibi cizdim kagida hareketleri gorsen gul gul olursun
Bilmez miyim onu ben bı hafta neler etti bana sandım 3 kilo verdi neyse ucuz yirttim o hafta ama bu hafta benim iş zorO var ya o neler ediyor bana bilsenşimdi girmez buralara rahat rahat konuşayım
smykmy pilates nerden yapıyorsun video filan mı kendi kendine mi
Valla inşallah biz gibiler gelir yine gruba. Üye bakınıyoruz ama herkesi de öyle geçici gelip gideni de gelmesin. Birkaç kişiye soruyorum hemen diyorlar ki aman şartlar ağır gelemem.. o zaman diyet yaparsın sonra bırakınca kg alır gelirsin. Neymiş her gün spor olmazmış bal gibi olur.Tabi yeri gelince tepeden konuşulacak ben sana neler dedim her menü ne kulp yaktım ne oldu peki sen daha da duzeltin herşeyi misafirliğe gittim.ikramlari poşete koydum geldim bu kiloyu kendimize veriyoruz ama burada ki emek için de birşeyler yapmak lazım hiç üzme kendini kalan kalır gideni tutamazsın zaten bu olmasa başka bişey olurdu
Ilzan artIk şaha kalktı kimse durduramaz onuBilmez miyim onu ben bı hafta neler etti bana sandım 3 kilo verdi neyse ucuz yirttim o hafta ama bu hafta benim iş zor
YaaaYalnız bu white ve ilzan seni çiğ çiğ yer kendine dikkat et altta kalma çirkefle çirkef olkötü etkilemeye çalışırlar işte ye gitsin filan sakın sakın inanma onlara
İspiyoncu seniYalnız bu white ve ilzan seni çiğ çiğ yer kendine dikkat et altta kalma çirkefle çirkef olkötü etkilemeye çalışırlar işte ye gitsin filan sakın sakın inanma onlara
Yaparız yaparızYaaayok kiz yapmazlar oyle seyler
Sen gör bakalım yakarlar çıranıYaaayok kiz yapmazlar oyle seyler
Cirkeflikte bana yaklasamaz merak etme kimyaci Simay biraz zorlanır bunlar neydiyo diye alışır odaIlzan artIk şaha kalktı kimse durduramaz onuişiniz zor Smy ile çirkeflik leveli de epey artmış
Sen gör bu hafta ilzan neler edecek sanaCirkeflikte bana yaklasamaz merak etme kimyaci Simay biraz zorlanır bunlar neydiyo diye alışır oda
Simdi yapmiyorum amar amazanda yapiyodum sonra bir karar aldim dedim 70kilonun altina duseyim 69 falan göreyim ozaman bir gun leslie birgun ebru yapicam sonra 60 falan olabilirsem sayet ondansonrahep. Pilates yapicam :)Pilates çok sever her gün yapar ablamızkız pilates de mi yapsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?