Anladım çok güzelmiş Allah yolunuzu bahtınızı açık etsin inşallah :) bir mühendis adayı olarak hayallerimden biri :)
Çevremde gidenler hep erkek bilmiyorum bana öyle bir iş denk gelir mi :) 2 dilim var ingilizce almancayabanci dilin iyiyse ilanlara basvur derim. ancak tabii bir kadin olarak is hayati nasildir bilemiyorum.
Çevremde gidenler hep erkek bilmiyorum bana öyle bir iş denk gelir mi :) 2 dilim var ingilizce almanca
Aynen benim bölümden de Birleşik Arap Emirliklerine gidenler oldu bakalım mezun olayım da Allahın izniyle :)sadece sudi arabistan degil, arap emirliklerini de deneyebilirsin. benim kuzenim bilgi turizm mezunu simdi katar'a transfer oldu. sans bu, niye olmasin eger ki iki dilin de iyiyse.
93 umkac kilosun sen? ben de iki dogum yaptim hatta ikinci dogumdan sonra 2 de acik rahim ameliyati oldum. su an dumduz. ustelik spor da mekik vs anlaminda karin calismaya yonelik, yapamadim.
Dedik sana yanicaksinnn :)
93 um
Çok geçmiş olsun bunyen zayıf demekki
Benim verecek çok kilom var :)
aynen bende 94 kiloydum bak şimdi 86 küsürdeyim vericem de yeter huuucaaaaaammminancla uzerinden gelirsin. sen yeter ki kilo verecegine inan. kendine hedef koy, hedefinden sapma. benim ogrencim varMydestinyy onunla hedef koyduk, hic sapmiyor. farki da goruyor.
bana özel benim kocuummm ooo vermem kimseyeÖğrencim derken spor öğretmeni misin?
Çok azimliyim bu gruba katildigimdan beri çok iyi motive oluyorum
Maşallahaynen bende 94 kiloydum bak şimdi 86 küsürdeyim vericem de yeter huuucaaaaaammm
bak bende şeker de var iğne kullanıyorum benim vermem daha zorMaşallahdarısı başımıza
Geçmiş olsun Allah şifa versinbak bende şeker de var iğne kullanıyorum benim vermem daha zor
Ooooo semum gelmiss :)kizlar ben dondummmm
Masallah azimli kararli hatunnkizlar merak edenler icin ozet geceyim. ameliyat olmama gerek kalmadi, kist patlamis. boylece keyifle bodruma gittik, tatil cok iyi geldi. bu arada esimin riyada olan basvurusu okeylendi. bu sene riyada tasinacagiz artik. once esim gidecek vizesi cikinca, sonra orada oturum izin evraklarini halledip bizi yanina aldirabilecek. bu sure zarfinda ben cocuklarla tek kalacagim tabi.
Colorayzn @AKovser kilo geceyim bu sabah itibariyle 45.5
Öğrencim derken spor öğretmeni misin?
Çok azimliyim bu gruba katildigimdan beri çok iyi motive oluyorum
bana özel benim kocuummm ooo vermem kimseye
Ooooo semum gelmiss :)
Masallah azimli kararli hatunn
sana da geçmiş olsun canımGeçmiş olsun Allah şifa versin
Benim de zor hastaliklarim var sağlık en büyük nimet
düğün var paspalmı gitsin kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?