düğün var paspalmı gitsin kız
Aynen canım aynen rakibiz tabi ki
Haftasonuna Kimyacı simay kalırsa tabi bu rakipler onu yiyip bitirmezseAynen canım aynen rakibiz tabi ki
Begenebildigine sukret edepsiiiizzz siyril
Hosgeldinnnn semummhayir ben gazeteciyim :)
kendisiyle bire bir calisiyoruz, baskasiyla bunu yapamam zaten.
hos bulduk kolurum.
Kolay gelsin semu bilirim o durumlaritatil sonrasi hele de evde es tek kaldiysa duzen oturtlak cok zor. dunya kadar is var.
kizlar ben dondummmm
kizlar merak edenler icin ozet geceyim. ameliyat olmama gerek kalmadi, kist patlamis. boylece keyifle bodruma gittik, tatil cok iyi geldi. bu arada esimin riyada olan basvurusu okeylendi. bu sene riyada tasinacagiz artik. once esim gidecek vizesi cikinca, sonra orada oturum izin evraklarini halledip bizi yanina aldirabilecek. bu sure zarfinda ben cocuklarla tek kalacagim tabi.
Colorayzn @AKovser kilo geceyim bu sabah itibariyle 45.5
Benim de okadar cok ahım var ki bu konularda cok isterim bigun hepsini unutmayıMerhaba kızlar çok heyecanliyim oğlum sünnet olacak yarin ve bayramdan sonrada mevludunu yapacagiz..Umarım hayırlısı ile atlatiriz ve tabi birde mevlutte bana sismanlamissin diyen teyzeme zayıflayarak çok güzel bi cevap vermek istiyorum
Hayırlı olsun canım kaç yaşında oğlunMerhaba kızlar çok heyecanliyim oğlum sünnet olacak yarin ve bayramdan sonrada mevludunu yapacagiz..Umarım hayırlısı ile atlatiriz ve tabi birde mevlutte bana sismanlamissin diyen teyzeme zayıflayarak çok güzel bi cevap vermek istiyorum
Merhaba kızlar çok heyecanliyim oğlum sünnet olacak yarin ve bayramdan sonrada mevludunu yapacagiz..Umarım hayırlısı ile atlatiriz ve tabi birde mevlutte bana sismanlamissin diyen teyzeme zayıflayarak çok güzel bi cevap vermek istiyorum
Benim de okadar cok ahım var ki bu konularda cok isterim bigun hepsini unutmayı
Hayırlı olsun canım kaç yaşında oğlun
Benim de okadar cok ahım var ki bu konularda cok isterim bigun hepsini unutmayı
Hayırlı olsun canım kaç yaşında oğlun
Hayirlisi olsun kuzummm :))
Hayırlı olsun canım Allah damatlığını da göstersin inşallahBen unutmak istemiyorum 85 kiloyken yüzüme gulenlerin simdi beni 55 kiloya düştüğüm zaman tepkilerini görmek istiyorum..
2 yaşını bitirdi canım :)
Hayırlı olsun canım Allah damatlığını da göstersin inşallah
Ah hepimizde var o hırs. . Şimdi de derler ki aaa çok zayıflamışsın bu kadarı da fazla. Bir de böyle lafları var kıskançların
semurcan esinin tayin olayini.henuz farkettim hayirli olsun semum.:)
Merhaba kızlar çok heyecanliyim oğlum sünnet olacak yarin ve bayramdan sonrada mevludunu yapacagiz..Umarım hayırlısı ile atlatiriz ve tabi birde mevlutte bana sismanlamissin diyen teyzeme zayıflayarak çok güzel bi cevap vermek istiyorum
Kolay gelsin semu bilirim o durumlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?