Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dedik sana yanicaksinnn :)
pes etmiyorummmm burdayim spor listemii yaptim bitti 3 mile leslie yaptim 200 ip atladim dewam edicemmmmmm aksama bakarsiniz

Colorayzn beğene beğene bi hal alıcan kız şimdi biz @White1989 ve smykmy rakipmiyizzzz
Eweeet rakiplerimm benim guclu performansli rakiplerim benim
Aynen canım aynen rakibiz tabi ki
beni aynen bu pozisyonda ceken guzel rakiolerim

Haftasonuna Kimyacı simay kalırsa tabi bu rakipler onu yiyip bitirmezse
heeeyyytttt burdayimmmm bennn hic bi yere gityigim yoookk

hadi saglicakla insallah canim.ewet sen insanlari dusunme kendini kendi canini vucudunu dusun her gun bos yere tasidigin agirliklari giymek isteyipte giyemedigin bedeni.uzulmeyecegiz sagligimizi kontrol altinda tutmak icin ugrasiyiruz.bedenimize iyilik yapmak istiyoruz.kimseyi dusunme

Tribi ni sevsinler: ))

sağol canim..evet kendimi düşünüyorum canım tabikide ama yinede sinirlerim bozuluyor onların laflarina.

sağol canim..evet kendimi düşünüyorum canım tabikide ama yinede sinirlerim bozuluyor onların laflarina.
Cok etkiliyo insani ama bunu yenmem gerekiyo sadece kendine adapte ol.kendini guzel hisset yavas yavas spor yaptikca yaglarinin parcalandigini hisset mutlu ol bosver kim ne dersin

Malesef hepimizin hayat boyu dikkat etmesi lazım bu bir süreç değil. Her zaman sağlıklı ve aşırı olmadan yiyip içmeliyiz yoksa eskiye dönmek gerçekten çok kolay

Cok etkiliyo insani ama bunu yenmem gerekiyo sadece kendine adapte ol.kendini guzel hisset yavas yavas spor yaptikca yaglarinin parcalandigini hisset mutlu ol bosver kim ne dersin

evet canım çok mutluyum bu ara helede geçen hafta 2 kilo verip bu hafta pazartesiye de -1 kilo ile uyandığım için oğlumun sünnetine 55 kilo ile katilmak istiyorum insAllah :)

Malesef hepimizin hayat boyu dikkat etmesi lazım bu bir süreç değil. Her zaman sağlıklı ve aşırı olmadan yiyip içmeliyiz yoksa eskiye dönmek gerçekten çok kolay

öyle canım bu yaptığınızın adi diyet deil yeme aliskanligimizi değiştirmek olmalı

Dünkü menüm
Ne yedimse çıkarttım ama :/

sabah
haşlanmış yumurta
1 kaşık çörek otlu tulum peyniri
yarım domates
1 salatalık
papatya çayı

-------
Öğlen
tarhana çorbası
1 küçük dilim karpuz

Akşam
yiyemedim sürekli çıkarınca kızımla ekşi elma yedim nedense iyi geldi

su hesaplayamadım ve çok içemedim dogrusu
spor yapmadım karnım çok agrıdı

geçmiş olsun canım iyi misin şuan peki

Bugun menü

Sabah
2 haşlanmış yumurta beyazı (sarıları eşime verdim)
1kk yarısı peynir
yeşilçay şekersiz
2 dilim domates

Öğlen
1 kase tahıllı gevrekli yogurt tarçınlı
1 bardak yeşilçay şekersiz
1 yaz elması küçük

ikindi
1 yaz elması küçük

Akşam
1 patlıcan dolması bulgurlu
3 kaşık yogurt
normal çay şekersiz

Su 2 litre anca içebileceğim kusmaktan korkuyorum
Spor gece yapacagım artık kalça karın degil gögüs kol çalışacagım egzersiz bandı ve 1.5 kg dambıl alacagım inşallah bugun internetten. Gelesiye kadar egzersiz bandı olan egzersizler yerine başka egzersizleri yapacagım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…