- 4 Nisan 2014
- 5.077
- 10.602
- 448
hayirli olsun.
pes etmiyorummmm burdayim spor listemii yaptim bitti 3 mile leslie yaptim 200 ip atladim dewam edicemmmmmm aksama bakarsinizDedik sana yanicaksinnn :)
Eweeet rakiplerimm benim guclu performansli rakiplerim benim
Aynen canım aynen rakibiz tabi ki
heeeyyytttt burdayimmmm bennnHaftasonuna Kimyacı simay kalırsa tabi bu rakipler onu yiyip bitirmezse
hadi saglicakla insallah canim.ewet sen insanlari dusunme kendini kendi canini vucudunu dusun her gun bos yere tasidigin agirliklari giymek isteyipte giyemedigin bedeni.uzulmeyecegiz sagligimizi kontrol altinda tutmak icin ugrasiyiruz.bedenimize iyilik yapmak istiyoruz.kimseyi dusunmeMerhaba kızlar çok heyecanliyim oğlum sünnet olacak yarin ve bayramdan sonrada mevludunu yapacagiz..Umarım hayırlısı ile atlatiriz ve tabi birde mevlutte bana sismanlamissin diyen teyzeme zayıflayarak çok güzel bi cevap vermek istiyorum
Gönlüne göre olmasi dilegimlesag ol annem. bazi hayallerimiz var, insallah umdugumuz gibi olur.
Atla pencereden daha iyikabus gibi valla sorma.
Tribi ni sevsinler: ))pes etmiyorummmm burdayim spor listemii yaptim bitti 3 mile leslie yaptim 200 ip atladim dewam edicemmmmmm aksama bakarsiniz
beni aynen bu pozisyonda ceken guzel rakiolerim
heeeyyytttt burdayimmmm bennnhic bi yere gityigim yoookk
hadi saglicakla insallah canim.ewet sen insanlari dusunme kendini kendi canini vucudunu dusun her gun bos yere tasidigin agirliklari giymek isteyipte giyemedigin bedeni.uzulmeyecegiz sagligimizi kontrol altinda tutmak icin ugrasiyiruz.bedenimize iyilik yapmak istiyoruz.kimseyi dusunme
pes etmiyorummmm burdayim spor listemii yaptim bitti 3 mile leslie yaptim 200 ip atladim dewam edicemmmmmm aksama bakarsiniz
beni aynen bu pozisyonda ceken guzel rakiolerim
heeeyyytttt burdayimmmm bennnhic bi yere gityigim yoookk
hadi saglicakla insallah canim.ewet sen insanlari dusunme kendini kendi canini vucudunu dusun her gun bos yere tasidigin agirliklari giymek isteyipte giyemedigin bedeni.uzulmeyecegiz sagligimizi kontrol altinda tutmak icin ugrasiyiruz.bedenimize iyilik yapmak istiyoruz.kimseyi dusunme
Gönlüne göre olmasi dilegimle
Atla pencereden daha iyi
trip falan yok saygideger kaptanim estagfrllahTribi ni sevsinler: ))
Bı tavsiyede bulunayım ben hep sünnet kuloduyla tutmustum iltihap oldu, mümkün olduğunca açık tut, iki yaşta zormuş Allah yardımcın olsunsağol canim..evet kendimi düşünüyorum canım tabikide ama yinede sinirlerim bozuluyor onların laflarina.
Cok etkiliyo insani ama bunu yenmem gerekiyo sadece kendine adapte ol.kendini guzel hisset yavas yavas spor yaptikca yaglarinin parcalandigini hisset mutlu ol bosver kim ne dersinsağol canim..evet kendimi düşünüyorum canım tabikide ama yinede sinirlerim bozuluyor onların laflarina.
Bı tavsiyede bulunayım ben hep sünnet kuloduyla tutmustum iltihap oldu, mümkün olduğunca açık tut, iki yaşta zormuş Allah yardımcın olsun
sağol canım benim amin..bende zayıf olmak istiyorum canım 36 bedene girmek istiyorum aynanın karşısına geçip heryerinden et fışkırma goruntulerini görmek istemiyorum.. Yemek yerken herkesin sanki lokmalarımı sayar gibi gözüme bakmasını istemiyorum artik
Cok etkiliyo insani ama bunu yenmem gerekiyo sadece kendine adapte ol.kendini guzel hisset yavas yavas spor yaptikca yaglarinin parcalandigini hisset mutlu ol bosver kim ne dersin
çok kötü hasta oldum ne yedimse çıkarttım dünthesquatgirl nerdesin canim
Malesef hepimizin hayat boyu dikkat etmesi lazım bu bir süreç değil. Her zaman sağlıklı ve aşırı olmadan yiyip içmeliyiz yoksa eskiye dönmek gerçekten çok kolay
Hedefine ulasirsin insallaaahevet canım çok mutluyum bu ara helede geçen hafta 2 kilo verip bu hafta pazartesiye de -1 kilo ile uyandığım içinoğlumun sünnetine 55 kilo ile katilmak istiyorum insAllah :)
insAllah canım hepimiz ulaşırız insAllahHedefine ulasirsin insallaaah
Dünkü menüm
Ne yedimse çıkarttım ama :/
sabah
haşlanmış yumurta
1 kaşık çörek otlu tulum peyniri
yarım domates
1 salatalık
papatya çayı
-------
Öğlen
tarhana çorbası
1 küçük dilim karpuz
Akşam
yiyemedim sürekli çıkarınca kızımla ekşi elma yedim nedense iyi geldi
su hesaplayamadım ve çok içemedim dogrusu
spor yapmadım karnım çok agrıdı
geçmiş olsun canım iyi misin şuan peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?