Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hem reçel yenmiş hem şekerli türk kahvesi hem de yanında 2 bitter ? Reçelin miktarı ne

Edit gördüm reçeli tamamdır çok değil ama bir gün içinde üçü çok fazla olmuş

hic o şekilde düşünmedim şuan sen diyince evet 3 u bir arada olmamış ya

spor harika :) menüde güzel

spor harika :) menüde güzel
teşekkür ederim cınım çok ye bu hafta dediler öyle deniyoruz bakalım afedersin dana gibi yiyorum

şekersiz hic içemem canım ya ama bundan sonra en azından bu kadar yanyana getirmemeye calisirim şekerli seyleri
evet mesela çayı şekersiz içersen onun yanında ye bitterini ya da sütlü nescafeyi şekersiz iç yanında ye gibi..

ye canım bakalım bu seferde öyle dene :)

evet canım öyle deneyim bakalım

İyi akşamlar hanımlar çocuklu olanlar nasıl yetiştiriyorsunuz bu kadar sporu bugun hiç oturmadım ne iş bitti ne çocuk durdu daha spor yapamadım....akşam yapıcam ama pes etmek yokkkk...

Menum
Sabah
2 dilim kepek ekmek
Kk peynir
Çay
Ara neskafe ve biraz ceviz
Öğlen yarım kase çorba ve yoğurt
Ara turk kahvesi bir dilim kadar kek yedim. Ara ara tırtıkladım gun içinde
Bide ceviz yedim ceviz fazla kaçtı galiba
Bir litre yeşil çay soda limon karışımı
Akşam yoğurt yiycem
Su 2 lt oldu 3 olur
Sporda akşama inşallah

Devam devam bırakmak yok öyle ilzana 10 km yürüyor ben bin ip atliyorum yetiş bize

Menü
Sabah
Az yağda yumurta 1 adet salatalık yarım domates 1.5 dilim TB ekmek
Ara az şekerli türk kahvesi
Öğle disardaydim ve dışarda yemek yemek istemedi m
Akşam
2 adet hamsi
Yarım dilim ekmek
1 adet az şekerli çay
Bugün az oldu menü eşimle sofrada kavga ettik sinir krizi yaşadım sonunda özür dilerim kusura bakmayın pek iyi değilim
Şu 1.5 litre içerim iki buçuk a tamamlarim

Spor bin adet ip atlama 20 dk egzersiz
Günün hareketlerini akşam yapacağım yapabilirsem

Kek hiç olmamış hiç... tabloya ceza ekliyorum kek için..

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesi Salı ÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar
semurcan -------
White1989❤ ❤❤❤- ----
missagor❤ ❤- - ----
syns❤ ❤50JJ ❤- ----
Colorayzn❤❤------
gogo2405-------
isimsiz965❤❤❤❤-----
aysglksknMUAF------
Mydestinyy❤ ❤------
aseeel200 IA ❤------
thesquatgirl❤ MUAF❤❤-----
bilinmeyenkullanici❤ ❤❤❤-----
smykmy 300 İA ❤------
mutsuzmutlu❤❤------
AKovser-------

[TR]
[TR]

[TR]
[TR]
[TR] [/TR][/TR][/TR][/TR][/TR]
[TR][TR][TR][TR][TR][TR][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr]

Allah huzur versin yuvanıza canım

thesquatgirl sanada çok geçmiş olsun Allah şifa versin

Bende yeni oturdum kayınvalidemler yemeğe geldi anca topla yıka

Menü sabah ekmek peynir çay zeytin domates salatalık
Ara şekersiz sütlü neskafe 2 ceviz
Öğle yoğurt yulaf ezmesi pulbiber nane
Akşam kıymalı patates yemeği az pilav yoğurt salata kavun
Gece kahve kocisle
3 kupa limonlu mate çayı

Patates pilav ikisi bı arada tuketmemeye çalış canım ikiside karbon kavunda karbon ağırlıklı bı meyve

Walla zor canim ama duzenli olunca gun guzel geciyo
Sabah kalktigimda kizim kalkmadan etrafi topluyorum.uyaninca kahvalti yapiyoruz kahvaltidan sonra onunla etkinlik yapiyoruz o dewam ederken mutfaga girisiyorum oglen olmadan yemegim hazir oluyo sonra kizimla spor yapiyoruz muzik acip.yemegini yedirip yatiriyorum o uyudugunda ders calisiyorum malum ogretmen olsak da calisiyoruz hala.uyaniyo oyun oynuyoruz kendi haline birakip utu camasir temizlik islerine bakiyorum sonra disari parka cikiyoruz ve babamiz geliyo aksm yemegi falan filan anlayacagin heo kosusturma ama en guzeli sabhtan yemegi yapip kurtulmak.
Zorlamadan kendini yenisin vücut zaten verecektir şimdi rahat rahat
. Ben gruba baslamadan iki haftaonce 3 kilo falan verdim canim yani gruba baslamadan diyet yapiyodum aslinda ama spor bu kadar ski degildi.hamilelikten sonra cok ski spor yapmistim cok guzel kilo vrmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…