Daha çok eksilirsin yeter ki vazgeçmeBen eksildim ama kilo çokkk 118.3 tüm 116.1 oldum bayrama 109.9 olsam kasımada da 99
Git tabi kiKızlar bi spor salonu deneme dersine davet etti 30 dakika benimle özel olarak ilgileneceklermiş sizce ne yapayım gideyim mi
Diyetisyene gidiyormusun bu kadar az yemek metabolizmayi durdurur. Bu kiloda 1800/2000 kaloriyle falan başlaman gerekir kademeli olarak dusurursun kaloriyi. Düzenli ve sürekli kilo verirsin hem. Hemde sağlıklı beslenmis olursun diyetten bikmazsin.Menum
Sabah
2 dlm kepek ekmek
Kk peynir domates salatalık çay
Ara
3 ceviz
Öğlen 3 kaşık pilav 4 kaşık bezelye
Akşam yoğurt yiycem sadece
Bir turk kahvesi birde neskafe içtim
Su 2 oldu 3 olur bide bir litre kadar yeşilçaylı içecekten içtim
Hayırlı olsun Allah damatliginida göstersin.Selam kızlar zor bi gündü bi yandan oğlum sünnet oldu onun sıkıntısı bi yandanda hastane islerim vardı
Sabah
1 kase yumurtasız menemen
Kk peynir
2 dilim ekmek
3 tane yeşil zeytin
Öğle
1 kase yoğurt
Aksam
1 tabak mercimek çorbası
Yarim kase yoğurt
Su 2lt 2 bardak yeşilçay
Kalori 832
Spor
12000 adim (10 km)
Gunun egzersizlerinden
35 squat
60 plank
30 crunches
55 jumping
20 lunges
15 wall sit
50 butt kicks
Geçmiş olsun.Selam kızlar zor bir gün geçirdim eşim rahatsız
Bugünluk menü sacmasapan oldu
Sabah : peynir ekmek çay
Öğle az makarna yoğurt
Ara sütlü neskafe
Akşam salça sürdük ekmeğe yeni bitti salça işleri
Az da bulgur pilavı yoğurt
Akşam Türk kahvesi
Biliyorum kötü yarın toparlicam inşallah
Yürüyüşum iki saate yakın ama
Ah ablam çok ye dedin bu hafta 1 kg yı bile göremicemDaha çok eksilirsin yeter ki vazgeçme
Git tabi ki
Diyetisyene gidiyormusun bu kadar az yemek metabolizmayi durdurur. Bu kiloda 1800/2000 kaloriyle falan başlaman gerekir kademeli olarak dusurursun kaloriyi. Düzenli ve sürekli kilo verirsin hem. Hemde sağlıklı beslenmis olursun diyetten bikmazsin.
Hayırlı olsun Allah damatliginida göstersin.
Geçmiş olsun.
Geldim de hiç mutlu değilim bir 80 altına düşemedimTebrikler abla eksi gelmiş
Ne yapsak sana ya dukanı bırak diyoruz bırakmıyorsunGeldim de hiç mutlu değilim bir 80 altına düşemedim
Öyle mi diyorsun bu kötü oldu işte benim içinBüyük ihtimal haftaya cuma yarışma tatil olur.
geçen bayram da olmadığına göre bunda da olmazÖyle mi diyorsun bu kötü oldu işte benim için
Büyük ihtimal haftaya cuma yarışma tatil olur.
Olabilir etle ugrasilacagi icin yada olmaz bilmiyorum ama olmasi bisey degistirmez cunku cift etap yuzde bolu 2 demektir :)geçen bayram da olmadığına göre bunda da olmaz
Geçen bayram olmadı mıOlabilir etle ugrasilacagi icin yada olmaz bilmiyorum ama olmasi bisey degistirmez cunku cift etap yuzde bolu 2 demektir :)
Canım 45 50 tl den aşağı değil kardeşim öylr ödüyordu 500 dk idi konuşma da
günaydın canım :)Günaydınnnnnnnn
Eki Görüntüle 2037511
Geçen hafta : 86.9
Bu hafta : 86.5
Fark : 0.400
Yüzde : 0.46
Hedef : 85
Daha çok eksilirsin yeter ki vazgeçme
Git tabi ki
Diyetisyene gidiyormusun bu kadar az yemek metabolizmayi durdurur. Bu kiloda 1800/2000 kaloriyle falan başlaman gerekir kademeli olarak dusurursun kaloriyi. Düzenli ve sürekli kilo verirsin hem. Hemde sağlıklı beslenmis olursun diyetten bikmazsin.
Hayırlı olsun Allah damatliginida göstersin.
Geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?