- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
Bana çok ye dedin dedin kendin aç kalmışsın ohhhhİki kilo gitmedi deli oldu 100 Gr daha gitseydin iyiydi
Tesekkur ederim :) hepimiz harikayiz bu haftaHarikasın canım
Ben bu hafta hiç iyi değilim çok yiyeyim meto hızlansın dedim olmadıTesekkur ederim :) hepimiz harikayiz bu hafta
Ben her hafta çok yiyordum bacım bu hafta denge kuramadım bir türlü niyetim az yemek değildi yine çok yedim ama bu hafta akşam yemeğini 4 çektim o ise yaradıBana çok ye dedin dedin kendin aç kalmışsın ohhhh
800 Gr neyini beğenmedin bakam senBen bu hafta hiç iyi değilim çok yiyeyim meto hızlansın dedim olmadı
Ayda 3 kg eder şaka gibi.800 Gr neyini beğenmedin bakam sen
Hayııırr sensin birinci güzel bir yazı yaz ama sırları paylaşma bölümüne geçiştirme
Aynen açıklanınca birinci akşama veya yarın açıklanır ondan sonrayazı mi yazmam gerekiyor paylaşma bölümüne
Sen az vereyim ama sarkma olmasın diyorsun bacım benim sıkma canını haftaya daha güzel giderAyda 3 kg eder şaka gibi.
Haftaya başka stratejiler yapacağımSen az vereyim ama sarkma olmasın diyorsun bacım benim sıkma canını haftaya daha güzel gider
Sebebi kabızlık canimKizlar ben tartildim 106 kiloyum yine 3 gundur kabizlik cekiyorum onun etkisi mi var anlmadim 4 gun oldu baslayali.hic bisekilde değişme olmamasi normal mi ?
Senin dukana ne olduGunaydin arkadaslar
Dunku menum
Sabah
2 dilim tam tahilli ekmek
1 kk peynir
Ogle
2 bardak ayran
Aksam
Tavuk suyuna corba 2yk
2 adet haslanmis but
2 adet izgara biber
Su 1.5 litre
Spor 1 saat yuruyus
Kabızlıktandır elma yulaf keten tohumu yoğurt üzüm bunları tüketKizlar ben tartildim 106 kiloyum yine 3 gundur kabizlik cekiyorum onun etkisi mi var anlmadim 4 gun oldu baslayali.hic bisekilde değişme olmamasi normal mi ?
Bu gün uzun uzadıya bı yazasim var buraya bı başarı öyküsü değil ama azmin başı yol bitmedi henüz ama yarıyı geçtim bugün ben diyete başlayalı iki ay oldu başlangıç kilom 78.5 şuan 61.9 verilen kilo 16.6 gram üstünden attığım altında ezildigim yüküm kamyon tekeri lafindan nerelere geldim hala yolum uzun ama biliyorum sonunda istediğimi alacağım başaracağım emeğine geçen bana yardım eden destek olan pes etmeme izin vermeyen 4 takımın hepsine ama hepsine teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden
Sorma bı lafla bunları yaptım inanamıyorum tartiya bakarken bile acaba yanlış mı diye düşünüyorum bazen hala inanasim gelmiyor o kadar alışmışım ki hep kilo almaya vermek bı garip geliyorGorumcuk un lafi nelere sebep oldu :)
Ilk kez mi kilo veriyorsun böyleSorma bı lafla bunları yaptım inanamıyorum tartiya bakarken bile acaba yanlış mı diye düşünüyorum bazen hala inanasim gelmiyor o kadar alışmışım ki hep kilo almaya vermek bı garip geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?