Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesi Salı ÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar
semurcan -❤❤-----
White1989❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤❤--
missagor❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤❤--
syns❤ ❤50JJ ❤❤❤❤❤---
Colorayzn❤❤200DK ❤❤❤❤❤❤❤--
gogo2405--MUAF----
isimsiz965❤❤❤❤❤❤❤❤---
aysglksknMUAF--❤❤---
Mydestinyy❤ ❤❤❤❤❤❤-❤❤--
aseeel200 IA ❤❤❤❤❤❤❤❤❤--
thesquatgirl❤ MUAF❤❤❤❤❤❤❤❤--
bilinmeyenkullanici❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤❤--
smykmy 300 İA ❤❤❤❤❤❤❤---
mutsuzmutlu❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤--
oburella-❤❤❤❤❤❤❤❤--

[TR]
[TR]

[TR]
[TR]
[TR] [/TR][/TR][/TR][/TR][/TR]
[TR][TR][TR][TR][TR][TR][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr]

semurcan
@White1989
missagor
syns
Colorayzn
gogo2405
isimsiz965
aysglkskn
Mydestinyy
A aseeel
B bilinmeyenkullanici
smykmy
mutsuzmutlu
Oburella
Arti ile geldigin icin liste hakkin 2 hafta uzadi bebegim
2hafta kilo vererek gelmen durumunda listeye gireceksin malesef

Hastalıgın azizliğine ugradım sorun değil 2 ay olsun isterseniz napalım.
Sabah ölçtüm bugun dunku kıyafetlerle sorun ödemmiş @White1989 Abla haklı çıktın :) sağol moralim bozulmustu pes etmedim aksine hırslandım artık.

Eklentiler

• IMG_4993.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 37
Ayak ağırlığı ve direnç çemberi ben de istiyorum fırsat olmadı almaya insanın spor yaptıkça yapası geliyor

Marka fark ediyor mu ki? hiç araştırdın mı? :) Ebru şallı plates yaparken iki minik 0.500gr dı galiba top kullanıyor koşarken yerinde ben onun yerine benım dambılı kullansamda olur diye düşünüyorum seti ablamda var ama kendi seti olması başkaymş insanın o emanet olunca rahat olamıyorsun.

Cirtli bileklik al bence o daha kullanisli bana kalirsa

Yok ya neden illa ebru marka alayım ki neyi bulursam onu alırım
Ebrunun ayak agırlıgı, bileğiz ince değilse (ki benim kemiklerim iri çok zayıfken fit olsamda kemikler ince olsa cansu dere gibi görünebilirdim) zor çırtcırtlanıyor ablam aldı bır ara kullandım 1-2 ay oradan biliyorum onunki ince tam oluyor ona hem ben yarım kg almayı düşünmüyorum 1 kg almak istiyorum mavi renkli olanlar var fiyatları iyi. İlla pembe olacak diye ona para vermek istemiyorum yürüyüşe giderken takacagım pazara carşıya oh fazladan yakılsın kaloriler miss

Ya ben geçenlerde burda bir yerde başka markanın ayak ağırlığını 1er kg idi 25 tlydi 2 tanesi. Çember De 20 filandı sanırım aynı markanın dambıl ve pilates topu var onları da çok ucuza almıştım hepsi aynı işi görüyor

Topuklu agakkabı da fazla kalori yakıyor aklında bulunsun

B bilinmeyenkullanici Colorayzn Ebrulinin cırtlı :) ablamın kullandığı o setini aldı komple ben tek tek topluyorum o parayı cocuga harcarım daha iyi ama işte kalın bileğiniz varsa benim gibi düştü düşecek gibi oluyor ben erkeklerin kullandıgından almayı düşünüyorum delta markanın vardı sanırım.

Aynen delta da fena degil bak
Bulunsum ama ben ayakkabı da da sıkıntı yaşıyoruım malasef ayak numaram büyük terlik bulamıyorum ya trendyolda varmış bana göre artık seneye terliği oradan alırım. 42 benim
Bizdw ayaktan konusuyorduk bilinmeyenle tesadufe bak :)
42 mi benimde.40.5 memnun olduk :)

Decahtlonda da bulursun canım rahat rahat
deichman mı ? Çok güzel ayakkabılar görüyorum giyemiyorum genelde spor takılıyorum en son orta okulda babet giydim. Yapan siteler var ama 80-100 arası genelde terlikler bile pahalı Ben kaçar çocuga kahvaltı hazırlıcam Menü paylaşımı için girerim tekrar canlar öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…