Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Optui kuzu bizde gorusuruuzz

Kuzum decathlon başka spor mağazası spor ürünleri satıyor böylr büyük ayak numaralı ayakkabılar tetkikler vs

Bulunsum ama ben ayakkabı da da sıkıntı yaşıyoruım malasef ayak numaram büyük terlik bulamıyorum ya trendyolda varmış bana göre artık seneye terliği oradan alırım. 42 benim

Anam benim gibi birini buldum ya arkadaş hadi kıyafet bulamıyorum da ayakkabıda bulunmaz zoruma gidiyo taraklı 40 41 numara ayaklarım kilo alınca ayagımda büyüdü içine giren bir model bulunca seviniyorum bide çarşı pazar gezmeyi pek sevmem gidip alıcam ben zevk de kalmadı bende artık kızlar neyin içine sığıyorsam onu alıyorum

Moralini bozacak bişey yok canım vücut uzun zamandır spor yapmadığı için ödem tutmuş ödemin gitmesinde alistigini gösteriyor haftaya daha güzel rakamlar seni bekliyor canim

Günaydın kahvaltı:
1 dilim tambuğday ekmek
1 dilim peynir
1 dilim avokado
1 ceviz
Domates, salatalık

Canım biz haftada 5 gün bu egzesizleri yapıyoruz her gün birini zorunlu değil yapan 3 5 kişiyiz ama gerçekten faydasını görüyorum kendi adıma belki yapmak istersin diye gönderiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…