Optui kuzu bizde gorusuruuzzdeichman mı ? Çok güzel ayakkabılar görüyorum giyemiyorum genelde spor takılıyorum en son orta okulda babet giydim. Yapan siteler var ama 80-100 arası genelde terlikler bile pahalı Ben kaçar çocuga kahvaltı hazırlıcam Menü paylaşımı için girerim tekrar canlar öpüldünüz
Kuzum decathlon başka spor mağazası spor ürünleri satıyor böylr büyük ayak numaralı ayakkabılar tetkikler vsdeichman mı ? Çok güzel ayakkabılar görüyorum giyemiyorum genelde spor takılıyorum en son orta okulda babet giydim. Yapan siteler var ama 80-100 arası genelde terlikler bile pahalı Ben kaçar çocuga kahvaltı hazırlıcam Menü paylaşımı için girerim tekrar canlar öpüldünüz
Bulunsum ama ben ayakkabı da da sıkıntı yaşıyoruım malasef ayak numaram büyük terlik bulamıyorum ya trendyolda varmış bana göre artık seneye terliği oradan alırım. 42 benim
Moralini bozacak bişey yok canım vücut uzun zamandır spor yapmadığı için ödem tutmuş ödemin gitmesinde alistigini gösteriyor haftaya daha güzel rakamlar seni bekliyor canim@semurcan
Whiteblacklife
@missagor
syns
Colorayzn
@gogo2405
@isimsiz965
@aysglkskn
@Mydestinyy
@aseeel
B bilinmeyenkullanici
smykmy
@mutsuzmutlu
@Oburella
Hastalıgın azizliğine ugradım sorun değil 2 ay olsun isterseniz napalım.
Sabah ölçtüm bugun dunku kıyafetlerle sorun ödemmişWhiteblacklife Abla haklı çıktın :) sağol moralim bozulmustu pes etmedim aksine hırslandım artık.
Gel canım gel şöyle yanımıza 60 larin sonuna dogruTeşekkürederim :)cok ağr ilerliyorum ama çok şükür 60lı rakamları gördüm
Tebrikler canımGunaydınnnn bu arada gaza geldim ben tartılınca bir 15dk lesli hediye ediyorum kendime
Eki Görüntüle 2037976
Canım akşam menü su spor şeklinde hepsini yazarsın :)Günaydın kahvaltı:
1 dilim tambuğday ekmek
1 dilim peynir
1 dilim avokado
1 ceviz
Domates, salatalık
Afiyet olsun :)Günaydın kahvaltı:
1 dilim tambuğday ekmek
1 dilim peynir
1 dilim avokado
1 ceviz
Domates, salatalık
Yumurta nerede kuzum o protein sana sporun için lazım kasların için lazım canimGünaydın kahvaltı:
1 dilim tambuğday ekmek
1 dilim peynir
1 dilim avokado
1 ceviz
Domates, salatalık
Bende bı ayak var cocuk ayağı ben ne yapayım bacim bu bunyeyeKuzum decathlon başka spor mağazası spor ürünleri satıyor böylr büyük ayak numaralı ayakkabılar tetkikler vs
Avokado ekmek ve ceviz varken yumurtaya gerek yokYumurta nerede kuzum o protein sana sporun için lazım kasların için lazım canim
Bende bı ayak var cocuk ayağı ben ne yapayım bacim bu bunyeye
Ay evet ya 36.5 giyiyorum 37 bol oluyorÇocuk reyonları sana da
Cok tesekkur ederiz canim emegine saglik bizide ayri ayri etiketlemissin❤ ❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤FİTNESS KARTLARIMI PAYLAŞTIM ❤ ❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤
İsteyen kullansın arkadaşlar :)
https://plus.google.com/u/0/photos/117938526256897061139/album/6458225849599558417/6458225851942123330?authkey=CK20r4WSu5q3fg
@semurcan
Whiteblacklife
@missagor
syns
Colorayzn
@gogo2405
@isimsiz965
@aysglkskn
@Mydestinyy
@aseeel
B bilinmeyenkullanici
smykmy
@mutsuzmutlu
@Oburella
E normalmiş ayağın Türkiye ortalamasında bayan ayağı işte mağazalarda çok rahat bulunuyor ablamın 35 bulmak için çok yer gezerdikAy evet ya 36.5 giyiyorum 37 bol oluyor
Günaydın kahvaltı:
1 dilim tambuğday ekmek
1 dilim peynir
1 dilim avokado
1 ceviz
Domates, salatalık
Değiştirmiyor muyuz bunuCanım biz haftada 5 gün bu egzesizleri yapıyoruz her gün birini zorunlu değil yapan 3 5 kişiyiz ama gerçekten faydasını görüyorum kendi adıma belki yapmak istersin diye gönderiyorum Eki Görüntüle 2037996
Yok neden değişirelim ki faydalı gelmedi miDeğiştirmiyor muyuz bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?