Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Suyu ic biraz daha okadar ter atmaya az kalir sisersin.ic hemen

Selam kızlar nasılsınız sizin menüleri okudum o kadar olmasa da dikkat etmeye çalışıyorum
Sabah bir dilim ekmek çay bir yumurtadan omlet peynir
Öğle semizotu yemeği iki kaşık makarna
Ara sütlü neskafe
Ara Türk kahvesi
Yarım armut bir avuç kadar uzum
Akşam fırında patates yaptı oğlum ondan biraz yedim
Yoğurt yoktu bugün yeni mayalaniyor
Gece bir Türk kahvesi çok oldu bugün kahve misafir vardı
İki kupa Lipton slim plus

Spor bir saat yürüyüş
Biraz da ağırlık mekik ne yapabilirsem şimdi cocuklar uyusun da

Menun gayet guzel :)

Ablacım ama patates makarna bunları ne kadar kendinden uzaklaştırırsan o kadar onları istemezsin ikisinin de faydası yok onun yerine mis gibi bulgur pilavı yapsan ohhh tok tutar bol besin değerli ohhh ama besin dengen gayet güzel yani ara öğünler filan kahve de oluyor öyle malesef güzel tok tutuyor çok tüketiyoruz o yüzden :)

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesi Salı ÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar
semurcan -❤❤-----
White1989❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤❤--
missagor❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤❤--
syns❤ ❤50JJ ❤❤❤❤❤❤❤❤❤-
Colorayzn❤❤200DK ❤❤❤❤❤❤❤❤❤-
gogo2405--MUAF----
isimsiz965❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤--
aysglksknMUAF--❤❤---
Mydestinyy❤ ❤❤❤❤❤❤-❤❤❤❤-
aseeel200 IA ❤❤❤❤❤❤❤❤❤--
thesquatgirl❤ MUAF❤❤❤❤❤❤❤❤--
bilinmeyenkullanici❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤-
smykmy 300 İA ❤❤❤❤❤❤❤---
mutsuzmutlu❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤-
oburella-❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤-

[TR]
[TR]

[TR]
[TR]
[TR] [/TR][/TR][/TR][/TR][/TR]
[TR][TR][TR][TR][TR][TR][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr]

Semizotu yemeği bulgurluydu ondan ekmek yemedim, makarnada isitmistim çocuğun tabağında kalan atilmasin diye yedim aslında doğru söylüyorsun o kalmasın su atilmasin kendimi sisirdim

Birde ben epilepsi geçirdim aç yada uykusuz kalınca sinirlerim uyuşmaya başlıyor ondan da zorlanıyorum ama eskiye göre düzelme var sporumu mesela bir akşam yapmasam eksik hissediyorum :)
Harikasın valla sporu alışkanlık edinmen çok çok güzel menülerin gerçekten epey güzelleşti her şey zamanla oluyor bir anda mükemmel bir menü yaratamıyoruz deneye deneye hepsi :)
Çok geçmiş olsun bu arada. Ara öğün tüketkçe sıkıntı çekmezsin mesela kahvenin yanında 1 ceviz ye ya da badem filan epey tutar seni :)

Menüm

Sabah
2 dilim ekmek
1 kase yumurtasız menemen
Kk peynir
2 3 tane yeşil zeytin
1 cay kaşığı reçel

Öğle
Patatesli patlıcan yemeği (patatesi azdı) 3 kaşık
1 kase salata
1 kase yoğurt

Aksam
Yok

Kalori 809

Su 2lt
Egzersiz
15 crunches
10 squat
8km yürüyüş

Ne güzel 8 km yi kaç dkya yürüyodun bide 809 kalori az diğilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…