- 19 Ekim 2015
- 455
- 810
- 103
Canım özellikle yapmadım bugun çok yoruldum sabah temizlik yapınca yorgunluktan yiyesim gelmiyor benim duvarlar silinebilir daha geçen bayram sildim gene kir yag birikmiş çok iş var çok bugun spordan sonra yapabildigim kadar yapmaya çalışacagım. Tek başımayım yardıma gelecek kimse yok.Canım menüm çok boş aç kalma adamakıllı karnını doyur baksana hiçbir şey yok menüde
Hayır 5 6 gr bir çay kaşığı bile olmuyor minik bir ekmeğe yayıyorum iyice epey gözümü doyuruyor kendim yaptım evde fıstık ezmesini çok da güzel oldu :)fıstık ezmesini 1 tatlı kaşıgı mı sürüyorsun ?
resmini çektigim kartlar öyle işte ama eksik 52 tane olacaktı galiba üst taraflarında yazıyor nereyi çalıştırdıgını :)
Maşallah canım iyi vermişsin benim kv benden zayıf insanın zoruna gidiyor ya
Annelere kalırsak zayıfız zaten 120 oldum hala çok yokta işte şu göğsünden altı gitse biraz yuzun çok güzel der dururbana kalsa yapmam ama annem zorla tıkar hep zayıftım hala öyle geliyorum ona dana gibiyim aslında
Benim kvde benden zayif:)Maşallah canım iyi vermişsin benim kv benden zayıf insanın zoruna gidiyor ya
Annelere kalırsak zayıfız zaten 120 oldum hala çok yokta işte şu göğsünden altı gitse biraz yuzun çok güzel der durur
Benimki 60 59 o araBenim müstakbel kv 60 kg bile yoktur :)
Benim kvde benden zayif:)
Bu kv ler hep mi zayıf benim ki de 70 ancadır azcık kilo alsa ekmeği keser akşam yemezBenim müstakbel kv 60 kg bile yoktur :)
Tmm iste zayiflamissin demis daha ne yoksa kendi için mi dediBu kv ler hep mi zayıf benim ki de 70 ancadır azcık kilo alsa ekmeği keser akşam yemez
Ayy az önce zayıflamışımsın ne dedi bana yuzum de küçükmüş ...
Benim kv 90 fazla ama nedense ben ondan sismanim hepBenimki 60 59 o ara
Senin kv maşallah yaniBenim müstakbel kv 60 kg bile yoktur :)
Ooo kv ye bak bal bal :) maşallah Allah muhabbetini arttırsınBu kv ler hep mi zayıf benim ki de 70 ancadır azcık kilo alsa ekmeği keser akşam yemez
Ayy az önce zayıflamışımsın ne dedi bana yuzum de küçükmüş ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?