- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
Aman çok abartmadan ye kilo verirsen color seni listeye alabilir geleli çok oldu çünkü onun adına tabi konuşamam ama düşüncem buGüneydın canım :) erkencisin bugun spor yapabilirmiyim bilmiyorum birazdan annemlere köye gideceğim ne zaman gitsem durmadı bebegim orda beni zorlu bir gun bekliyor bugun annem tıkabildigini tıkar ayda yılda bir gidiyorum artık olmaz desemde anlamıyor ama elimden geldiği kadar az yicem :) kendim için. şimdi elma yedim bi tane onla duruyorum. 1 bardak su içtim.
Canım tartı olayını hallet ama net kilonu bilelim tartı değişikliği de fark ettirir çünküKızlar dün tartilAmadım tartım bozuk almam gerekiyorolmadığı için net kilomu da bilmiyorum
Teşekkür ederim youtube da yeni doğum yapmış Sezeryan olmuş bayanlar için de çok güzel egzersizler var :)Afiyet olsn cnm spor harika ben yapanıyorum bu kadarını Sezeryan oldum ameliyat dikislerim daha yeni korkuyorum
Teşekkür ederiz sizin de bayramınız mübarek olsun :)
Teşekkürler canım sana da hayırlı bayramlarkizlar hepinize hayirli bayramlar dilerim.
Tesekkurler sizede iyi bayramlaarr :))
Bazen bende yapmiyorum degil :)Günaydın kızlar
Hayırlı sabahlar
Bu sabahtan itibaren kaçamaksiz bir diyete başlıyorum inşallah
Bu şekilde yapanları TV de duymuştum daha önce. Ama gerçek olacağına inanmamıştım şahsen
Bence bu yaptığınız daha büyük bir irade sen ağzına al, çevir, çiğne ama yutma.
Benim başarabileceğim bir durum değil zaten.
Birde şu bir çatal alayım nefsim körelsin diyenlerdende olamadım bir türlü. Bir çatal alırsam devamı gelir.
O yüzden ben ya hep ya hiç mantığı ile devam ediyorum ne yazıkki
Iyi bayramlar semummkizlar hepinize hayirli bayramlar dilerim.
Merhaba kızlar bu bayram neler dusledim ne oldu çok sinir bozucu iki gün geçirdim Allah daha büyük sıkıntı vermesin diyeyim evet hala regl olmadım olacak gibi de durmuyor ne yazık ki
Dün ne yedim hatırlamıyorum ama kaçamak sayılacak iki şey vardı bir adet elmalı tarçınlı kurabiye ev yapımı bir adet yaprak sarması bunun dışında et yedim kahvaltı klasik yapıldı
Bugün
Sabah 6
Et kavurma
Öğle akşam
Az yağda yumurta
2 dilim ekmek
Domates salatalık işte klasik bı kahvaltı
48 saattir uyumadim hiç et parçaları dagit kuşbaşı dogra tek başıma kollarım ve ellerim işlemiyor artık belim tutuldu
Bence de canım öyle görünüyor bayram bitsin bı doktora gideceğim sabah mide yanmalari baş dönmesi iştahsızlık bı anda aşırı yeme istediği falan başladı psikolojik diye düşünüyorum ama değil galibaTesekkurler sizede iyi bayramlaarr :))
Bazen bende yapmiyorum degil :)
Agzima aliyorum o anda soklaniyorum napiyosun sen diye cigniyorum guzelce tukuruyorum sonra
Iyi bayramlar semumm
Sen hamilesin sanirim
Belki psikolojiktir dur bakalım yalnız takım çok uğurlu geldi herkese herkes hamile kalıyorBence de canım öyle görünüyor bayram bitsin bı doktora gideceğim sabah mide yanmalari baş dönmesi iştahsızlık bı anda aşırı yeme istediği falan başladı psikolojik diye düşünüyorum ama değil galiba
Benim için şu an pek uğur değil canimBelki psikolojiktir dur bakalım yalnız takım çok uğurlu geldi herkese herkes hamile kalıyor
Ilerde iyi ki doğurmuşum diyeceksin yapma böyleBenim için şu an pek uğur değil canim
Oynakbasim banu ablam 80 90 arasi zayiflayanlar grubunda hamilelikten sonra kilolarimi atmaya buyuk destekcim
Tesekkur ederiz sanadaakizlar hepinize hayirli bayramlar dilerim.
Kiz cok yorulmussun sen kiyamam ya hic uyumadan ne bide cocuklusun yani covuklar catlatmistir is arasinda kiyamamMerhaba kızlar bu bayram neler dusledim ne oldu çok sinir bozucu iki gün geçirdim Allah daha büyük sıkıntı vermesin diyeyim evet hala regl olmadım olacak gibi de durmuyor ne yazık ki
Dün ne yedim hatırlamıyorum ama kaçamak sayılacak iki şey vardı bir adet elmalı tarçınlı kurabiye ev yapımı bir adet yaprak sarması bunun dışında et yedim kahvaltı klasik yapıldı
Bugün
Sabah 6
Et kavurma
Öğle akşam
Az yağda yumurta
2 dilim ekmek
Domates salatalık işte klasik bı kahvaltı
48 saattir uyumadim hiç et parçaları dagit kuşbaşı dogra tek başıma kollarım ve ellerim işlemiyor artık belim tutuldu
Ne ayip oyle sey mi olur yapabilcek kim varsa oturmali etin onune kurban sonycta bi dunya isi var bizde gece 4 tu eve gectikArtık herkesten nefret eder oldum eşimle tartıştık o hakkı ama bende ona kiyamadigim için yapıyorum bu kadar işi kimse elini sürmedi kurbana nerdeyse eşim ben uğraştık o da isyan etti en son kimse eşini getirmemiş gelenlerde elini sürmedi hiç birseye kostur kostur canım çıktı oda bana kızdı canının değeri yokmu diye herkes çocuğunu alıp oturuyor sen amele gibi çalışıyor sun ağır kovalari taşımak sana mı düştü diye işte öyle dün gece sabah 5 geldik eve
Hayrolsun insallah canim ya nasibi varsa gelir kaygilanma allaha teslim olBence de canım öyle görünüyor bayram bitsin bı doktora gideceğim sabah mide yanmalari baş dönmesi iştahsızlık bı anda aşırı yeme istediği falan başladı psikolojik diye düşünüyorum ama değil galiba
İsim | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
White1989 | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - |
missagor | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - |
sempatik_kiz | - | - | - | - | ❤❤ | - | - |
syns | 300 IA ❤ | 200DK ❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - |
Colorayzn | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - |
gogo2405 | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - |
isimsiz965 | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - |
aysglkskn | ❤❤ | MUAF❤❤ | MUAF❤❤ | - | - | - | - |
Mydestinyy | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - |
aseeel | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - |
thesquatgirl | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - |
bilinmeyenkullanici | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - |
smykmy | 200 IA ❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - |
mutsuzmutlu | ❤❤ | 100IA ❤ | 200DK ❤ | - | - | - | - |
oburella | ❤❤ | 150DK ❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
Bence de canım öyle görünüyor bayram bitsin bı doktora gideceğim sabah mide yanmalari baş dönmesi iştahsızlık bı anda aşırı yeme istediği falan başladı psikolojik diye düşünüyorum ama değil galiba
Ben tatilde de olsam bozmam düyetimi haşlama ızgara devaammm dukaanaaaCanim sen tatilde degil misin menemen peynir naptin oyle aksam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?