Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aman çok abartmadan ye kilo verirsen color seni listeye alabilir geleli çok oldu çünkü onun adına tabi konuşamam ama düşüncem bu
Kızlar dün tartilAmadım tartım bozuk almam gerekiyor olmadığı için net kilomu da bilmiyorum
Canım tartı olayını hallet ama net kilonu bilelim tartı değişikliği de fark ettirir çünkü
Afiyet olsn cnm spor harika ben yapanıyorum bu kadarını Sezeryan oldum ameliyat dikislerim daha yeni korkuyorum
Teşekkür ederim youtube da yeni doğum yapmış Sezeryan olmuş bayanlar için de çok güzel egzersizler var :)

Merhaba kızlar bu bayram neler dusledim ne oldu çok sinir bozucu iki gün geçirdim Allah daha büyük sıkıntı vermesin diyeyim evet hala regl olmadım olacak gibi de durmuyor ne yazık ki
Dün ne yedim hatırlamıyorum ama kaçamak sayılacak iki şey vardı bir adet elmalı tarçınlı kurabiye ev yapımı bir adet yaprak sarması bunun dışında et yedim kahvaltı klasik yapıldı
Bugün
Sabah 6
Et kavurma
Öğle akşam
Az yağda yumurta
2 dilim ekmek
Domates salatalık işte klasik bı kahvaltı
48 saattir uyumadim hiç et parçaları dagit kuşbaşı dogra tek başıma kollarım ve ellerim işlemiyor artık belim tutuldu

Artık herkesten nefret eder oldum eşimle tartıştık o hakkı ama bende ona kiyamadigim için yapıyorum bu kadar işi kimse elini sürmedi kurbana nerdeyse eşim ben uğraştık o da isyan etti en son kimse eşini getirmemiş gelenlerde elini sürmedi hiç birseye kostur kostur canım çıktı oda bana kızdı canının değeri yokmu diye herkes çocuğunu alıp oturuyor sen amele gibi çalışıyor sun ağır kovalari taşımak sana mı düştü diye işte öyle dün gece sabah 5 geldik eve

Hepinizin Bayramı mübarek olsun
8. Takımdan sevgiler

Eki Görüntüle 2039926
Tesekkurler sizede iyi bayramlaarr :))
Bazen bende yapmiyorum degil :)
Agzima aliyorum o anda soklaniyorum napiyosun sen diye cigniyorum guzelce tukuruyorum sonra
kizlar hepinize hayirli bayramlar dilerim.
Iyi bayramlar semumm

Sen hamilesin sanirim

Tesekkurler sizede iyi bayramlaarr :))

Bazen bende yapmiyorum degil :)
Agzima aliyorum o anda soklaniyorum napiyosun sen diye cigniyorum guzelce tukuruyorum sonra

Iyi bayramlar semumm

Sen hamilesin sanirim
Bence de canım öyle görünüyor bayram bitsin bı doktora gideceğim sabah mide yanmalari baş dönmesi iştahsızlık bı anda aşırı yeme istediği falan başladı psikolojik diye düşünüyorum ama değil galiba

Belki psikolojiktir dur bakalım yalnız takım çok uğurlu geldi herkese herkes hamile kalıyor

Selam kizlar nasilsiniz
Nasil geciyor bayram
Ben dun 75.8 cikmistim
Bu sabah 75.3 ciktim cok mutluyuumm bu hafta _0.4 kg vermistim bi gecede 0.5 cikti .masallah bana herkes caninin kiymetini bilsin her onune geleni yemesin ne kadar bilincsizce her gidilen herde illa bise yemek zorunda olmak demi ya
Bayram gunu eksi gormek ayrica mutlu ediyo insani
Dunku menum
Sabah 1 bucuk hs yumurta
3 yk menemen
2 dlm ekmek
Ogle. 1 kase tavuk corbasi
3 yk mantarli tavuklu bulgur pilavi
2 yk barbunya susuz
3 yk cacik
Aksam 5 yk haslama et

Su :2lt
Spor:15 dk leslie

B bilinmeyenkullanici ve Colorayzn kaptanima saygiyla sunulur

kizlar hepinize hayirli bayramlar dilerim.
Tesekkur ederiz sanadaa

Kiz cok yorulmussun sen kiyamam ya hic uyumadan ne bide cocuklusun yani covuklar catlatmistir is arasinda kiyamam
Ne ayip oyle sey mi olur yapabilcek kim varsa oturmali etin onune kurban sonycta bi dunya isi var bizde gece 4 tu eve gectik

Hayrolsun insallah canim ya nasibi varsa gelir kaygilanma allaha teslim ol

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesi Salı ÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar
White1989❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤-
missagor❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤--
sempatik_kiz----❤❤--
syns300 IA ❤200DK ❤❤❤❤❤---
Colorayzn❤❤❤❤❤❤❤❤---
gogo2405❤❤❤❤❤❤❤❤---
isimsiz965❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤-
aysglkskn❤❤MUAF❤❤MUAF❤❤----
Mydestinyy❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤--
aseeel❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤--
thesquatgirl❤❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤--
bilinmeyenkullanici❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤-
smykmy 200 IA ❤❤❤❤❤❤❤❤❤--
mutsuzmutlu❤❤100IA ❤200DK ❤----
oburella❤❤150DK ❤❤❤----

[TR]
[TR]

[TR]
[TR]
[TR] [/TR][/TR][/TR][/TR][/TR]
[TR][TR][TR][TR][TR][TR][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr]

Hayirlisi olsun canim.herseyde vardir bir hayir

120 dakika yürüyüş+koşu
160+50+55 saniye plank
60 saniye wall sit
400 dambıl ile kol sırt göğüs
25 Arm raises
50 saniye punches
20 Cobras
15 reverse push up
20 triceps dips
20 chest press pulse
16 diogonal plank

3 lt su

Sabah
Kalkar kalkmaz 4 gr ceviz

Ara
165 ml sütle Nescafe
6 gr bitter
4 gr ceviz
2 gr kuru üzüm

Öğle
2 yumurta 25 gr lor 4 gr margarin 25 ml sütle omlet
1 salatalık
19 gr süzme peynir
Yeşil çay
25 gr çok tahıllı ekmek

Ara
1 mürdüm eriği
166 gr üzüm

Ara
Maden suyu

Akşam
56 gr yoğurt
182 gr mercimekli bulgur pilavı

Ara
Nescafe içerim sade Veya Double Türk kahvesi

Toplam alınan kalori 982
Toplam Yakılan kalori 900 küsür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…