- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Ben Firdevs canım evliyim iki çocuğum var yaş 28Hoşbulduk. Ben kendimi tanıtıyım, forumu doldurdum gerçi ama daha kalıcı olsun. Karşılıklı tanışalım hem.
Ben 37 yaşındayım, evliyim, çocuğumuz yok.
Ara ara kilo alıp verişlerim olsa da hep balıketliydim, hiç zatıf bir kız olmadım. Evlenince düzenli hayattan mı bilemiyorum 10 kilo aldım. Sonra 5 ini kendi kendime verdim ama yazın geri aldım. 10 kilo vermeyi istiyorum bir an önce. 3 ayda vermem gerekiyor, kendime bu şekilde bir hedef koydum.
10 kilo aldığımı farkedince doktora gittim, insülin direnci var dedi. Ama etrafımda herkeste varmış, bu ara moda bir hastalık gibi sanki :)
İsmim Şaheste. Nişanlandığımdan beri çalışmıyorum, ev kadınıyım artık.
Sporla çok aram yok ama zorlayınca yapıyorum diyim. Kış yavaş yavaş geliyor, daha da kilo almak istemiyorum tabi.
Sizler de biraz bahseder misiniz kendinizden?
Kilo alıp verme serüveniniz, ne zaman başlayıp kaçar kilo verdiniz, evli misiniz, bekar mı, çocuk çoluk var mı....
Hem tanışmış oluruz hem motive oluruz diye düşünüyorum.
Bende senin gibiydim tam bı tatlı hastası karar verdin zayiflayacagim diye iki üç hafta hamur işinden uzak dur bak nasıl hiç canın çekmiyor goreceksinBendede insulin direnci cikti hatta kolesterol bile cikti ya tatli hamurisi cok seviyorm yiyorum oyuzden maleseff
Bence dukani daha çok seviyorrrrKocanı acaba dukan kadar seviyor musun ilzan
Ah bu kadın var yaaaa bırakmaz dukanıBence dukani daha çok seviyorrrr
Ah bu kadın var yaaaa bırakmaz dukanı
Testte çıkmaz demiştin hastaneye gidecektinKızlar ben gidip test alayım ne olacaksa olsun
Hangi okulu başladı bu tarihte acaba ?Bugün okul açıldı kızlar yoğunluktan spor yapabilir miyim bilmiyorum.
Sabah peynir domates çay
Oglen barbunya domates
Ara 1 yoğurt
Akşam balık salata
Günüm bu şekilde geçecek.
Hadi hayırlısı bakalim
Pis kocasına ne çok düşkünB bilinmeyenkullaniciWhiteblacklife ne çekiştiriyorsunuz benii ne sizi ne dukanı bırakmam kocamı da çoooooooook seviyorum
Evet spor yapmam lazım. Dizlerim sıkıntılı olduğundan her sporu yapamıyorum. Yürüyüş, squat, wallsit yapmayı düşünüyorum. Evde step yapıyordum eskiden.Ben de Gizem 23 yaşındayım okuyorum 95 kg ye kadar gördüm nişan yapabiliriz diye bir planım olduğu için buraya geldim 94 kg ile temmuz 15de. Ilk 2 hafta filan pek dikkat etmedim ona rağmen şu an 81.8 kg yim. Hedef 57 daha doğrusu yağ kütlemi en aza çekene kadar devam edeceğim aramıza hoşgeldin iyi ki geldin. Insülin direncini tek kıracak şey spor bu arada
Ben de yeşil çayı sevmiyorumBende color :)
28e giricem az kaldi.evliyim 2 yasina girecek bir kizim var :)
Mart ayinda basladim buraya 91 90 arasi geliyordum suan 75.8 im sabah tartima gore.uzun surede az kilo verdim ama olsun :)
Hic yoktan iyidir diye dusunuyorum.
Buraya geldigimden beri en onemlisi beslenmeyi ogrendim.neyi ne zaman yiyip ne zaman yememen gerektigini.
Dengelemeyi ogrendim.
Spordan keyif almaya basladim.
Yesilcaydan nefret ederdim artik alistim :)
Tiroid sıkıntım da var ama ilaç vermedi doktor. Tatlıyı hiç ayırt etmeden yerim. Hamurişini de aynen öyle.Bendede insulin direnci cikti hatta kolesterol bile cikti ya tatli hamurisi cok seviyorm yiyorum oyuzden maleseff
Ne testi geçmiş olsun bir şeyin yok inşallah sıkıntılı bir durum değildirKızlar ben gidip test alayım ne olacaksa olsun
Ben Dukanla zayıflamış olan 50 şampiyon diye bir kitap aldım. Çok güzel kilo vermişler gerçekten. Çok gıpta ettim. Ama Dukan bana zor geldi.B bilinmeyenkullaniciWhiteblacklife ne çekiştiriyorsunuz benii ne sizi ne dukanı bırakmam kocamı da çoooooooook seviyorum
Canim seminerler başladı öğrenci yok daha. Haftaya 5 ler başlayacak sonraki hafta hepten harala gürele yeni eğitim öğretim yılı başlayacak.Hangi okulu başladı bu tarihte acaba ?
Pis kocasına ne çok düşkün
Yesil cayin icine cubuk tarcin ve az kok zencefil koy daha iyi oluyor :)Evet spor yapmam lazım. Dizlerim sıkıntılı olduğundan her sporu yapamıyorum. Yürüyüş, squat, wallsit yapmayı düşünüyorum. Evde step yapıyordum eskiden.
Ben de yeşil çayı sevmiyorum
Tiroid sıkıntım da var ama ilaç vermedi doktor. Tatlıyı hiç ayırt etmeden yerim. Hamurişini de aynen öyle.
-idi diyelim ama artık hepsi yasak değil miii :)
Ne testi geçmiş olsun bir şeyin yok inşallah sıkıntılı bir durum değildir
Ben Dukanla zayıflamış olan 50 şampiyon diye bir kitap aldım. Çok güzel kilo vermişler gerçekten. Çok gıpta ettim. Ama Dukan bana zor geldi.
Özel bir listeye uymamayı düşünüyorum yoksa sıkılıcam. Katbonhidratı, yağı ve meyveyi azaltıyım diye düşündüm. Sizce nasıl fikir?
Öğretmen misinizBugün okul açıldı kızlar yoğunluktan spor yapabilir miyim bilmiyorum.
Sabah peynir domates çay
Oglen barbunya domates
Ara 1 yoğurt
Akşam balık salata
Günüm bu şekilde geçecek.
Hadi hayırlısı bakalim
Tamam hemen deniyorum şimdiYesil cayin icine cubuk tarcin ve az kok zencefil koy daha iyi oluyor :)
Baymiyor ozaman
Hoşgeldin aramıza. Bende Gonca 40 yaşındayım. Daha önce 4. Takımla 78 den 64 e inip mezun oldum kilo aldım geri geldim. 13 yaşında bir kızım var. Boyum 167 cm son kilom 70.3 kg.TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : dandini2017
İsim (İsteğe Bağlı ): Şaheste
Mesleginiz: Bankacı ama çalışmıyorum artık.
Yaşınız : 37
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: Yok
Yaşadığınız şehir: Antalya
Boyunuz : 160
Kilonuz: 73.1
Hedef kilonuz : 63.1
Kilo alma hikayeniz : Her zaman balıketli bir kızdım. Son aylarda insülin direncim olduğu ortaya çıktı. Çok hızlı kilo alıp veriyorum. Evlenince çok kilo aldım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Zayıflayınca aynada daha güzel görünüyorum, etrafımdakilerin tepkileri de çok iyi oluyor. Giymek istediklerimi giyebiliyorum ve mutlu oluyorum. Sağlıklı ve güzel görünümlü olmak çok hoş açıkçası. Ama çok zayıf olmayı sevmiyorum, gene balıketli kalırım.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayır.
Bendede çıkmıştı insülin direnci düzenli beslenme ve yürüyüş yaparak yenebilirsin.Bendede insulin direnci cikti hatta kolesterol bile cikti ya tatli hamurisi cok seviyorm yiyorum oyuzden maleseff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?