Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben Firdevs canım evliyim iki çocuğum var yaş 28
78.5 başladım diyete haziranın 26 sında şimdi 62 kiloyum hedefe kaldı 8 kilo

Bendede insulin direnci cikti hatta kolesterol bile cikti ya tatli hamurisi cok seviyorm yiyorum oyuzden maleseff
Bende senin gibiydim tam bı tatlı hastası karar verdin zayiflayacagim diye iki üç hafta hamur işinden uzak dur bak nasıl hiç canın çekmiyor goreceksin

Bugün okul açıldı kızlar yoğunluktan spor yapabilir miyim bilmiyorum.
Sabah peynir domates çay
Oglen barbunya domates
Ara 1 yoğurt
Akşam balık salata
Günüm bu şekilde geçecek.
Hadi hayırlısı bakalim
Hangi okulu başladı bu tarihte acaba ?

B bilinmeyenkullanici Whiteblacklife ne çekiştiriyorsunuz benii ne sizi ne dukanı bırakmam kocamı da çoooooooook seviyorum
Pis kocasına ne çok düşkün

Evet spor yapmam lazım. Dizlerim sıkıntılı olduğundan her sporu yapamıyorum. Yürüyüş, squat, wallsit yapmayı düşünüyorum. Evde step yapıyordum eskiden.
Ben de yeşil çayı sevmiyorum
Bendede insulin direnci cikti hatta kolesterol bile cikti ya tatli hamurisi cok seviyorm yiyorum oyuzden maleseff
Tiroid sıkıntım da var ama ilaç vermedi doktor. Tatlıyı hiç ayırt etmeden yerim. Hamurişini de aynen öyle.
-idi diyelim ama artık hepsi yasak değil miii :)
Kızlar ben gidip test alayım ne olacaksa olsun
Ne testi geçmiş olsun bir şeyin yok inşallah sıkıntılı bir durum değildir

B bilinmeyenkullanici Whiteblacklife ne çekiştiriyorsunuz benii ne sizi ne dukanı bırakmam kocamı da çoooooooook seviyorum
Ben Dukanla zayıflamış olan 50 şampiyon diye bir kitap aldım. Çok güzel kilo vermişler gerçekten. Çok gıpta ettim. Ama Dukan bana zor geldi.
Özel bir listeye uymamayı düşünüyorum yoksa sıkılıcam. Katbonhidratı, yağı ve meyveyi azaltıyım diye düşündüm. Sizce nasıl fikir?

Yesil cayin icine cubuk tarcin ve az kok zencefil koy daha iyi oluyor :)
Baymiyor ozaman

Canım biz ekmek günde 1 veya 2 dilim tahıllı veya çavdar kepek tarzı ekmek tüketiyoruz yağ da az kullanıyor herked ama kızartma filan yok yaz diye açıkçası ben üzüm çok yiyorum çünkü çok severim yaz bitince öbür yaza kadar özlerim diye. Paketli şeyler yeme işte ne bileyim bu eti formlar nesfitler vs. Olabildiğince kendin yap yemeğini hazır yeme pilav da yemiyoruz genel olarak birkaç Kişi 2 kaşık filan o da. Bulgur mercimek karabuğday vs onların yerine tercih ediyoruz genel olarak :)

Bugün okul açıldı kızlar yoğunluktan spor yapabilir miyim bilmiyorum.
Sabah peynir domates çay
Oglen barbunya domates
Ara 1 yoğurt
Akşam balık salata
Günüm bu şekilde geçecek.
Hadi hayırlısı bakalim
Öğretmen misiniz
Yesil cayin icine cubuk tarcin ve az kok zencefil koy daha iyi oluyor :)
Baymiyor ozaman
Tamam hemen deniyorum şimdi

Hoşgeldin aramıza. Bende Gonca 40 yaşındayım. Daha önce 4. Takımla 78 den 64 e inip mezun oldum kilo aldım geri geldim. 13 yaşında bir kızım var. Boyum 167 cm son kilom 70.3 kg.
Bendede çıkmıştı insülin direnci düzenli beslenme ve yürüyüş yaparak yenebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…