- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
evet çok zor bir aydır yerimde sayıyorum desem yeridirBen Dukanla zayıflamış olan 50 şampiyon diye bir kitap aldım. Çok güzel kilo vermişler gerçekten. Çok gıpta ettim. Ama Dukan bana zor geldi.
Özel bir listeye uymamayı düşünüyorum yoksa sıkılıcam. Katbonhidratı, yağı ve meyveyi azaltıyım diye düşündüm. Sizce nasıl fikir?
Tamam canım zaten pek gelen yok bayram diye yarın bitiyor değil mi baklava sarmalar :)
Hayırlı geceler canlar..
3 gün kaldı ve pert olmuş durumdayım
aaaa utanmasanız ağlıyacaksınızz
Yapmayın, zaten çok alışmışım, gelemeyince tuhaf hissediyorum kendimi..
Hiç de bilee
Çok teşekkür ederim ablacım..
Allah razı olsun..
Uğrarım tabi canım, bir süre gelemem sanırım..
Ev yeni ya, şimdilik otura bilecek duruma getirdik ama daha çok işi var..
Düğünden sonra yaparız dedik, yine boş durmak, dinlenmek yok yani :)
Her şeyi yoluna koyalım ben de eski düzenime dönerim sanırım..
Yandaki fotoğraftaki sen misin GoncaHoşgeldin aramıza. Bende Gonca 40 yaşındayım. Daha önce 4. Takımla 78 den 64 e inip mezun oldum kilo aldım geri geldim. 13 yaşında bir kızım var. Boyum 167 cm son kilom 70.3 kg.
Bendede çıkmıştı insülin direnci düzenli beslenme ve yürüyüş yaparak yenebilirsin.
Çıkmadi zaten el mecbur gideceğim hastaneyeTestte çıkmaz demiştin hastaneye gidecektin
Bence yoktur birşeyÇıkmadi zaten el mecbur gideceğim hastaneye
Merhaba Kızlar;
nasılsınız ne var ne yok uzun bir tatilden sonra döndüm iş başı yaptım kimler burada?
Heartimmm hosgeldinnnn:))))
Sagol bitanemmm :)canım benim hoşbulduk. bir kaç yorumu okudum 75 lerdesin çok sevindim senin için azmettin başarıyorsun devam böyle
Ben olsam taaa geçen haftadan gitmiştim hastaneye acil vsÇıkmadi zaten el mecbur gideceğim hastaneye
Cok yemiyorum ki azckda :)Kız boyle bisede ilk defa duydum.cok sasirdim yanlis anlamazsan bise dicem.israf yapmis olmuyomusun tamamen safiyane niyetimle soruyorum
Sagol bitanemmm :)
Nasilsinn :)
As canım iyiyiz sen nasılsın bayram nasıldıSelamunaleyküm kzlar naslnz
Bayram kacamaklı yemeler acisindanAs canım iyiyiz sen nasılsın bayram nasıldı
iyi olmaya çalışıyorum sıkıntılı zamanlar geçiriyorum yani böyle ne iyi ne kötü orta halliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?