- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
Bayram gibi geçmedi derkenBayram kacamaklı yemeler acisindan
Annemin istanbulda oluşu pek keyif vermedi bayram gibi gecmedi gibi bişe
İsim | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
White1989 | ❤❤ | - | - | - | - | - | - |
missagor | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
sempatik_kiz | - | - | - | - | - | - | - |
syns | - | - | - | - | - | - | - |
Colorayzn | - | - | - | - | - | - | - |
gogo2405 | ❤❤ | - | - | - | - | - | - |
isimsiz965 | ❤❤ | - | - | - | - | - | - |
aysglkskn | - | - | - | - | - | - | - |
Mydestinyy | ❤❤ | - | - | - | - | - | - |
aseeel | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
thesquatgirl | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
bilinmeyenkullanici | ❤❤ | - | - | - | - | - | - |
smykmy | ❤❤ | - | - | - | - | - | - |
oburella | - | - | - | - | - | - | - |
Hayirdir onemli birsey yoktur umarim.ozledimm seni :)
Cidden zor durumlar tatlim allahim hayirlisino versin insallah bisey olmaz digerine ama kaybedilene de uzuldum kiyamamsonra kızım tabii durumumu bilmiyor. denize girmeyince de çok üzüldü anne birlikte girmiyoruz hep evdesin diye kıramadım girdim. ee tabii illa ki hareket oluyor ertesi gün bir kanama ayyy dedim tamam herhalde bugün son gün. 2 gün boyunca sanki regl gibi durmadı. biz normalde kurban bayramı için 30 ağustos da ankaraya gidecektik ee önümüz tatil her yer kapalı. biz apar topar pazar gecesi ankaraya özel hastaneye gittik
durumumu anlattım. ilaçlar işe yaramamış dedi. bebeklerden biri gayet iyi sağlıklı bir kese, ama diğeri düşük dedi. kesenin içi kanlanmış. biz zaten ikiz bebek şokunu yaşıyoruz tüm aile, sonra da bu durum oldu. tabii kürtaj olmuyor diğer keseye zarar verir diye, diğerini düşürebilmem için iğne yaptı, 2.hafta bitti hala kanama lekelenme var ilaçların yan etkisi var baş dönmem oluyor ayağımda uyuşma halsizlik. şu an ne oldu ne bitti bilmiyorum yarın için bulunduğum yerdeki devlet hastanesinde randevu aldım. düşük gerçekleşmediyse ne olacak onu da bilmiyorum. böyle işte 2 haftadır herşey değişti.
Rabbim hayırlısını versin diyorum. inşallah diğer kese sağlıklı olur sonuna kadar devam edebilirim.
Amin inşallah iyi düşn iyi olsun herzamansonra kızım tabii durumumu bilmiyor. denize girmeyince de çok üzüldü anne birlikte girmiyoruz hep evdesin diye kıramadım girdim. ee tabii illa ki hareket oluyor ertesi gün bir kanama ayyy dedim tamam herhalde bugün son gün. 2 gün boyunca sanki regl gibi durmadı. biz normalde kurban bayramı için 30 ağustos da ankaraya gidecektik ee önümüz tatil her yer kapalı. biz apar topar pazar gecesi ankaraya özel hastaneye gittik
durumumu anlattım. ilaçlar işe yaramamış dedi. bebeklerden biri gayet iyi sağlıklı bir kese, ama diğeri düşük dedi. kesenin içi kanlanmış. biz zaten ikiz bebek şokunu yaşıyoruz tüm aile, sonra da bu durum oldu. tabii kürtaj olmuyor diğer keseye zarar verir diye, diğerini düşürebilmem için iğne yaptı, 2.hafta bitti hala kanama lekelenme var ilaçların yan etkisi var baş dönmem oluyor ayağımda uyuşma halsizlik. şu an ne oldu ne bitti bilmiyorum yarın için bulunduğum yerdeki devlet hastanesinde randevu aldım. düşük gerçekleşmediyse ne olacak onu da bilmiyorum. böyle işte 2 haftadır herşey değişti.
Rabbim hayırlısını versin diyorum. inşallah diğer kese sağlıklı olur sonuna kadar devam edebilirim.
Evde büyük olmaynca bide annem rahatsz tedavi süreci nsl olcak belli digil ben cuma bildirimden sonra yine izin istycem gidcem istanbula bakamıyorum bide dikkat edemiyorum tabi izniniz olursa bir ay kadarBayram gibi geçmedi derken
çok geçmiş olsun inşallah diğer kesede duruyordur dikkat et kendine bizi de haberdar etsonra kızım tabii durumumu bilmiyor. denize girmeyince de çok üzüldü anne birlikte girmiyoruz hep evdesin diye kıramadım girdim. ee tabii illa ki hareket oluyor ertesi gün bir kanama ayyy dedim tamam herhalde bugün son gün. 2 gün boyunca sanki regl gibi durmadı. biz normalde kurban bayramı için 30 ağustos da ankaraya gidecektik ee önümüz tatil her yer kapalı. biz apar topar pazar gecesi ankaraya özel hastaneye gittik
Çok çok geçmiş olsun Allahım diğer kesedeki bebeğinize sağlık versin sağlıkla sıhhatle doğmayı nasip etsinsonra kızım tabii durumumu bilmiyor. denize girmeyince de çok üzüldü anne birlikte girmiyoruz hep evdesin diye kıramadım girdim. ee tabii illa ki hareket oluyor ertesi gün bir kanama ayyy dedim tamam herhalde bugün son gün. 2 gün boyunca sanki regl gibi durmadı. biz normalde kurban bayramı için 30 ağustos da ankaraya gidecektik ee önümüz tatil her yer kapalı. biz apar topar pazar gecesi ankaraya özel hastaneye gittik
Anladım canım geçmiş olsun çok izin olayını colorum bilirEvde büyük olmaynca bide annem rahatsz tedavi süreci nsl olcak belli digil ben cuma bildirimden sonra yine izin istycem gidcem istanbula bakamıyorum bide dikkat edemiyorum tabi izniniz olursa bir ay kadar
Cidden zor durumlar tatlim allahim hayirlisino versin insallah bisey olmaz digerine ama kaybedilene de uzuldum kiyamam
Gecmis olsun cok haber ver bana bak merak ederimm
Amin inşallah iyi düşn iyi olsun herzaman
çok geçmiş olsun inşallah diğer kesede duruyordur dikkat et kendine bizi de haberdar et
Çok çok geçmiş olsun Allahım diğer kesedeki bebeğinize sağlık versin sağlıkla sıhhatle doğmayı nasip etsin
Canım yiyecek ekmeği varsa bu dünyada sağlıkla doğmayı nasip eder Rabbim Allah hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsinAmin kızlar çok teşekkür ederim. inşallah her şey yolunda gider, kızım o kadar çok istiyor ki kardeşinin olmasını, biz de kalpten isteyerek yaptık, durum böyle olunca henüz söyleyemedik. sonrasında üzülmesin diye. Hakkımızda hayırlısı olsun.
TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : dandini2017
İsim (İsteğe Bağlı ): Şaheste
Mesleginiz: Bankacı ama çalışmıyorum artık.
Yaşınız : 37
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: Yok
Yaşadığınız şehir: Antalya
Boyunuz : 160
Kilonuz: 73.1
Hedef kilonuz : 63.1
Kilo alma hikayeniz : Her zaman balıketli bir kızdım. Son aylarda insülin direncim olduğu ortaya çıktı. Çok hızlı kilo alıp veriyorum. Evlenince çok kilo aldım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Zayıflayınca aynada daha güzel görünüyorum, etrafımdakilerin tepkileri de çok iyi oluyor. Giymek istediklerimi giyebiliyorum ve mutlu oluyorum. Sağlıklı ve güzel görünümlü olmak çok hoş açıkçası. Ama çok zayıf olmayı sevmiyorum, gene balıketli kalırım.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayır.
Hosgeldin dandini2017 bnde dun katıldımhepberaber vericez insallah
sonra kızım tabii durumumu bilmiyor. denize girmeyince de çok üzüldü anne birlikte girmiyoruz hep evdesin diye kıramadım girdim. ee tabii illa ki hareket oluyor ertesi gün bir kanama ayyy dedim tamam herhalde bugün son gün. 2 gün boyunca sanki regl gibi durmadı. biz normalde kurban bayramı için 30 ağustos da ankaraya gidecektik ee önümüz tatil her yer kapalı. biz apar topar pazar gecesi ankaraya özel hastaneye gittik
ben de özledim canım izindeyken hiç bakamadım anca şimdi gelebildim.
İzne ayrılmadan önce söylemiş miydim hatırlamıyorum ama hamileyim şu an
reglim gecikince test yapmıştım pozitif çıkınca da hastaneye gittim, dr keseyi gördü sonrasında 10 gün sonra gel dedi. ama ben de yıllık izne ayrıldım ve tura katıldım 1 hafta.
tur esnasında kahverengi lekelenmem oldu sonra 1 hafta iyiydim mersine yazlığa geçtik bir kaç gün sonra kanamam oldu acile gittim neyse muayene esnasında dr dedi ki bebeklerinizin durumu iyi. nasıl yani bebekler derken ? 2 kese var ikiz gebelik tebrik ederim dedi. tabii ben şok, şoktan konuşamadım bile. ( bu arada ben tek yumurta ikiziyim kız kardeşim var) neyse düşük riski var dedi ikiz gebelik zordur erken doğum olabilir vs , işte dinleceksin yormayacaksın ağır yok havuz deniz yok ilaç verdi progestan düşük önleyici neyse sonrasında eve gittim 3 gün iyiydim. devamı geliyor...
Çok büyük geçmiş olsun. İnşallah bebeğiniz sağlıkla tam vaktinde dünyaya gelsin, güzelce kucağınıza alın, öpüp koklayın.sonra kızım tabii durumumu bilmiyor. denize girmeyince de çok üzüldü anne birlikte girmiyoruz hep evdesin diye kıramadım girdim. ee tabii illa ki hareket oluyor ertesi gün bir kanama ayyy dedim tamam herhalde bugün son gün. 2 gün boyunca sanki regl gibi durmadı. biz normalde kurban bayramı için 30 ağustos da ankaraya gidecektik ee önümüz tatil her yer kapalı. biz apar topar pazar gecesi ankaraya özel hastaneye gittik
Sizlere birkaç sorum var.
~Menülerimizi bir sonraki günün sabahı mı buraya yazıyoruz?
~Sporu grupça mı yapıyorsunuz yoksa herkesin yaptığı özel bir spor mu var? Ben ne yapacağımı bilemiyorum ama bugün biraz squat yaptım.
Canim karar defterine bakip sana bildiricemEvde büyük olmaynca bide annem rahatsz tedavi süreci nsl olcak belli digil ben cuma bildirimden sonra yine izin istycem gidcem istanbula bakamıyorum bide dikkat edemiyorum tabi izniniz olursa bir ay kadar
İlk menü yorumumu yapiyim, her menüye yorum yapılacak diye yazıyor kurallarda :)3 lt su
90 dakika yürüyüş+koşu
100 yana bacak açma
100 Kaykay ile iç bacak
20 squat (3 kg ile)
100 dambıl ile kol ve sırt
60 saniye wall sit
40 donkey kick
20x2 sandalye ile bacak egzersizi
10 atlayarak lunge
100 ip atlama
Sabah
2 mürdüm eriği
Ara
20 ml süt 29 gr lor 2 gr margarin 1 yumurta ile omlet
24 gr çok tahıllı ekmek
Yarım salatalık
Yarım domates
29 gr peynir
2 bardak çay
3 zeytin
Öğle
6 gr ceviz
1 gr kuru üzüm
5 gr bitter
180 ml sütle Nescafe
Ara
255 gr üzüm
2 mürdüm eriği
Akşam
135 gr karabuğday ile yağsız kısır
Maden suyu
Ara
Sade sütsüz nescafe veya Double Türk kahvesi içeceğim
Toplam alınan kalori 887
Toplam Yakılan kalori 600 küsür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?