Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesi Salı ÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar
White1989❤❤------
missagor❤❤❤❤-----
sempatik_kiz-------
syns-------
Colorayzn-------
gogo2405❤❤------
isimsiz965❤❤------
aysglkskn-------
Mydestinyy❤❤------
aseeel❤❤❤❤-----
thesquatgirl❤❤❤❤-----
bilinmeyenkullanici❤❤------
smykmy ❤❤------
oburella-------

[TR]
[TR]

[TR]
[TR] [/TR][/TR][/TR][/TR][/TR]
[TR][TR][TR][TR][TR][TR][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr]

Hayirdir onemli birsey yoktur umarim.ozledimm seni :)

ben de özledim canım izindeyken hiç bakamadım anca şimdi gelebildim.

İzne ayrılmadan önce söylemiş miydim hatırlamıyorum ama hamileyim şu an
reglim gecikince test yapmıştım pozitif çıkınca da hastaneye gittim, dr keseyi gördü sonrasında 10 gün sonra gel dedi. ama ben de yıllık izne ayrıldım ve tura katıldım 1 hafta.
tur esnasında kahverengi lekelenmem oldu sonra 1 hafta iyiydim mersine yazlığa geçtik bir kaç gün sonra kanamam oldu acile gittim neyse muayene esnasında dr dedi ki bebeklerinizin durumu iyi. nasıl yani bebekler derken ? 2 kese var ikiz gebelik tebrik ederim dedi. tabii ben şok, şoktan konuşamadım bile. ( bu arada ben tek yumurta ikiziyim kız kardeşim var) neyse düşük riski var dedi ikiz gebelik zordur erken doğum olabilir vs , işte dinleceksin yormayacaksın ağır yok havuz deniz yok ilaç verdi progestan düşük önleyici neyse sonrasında eve gittim 3 gün iyiydim. devamı geliyor...

sonra kızım tabii durumumu bilmiyor. denize girmeyince de çok üzüldü anne birlikte girmiyoruz hep evdesin diye kıramadım girdim. ee tabii illa ki hareket oluyor ertesi gün bir kanama ayyy dedim tamam herhalde bugün son gün. 2 gün boyunca sanki regl gibi durmadı. biz normalde kurban bayramı için 30 ağustos da ankaraya gidecektik ee önümüz tatil her yer kapalı. biz apar topar pazar gecesi ankaraya özel hastaneye gittik

durumumu anlattım. ilaçlar işe yaramamış dedi. bebeklerden biri gayet iyi sağlıklı bir kese, ama diğeri düşük dedi. kesenin içi kanlanmış. biz zaten ikiz bebek şokunu yaşıyoruz tüm aile, sonra da bu durum oldu. tabii kürtaj olmuyor diğer keseye zarar verir diye, diğerini düşürebilmem için iğne yaptı, 2.hafta bitti hala kanama lekelenme var ilaçların yan etkisi var baş dönmem oluyor ayağımda uyuşma halsizlik. şu an ne oldu ne bitti bilmiyorum yarın için bulunduğum yerdeki devlet hastanesinde randevu aldım. düşük gerçekleşmediyse ne olacak onu da bilmiyorum. böyle işte 2 haftadır herşey değişti.

Rabbim hayırlısını versin diyorum. inşallah diğer kese sağlıklı olur sonuna kadar devam edebilirim.

Cidden zor durumlar tatlim allahim hayirlisino versin insallah bisey olmaz digerine ama kaybedilene de uzuldum kiyamam
Gecmis olsun cok haber ver bana bak merak ederimm

Amin inşallah iyi düşn iyi olsun herzaman

çok geçmiş olsun inşallah diğer kesede duruyordur dikkat et kendine bizi de haberdar et

Çok çok geçmiş olsun Allahım diğer kesedeki bebeğinize sağlık versin sağlıkla sıhhatle doğmayı nasip etsin

Evde büyük olmaynca bide annem rahatsz tedavi süreci nsl olcak belli digil ben cuma bildirimden sonra yine izin istycem gidcem istanbula bakamıyorum bide dikkat edemiyorum tabi izniniz olursa bir ay kadar
Anladım canım geçmiş olsun çok izin olayını colorum bilir

Cidden zor durumlar tatlim allahim hayirlisino versin insallah bisey olmaz digerine ama kaybedilene de uzuldum kiyamam
Gecmis olsun cok haber ver bana bak merak ederimm

Amin inşallah iyi düşn iyi olsun herzaman

çok geçmiş olsun inşallah diğer kesede duruyordur dikkat et kendine bizi de haberdar et

Çok çok geçmiş olsun Allahım diğer kesedeki bebeğinize sağlık versin sağlıkla sıhhatle doğmayı nasip etsin

Amin kızlar çok teşekkür ederim. inşallah her şey yolunda gider, kızım o kadar çok istiyor ki kardeşinin olmasını, biz de kalpten isteyerek yaptık, durum böyle olunca henüz söyleyemedik. sonrasında üzülmesin diye. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Canım yiyecek ekmeği varsa bu dünyada sağlıkla doğmayı nasip eder Rabbim Allah hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin

hoşgeldiniz :) insAllah verirsiniz kilolara
Hosgeldin dandini2017 bnde dun katıldım hepberaber vericez insallah

hoşgeldin canım :)

Geçmiş olsun canım Rabbim hayırlı sağlıklı kucağına almayı nasip etsin insAllah herşey düzelir

Çok büyük geçmiş olsun. İnşallah bebeğiniz sağlıkla tam vaktinde dünyaya gelsin, güzelce kucağınıza alın, öpüp koklayın.
Her şerde bir hayır vardır diyelim.
Ben Şaheste bu arada, yeni katıldım sizlere.

Sizlere birkaç sorum var.
~Menülerimizi bir sonraki günün sabahı mı buraya yazıyoruz?
~Sporu grupça mı yapıyorsunuz yoksa herkesin yaptığı özel bir spor mu var? Ben ne yapacağımı bilemiyorum ama bugün biraz squat yaptım.

Menüleri akşam yemeğini de yiyince yazıyoruz sporu da akşam yemekle beraber yazıyoruz. Sporu günün sporu normalde veriyoruz ama bayram vs kaldı iniallah düzene girer onun dışında 15 dakika spor yapma şartı var istediğini yapabilirsin

3 lt su
90 dakika yürüyüş+koşu
100 yana bacak açma
100 Kaykay ile iç bacak
20 squat (3 kg ile)
100 dambıl ile kol ve sırt
60 saniye wall sit
40 donkey kick
20x2 sandalye ile bacak egzersizi
10 atlayarak lunge
100 ip atlama

Sabah
2 mürdüm eriği

Ara
20 ml süt 29 gr lor 2 gr margarin 1 yumurta ile omlet
24 gr çok tahıllı ekmek
Yarım salatalık
Yarım domates
29 gr peynir
2 bardak çay
3 zeytin

Öğle
6 gr ceviz
1 gr kuru üzüm
5 gr bitter
180 ml sütle Nescafe

Ara
255 gr üzüm
2 mürdüm eriği

Akşam
135 gr karabuğday ile yağsız kısır
Maden suyu

Ara
Sade sütsüz nescafe veya Double Türk kahvesi içeceğim

Toplam alınan kalori 887
Toplam Yakılan kalori 600 küsür

Evde büyük olmaynca bide annem rahatsz tedavi süreci nsl olcak belli digil ben cuma bildirimden sonra yine izin istycem gidcem istanbula bakamıyorum bide dikkat edemiyorum tabi izniniz olursa bir ay kadar
Canim karar defterine bakip sana bildiricem

İlk menü yorumumu yapiyim, her menüye yorum yapılacak diye yazıyor kurallarda :)
Gramajları ölçüp yemek zor olmuyor mu?Geçenlerde bir kitapta okudum, gramla tartıp kalori hesabı yapmak aslında artık geçmişte kaldı diyordu çünkü alınan kalori hesabı ile sağlıklı beslenme arasındaki ilişki azmış. Kalori hesabı yapınca kilo verilmesinin nedeni karbonhiratları ve yağları da otomatikman azaltıyor olmak diyordu. O yüzden ben mutfak tartısı almadım hiç. İşe yarıyor mu?
Bir de aldığınız kalori az olmuş sanki? 1000 kalorinin altında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…