- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
Çok alıştım tartmayınca yerken rahat etmiyorum tartmak iyi oluyor bakıyorum çok bu diyip boşaltıyorum tabağına bir kısmını filan aslında gr olarak hesaplamamın sebebi kalori den ziyade aldığım proteini takip edebilmek. Son 2 gündür fazla spor yapmasam da gününün büyük kısmını spora ayırdığım için çok protein almam lazım bunun için de hesaplama şart :) 1000 kcal üstüne çıktım bir hafta sadece 800 gr vermişim anladım ki bana yaramıyor fazla kalori almak ama çok doyuyorum diyet başladığından beri acıkmam 2 veya 3türİlk menü yorumumu yapiyim, her menüye yorum yapılacak diye yazıyor kurallarda :)
Gramajları ölçüp yemek zor olmuyor mu?Geçenlerde bir kitapta okudum, gramla tartıp kalori hesabı yapmak aslında artık geçmişte kaldı diyordu çünkü alınan kalori hesabı ile sağlıklı beslenme arasındaki ilişki azmış. Kalori hesabı yapınca kilo verilmesinin nedeni karbonhiratları ve yağları da otomatikman azaltıyor olmak diyordu. O yüzden ben mutfak tartısı almadım hiç. İşe yarıyor mu?
Bir de aldığınız kalori az olmuş sanki? 1000 kalorinin altında.
Yine sucuk defteri açılmışKızlar iyi akşamlar
Sabah
Dukan Krep 1 yumurta peynir
Öğlen
Haşlama tavuk göğsü
Akşam
3 yumurta 2 sarısı ile sucuklu yumurta
Su 1.5 lt yatana kadar içerim daha
Spor daha yapmadım yapınca yazarım
Colorayzn B bilinmeyenkullanici
Çok güzel spor yapmışsın inşallah ben de yapabilirim. Seni örnek alıcam.Çok alıştım tartmayınca yerken rahat etmiyorum tartmak iyi oluyor bakıyorum çok bu diyip boşaltıyorum tabağına bir kısmını filan aslında gr olarak hesaplamamın sebebi kalori den ziyade aldığım proteini takip edebilmek. Son 2 gündür fazla spor yapmasam da gününün büyük kısmını spora ayırdığım için çok protein almam lazım bunun için de hesaplama şart :) 1000 kcal üstüne çıktım bir hafta sadece 800 gr vermişim anladım ki bana yaramıyor fazla kalori almak ama çok doyuyorum diyet başladığından beri acıkmam 2 veya 3tür
Dukanı pek bilmediğim için çok yorum yapamıyorum. Sucuk serbest mi acaba yoksa protein olsun diye mi yedin? Sanki protein çok yeniyordu Dukanda değil mi?Kızlar iyi akşamlar
Sabah
Dukan Krep 1 yumurta peynir
Öğlen
Haşlama tavuk göğsü
Akşam
3 yumurta 2 sarısı ile sucuklu yumurta
Su 1.5 lt yatana kadar içerim daha
Spor daha yapmadım yapınca yazarım
Colorayzn B bilinmeyenkullanici
Evet canım protein ağırlıklı diyetDukanı pek bilmediğim için çok yorum yapamıyorum. Sucuk serbest mi acaba yoksa protein olsun diye mi yedin? Sanki protein çok yeniyordu Dukanda değil mi?
Ne zaman kapandı ki benim için :)Yine sucuk defteri açılmış
Sucuğu çok severimNe zaman kapandı ki benim için :)
Öğlen yemeği nerede ve akşamı çok geç yapmışsınBen de ilk menümü yazıyım size
Ben çok erken kalkıyorum aslında, sabah 6 gibi kalktım.
Saat 8 Kahvaltı: 1 donates, 1 salatalık, 2 köy biberi, 1 kk süzme peynir, 2 dilim ekmek, 5 tanr yeşil zeytin yanında şekersiz çay
Öğlen 13: 1 küçük çay bardağı beyaz leblebi, 1 armut, tarçın çubuğu koyduğum 1 fincan yeşil çay
Akşam 20: 1 haşlanmış tavuk göğsü, 3 yk yoğurt
30 tane squat yaptım, evden çıkamadım hiç.
7 bardak su içtim.
Son aldığım 5 kiloyu bu ay aldığım için hızlı veririm diye bir ümidim var :)
Evet ogretmenim fen bilimleriÖğretmen misiniz
Tamam hemen deniyorum şimdi
Ben yağsız yaptığım için kendi yağıyla güzel oluyor hergün de yapmıyorumSucuğu çok severim
Teşekkür ederim canım fazla kilon olmadığı için bölgesel çalış ağırlıklarlaÇok güzel spor yapmışsın inşallah ben de yapabilirim. Seni örnek alıcam.
Löp Löp et pıt pıt yağ olsun o zaman popona yapışsınNe zaman kapandı ki benim için :)
Canım evden çıkmadığında leslie yap youtubedan yaz çıkar yürüyüşten çok daha iyiBen de ilk menümü yazıyım size
Saat 8 Kahvaltı: 1 donates, 1 salatalık, 2 köy biberi, 1 kk süzme peynir, 2 dilim ekmek, 5 tanr yeşil zeytin yanında şekersiz çay
Öğlen 13: 1 küçük çay bardağı beyaz leblebi, 1 armut, tarçın çubuğu koyduğum 1 fincan yeşil çay
7 bardak su içtim.
Öğlen yemek yiyemedim amca evi temizledim tatil dönüşü bir dolu çamaşır as kaldır filan....Öğlen yemeği nerede ve akşamı çok geç yapmışsın
Tamam, Leslie yapiyim, birkaç kere yapmışlığım vardı eskiden de. Benim basen, göbek, yanlar çok aşırı, onları çalıştırmalı.Teşekkür ederim canım fazla kilon olmadığı için bölgesel çalış ağırlıklarla
Löp Löp et pıt pıt yağ olsun o zaman popona yapışsın
Canım evden çıkmadığında leslie yap youtubedan yaz çıkar yürüyüşten çok daha iyi
Sus kız diye diye yapışacaklar zatenTeşekkür ederim canım fazla kilon olmadığı için bölgesel çalış ağırlıklarla
Löp Löp et pıt pıt yağ olsun o zaman popona yapışsın
Canım evden çıkmadığında leslie yap youtubedan yaz çıkar yürüyüşten çok daha iyi
Öğlen yemek yiyemedim amca evi temizledim tatil dönüşü bir dolu çamaşır as kaldır filan....
Akşam eşimi bekliyorum yemek yemek için, geleceği saat de belli olmuyor. Çok geç oldu gerçekten deDaha erkene çekmeye çalışıcam.....
Tamam, Leslie yapiyim, birkaç kere yapmışlığım vardı eskiden de. Benim basen, göbek, yanlar çok aşırı, onları çalıştırmalı.
Yapışsınlarrr yeme sen de zararlı şrySus kız diye diye yapışacaklar zaten
Su çok çok az. Kahvaltidan önce elma sirkeli ballı su içersen hem metabolizma hizlanir hem çok susarsin gün içinde en az 20 bardak su içilmelidir. Bi de yoğurt az geldi bana yağ yakıcı özelliğinden dolayı yedikçe kilo verdirirBen de ilk menümü yazıyım size
7 bardak su içtim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?