Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çok alıştım tartmayınca yerken rahat etmiyorum tartmak iyi oluyor bakıyorum çok bu diyip boşaltıyorum tabağına bir kısmını filan aslında gr olarak hesaplamamın sebebi kalori den ziyade aldığım proteini takip edebilmek. Son 2 gündür fazla spor yapmasam da gününün büyük kısmını spora ayırdığım için çok protein almam lazım bunun için de hesaplama şart :) 1000 kcal üstüne çıktım bir hafta sadece 800 gr vermişim anladım ki bana yaramıyor fazla kalori almak ama çok doyuyorum diyet başladığından beri acıkmam 2 veya 3tür

Çok güzel spor yapmışsın inşallah ben de yapabilirim. Seni örnek alıcam.

Dukanı pek bilmediğim için çok yorum yapamıyorum. Sucuk serbest mi acaba yoksa protein olsun diye mi yedin? Sanki protein çok yeniyordu Dukanda değil mi?

Ben de ilk menümü yazıyım size
Ben çok erken kalkıyorum aslında, sabah 6 gibi kalktım.
Saat 8 Kahvaltı: 1 donates, 1 salatalık, 2 köy biberi, 1 kk süzme peynir, 2 dilim ekmek, 5 tanr yeşil zeytin yanında şekersiz çay
Öğlen 13: 1 küçük çay bardağı beyaz leblebi, 1 armut, tarçın çubuğu koyduğum 1 fincan yeşil çay
Akşam 20: 1 haşlanmış tavuk göğsü, 3 yk yoğurt
30 tane squat yaptım, evden çıkamadım hiç.
7 bardak su içtim.
Son aldığım 5 kiloyu bu ay aldığım için hızlı veririm diye bir ümidim var :)

Öğlen yemeği nerede ve akşamı çok geç yapmışsın

Çok güzel spor yapmışsın inşallah ben de yapabilirim. Seni örnek alıcam.
Teşekkür ederim canım fazla kilon olmadığı için bölgesel çalış ağırlıklarla

Ne zaman kapandı ki benim için :)
Löp Löp et pıt pıt yağ olsun o zaman popona yapışsın

Canım evden çıkmadığında leslie yap youtubedan yaz çıkar yürüyüşten çok daha iyi

Öğlen yemeği nerede ve akşamı çok geç yapmışsın
Öğlen yemek yiyemedim amca evi temizledim tatil dönüşü bir dolu çamaşır as kaldır filan....
Akşam eşimi bekliyorum yemek yemek için, geleceği saat de belli olmuyor. Çok geç oldu gerçekten de Daha erkene çekmeye çalışıcam.....
Tamam, Leslie yapiyim, birkaç kere yapmışlığım vardı eskiden de. Benim basen, göbek, yanlar çok aşırı, onları çalıştırmalı.

Göbek her türlü erir onu pek takma derim yanların için dumbell al eline ikisine de yan tarafa doğru Eğil sıra sıra o geçirir anca basen için de ellerin ve Dizleri üstünde yerde dur bacaklarını tek tek yana doğru 90 derece aç kapa çok etkili bir de lunge hareketi

Menum

Kahvalti
1dilim tam bugday ekmegi
1haslanmis yumurta
Yarim domates
Kk suzme peynir

Ara
Sekersiz turk kahvesi
9gr bitter

Ara
1sb sut

Aksam
Patlican yemegi 6yk
4yk yogurt
1dilim.ekmek

Su
2lt
Spor
Yuruyus + ev temizligi

Alinan kalori ~800kcal

Son düzenleme:
Su çok çok az. Kahvaltidan önce elma sirkeli ballı su içersen hem metabolizma hizlanir hem çok susarsin gün içinde en az 20 bardak su içilmelidir. Bi de yoğurt az geldi bana yağ yakıcı özelliğinden dolayı yedikçe kilo verdirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…