- 4 Eylül 2017
- 579
- 2.130
- 28
- 45
Çok çok doğru.Amin canım sağolasın inşallah yoluna girer.
Teşekkür ederim Amin inşallah. ben de tuğba, hoşgeldin. iyi ki gelmişsin bu grubu çok seveceksin.
ben 10 yıldır mutfak tartısı kullanıyorum. ilk zamanlar öğrenmek için almıştım ama artık elim tartı gibi oldu. ben bazı şeylerin tartılmasından yanayım, böylece miktarını kendin belirlersin. köfte diyor ama nasıl standart 30 gr ama sen 50 gr lık yapıyor olabilirsin. ilk etapta vücut alışana kadar porsiyon miktarı önemli.
öğle yemeğini geçiştirme canım çorba salata en güzeli
özellikle demleme olanı ben de çok severim.
teşekkür ederim sağolasın
olsun herkesin başta hataları oluyor herkes zamanla kendi hatalarını fark ediyor. doğru bildiğimiz yanlışlar o kadar çok ki, burada herkes tecrübesini paylaşarak öğreniyoruz. bırakmamakla doğru yaptın bence, hoşgeldin. bir de nickin mutsuz mutlu ya, bence çok mutlu olsun karamsar olma ki pozitif olabilesin.
Gittiğin yerde diyete devam ettiysen ödemdendir kesin. 3 kilo moralini bozmaz mı tabi çok bozmuştur...Ben 5 kilo almışım tatilde şaşırdım kaldım yani. Abartmadım da ama hemen nasıl aldım ki anlayamadım. Dondurma yemiştim ondan sanırımHergün tartılma moralin bozulur valla ben kilo almışım bu tatil bana yaramadı diyetimden de ödün vermedim gittiğim yerde insanlar bana uydu ben bozmayayım diye ama artı 3 gösteriyor tartı pilimi de Yen'i değiştirdim offf sinirlerim bozul regli zamanım belki ondan diyeceğim ama arkadaş 3 kilo yaaaaa ağlamak anırmak istiyorum
Canım benim ben bilinmeyen kullanıcıya neler ettim sen bı bilsen neler söyledim ilk iki üç hafta elimden ne çekti ama pes etmedi bende de var iki çocuk üstüne emziriyorum yani iki çocuk bahane olamaz sen akşam onlar uyunca yarın ne yemek istiyorsan yap köy dolaba bunu kendine borçlusun hepimiz borçluyuz bu kilolar gidecek daha sağlıklı huzurlu ve ozguvenli olmayı hak ediyoruzGerçekten mi? Ben size uyum saglayamadigim için çok uzulmustum
Birde mesela iki çocukla bütün gün hic isim bitmiyor bu yüzden bu ara sık sık makarna yaptım çabucak yemek olsun diye yememem lazım biliyorum ama inşallah düzene sokarim, hala listedeysem devam etmeyi tabiki isterim
Emzrimek kilo vermeyi hızlandırıyor muCanım benim ben bilinmeyen kullanıcıya neler ettim sen bı bilsen neler söyledim ilk iki üç hafta elimden ne çekti ama pes etmedi bende de var iki çocuk üstüne emziriyorum yani iki çocuk bahane olamaz sen akşam onlar uyunca yarın ne yemek istiyorsan yap köy dolaba bunu kendine borçlusun hepimiz borçluyuz bu kilolar gidecek daha sağlıklı huzurlu ve ozguvenli olmayı hak ediyoruz
Tamam sağol inşallah hep beraberCanım benim ben bilinmeyen kullanıcıya neler ettim sen bı bilsen neler söyledim ilk iki üç hafta elimden ne çekti ama pes etmedi bende de var iki çocuk üstüne emziriyorum yani iki çocuk bahane olamaz sen akşam onlar uyunca yarın ne yemek istiyorsan yap köy dolaba bunu kendine borçlusun hepimiz borçluyuz bu kilolar gidecek daha sağlıklı huzurlu ve ozguvenli olmayı hak ediyoruz
Kayınvalideyle yaşanan bütün bir kış mı...doğru bir nik almışsın demek ki o zamanlar. Ben aynı durumda olsaydım sevmiyorum seni, git artık evine...gibilerden bir nik alırdım :) Allah korusun kayınvalidem sağlıklı ve sağ ama benden uzak yaşasınGünaydın kızlar,
dandini2017 H Heart of Gold hoşgeldiniz motive edici yazılarıniz için teşekkür ederim :)
Tartildim sabah bayram tatlılarından sonra kılo aldım diye korkuyordum ama gayet iyi
Bı kaç güne toparlarim inşallah
Mutsuzmutlu nikinide bı kış kayınvalidemler bize yerleşmişti evleri soğuk oluyor diye o dönemde almıştım
80 metrekare evde 6 kişi yaşadık
Yoksa mutluyum çok şükür
Hava bozmuş tabi belki ondandırGünaydınlar. Bugün zor uyandım sabah nerdeyse gec kalacaktim işe.
Hiç kullanmadım ama spordan önce kullanın diyenler vardı sankiTamam sağol inşallah hep beraber
Bugün aspir yağı aldircam eşime bı de onu deneyelim bakalım
Karabugdayi biraz suyla ocağa koy 10 dk kaynasın altını kapat üstüne tekrar kaynar su köy iki üç bardak kapağını kapat bırak kabarır.Günaydın kizlarr. 1ay once kadar netten korse almistim balenli onuda bugun duzenli takmaya basliyorum bakalim nasil farkedecek. Hem diyet hem korse.
Buarada karabugday ben denemiştim daha once daha gec pismisti benimki ya
Hurma yerine kuru erik kuru üzüm kuru kayısı olur birer porsiyon.Tamam hurma sevmiyorum gerçi yapış yapış geliyor bana ama başka bir şey denerim ara öğün için
Sporun süper :) Çilek reçeli de güzel olmuş
Ben de dün başladım. Kimse kimseyi rencide etmedikten sonra eleştiriler normal. Yoksa buraya girmeden tek başımıza diyet yaparız, buranın faydası olacak bence bana da. Gel birlikte devam edelim, vazgeçme.
Hoşgeldiniz...Ben de dün katıldım. İsmim Şaheste. 73.1 kiloyum. 10 kilo vermek istiyorum.
Karabuğday denemedim hiç. Ben de alıyım. Makarna sevmem ama pilav arada yediğim oluyor -du diyim...
Nar ekşisi de kalorili diye okudum ama çok koymuyorsundur zaten.
İşe yarıyor mu? Hiç kullanmadım.
Bende işe yaramıyor canım daha fazla açlık hissediyorsun tatlı krizi daha çok yaşıyorsun vücut durmadan süt üretmeye odaklı etrafındaki herkes sen emziklisin ye diye baskı kuruyorEmzrimek kilo vermeyi hızlandırıyor mu
Emzrimek kilo vermeyi hızlandırıyor mu
Günaydın kızlar,
dandini2017 H Heart of Gold hoşgeldiniz motive edici yazılarıniz için teşekkür ederim :)
Tartildim sabah bayram tatlılarından sonra kılo aldım diye korkuyordum ama gayet iyi
Bı kaç güne toparlarim inşallah
Mutsuzmutlu nikinide bı kış kayınvalidemler bize yerleşmişti evleri soğuk oluyor diye o dönemde almıştım
80 metrekare evde 6 kişi yaşadık
Yoksa mutluyum çok şükür
Açılan kanapeleri attım salonda tek köşe takımı var çocuk odasında ilave kanape vardı onuda attım sadece çocukların yatağı var kimse kalalım diyemiyor :)Kayınvalideyle yaşanan bütün bir kış mı...doğru bir nik almışsın demek ki o zamanlar. Ben aynı durumda olsaydım sevmiyorum seni, git artık evine...gibilerden bir nik alırdım :) Allah korusun kayınvalidem sağlıklı ve sağ ama benden uzak yaşasın
Abla sende olmadın demi regl halaGünaydınlar. Bugün zor uyandım sabah nerdeyse gec kalacaktim işe.
Artı bir buçukta bende var canım bende dikkat ettim ama spor yapmayınca üstüne regl olmayınca bayramda ki sorunlar bı de uykusuzluk ohhh mis yani geldi bir buçuk inşallah çabuk giderHergün tartılma moralin bozulur valla ben kilo almışım bu tatil bana yaramadı diyetimden de ödün vermedim gittiğim yerde insanlar bana uydu ben bozmayayım diye ama artı 3 gösteriyor tartı pilimi de Yen'i değiştirdim offf sinirlerim bozul regli zamanım belki ondan diyeceğim ama arkadaş 3 kilo yaaaaa ağlamak anırmak istiyorum
Ayyy çok zor olmuştur eminimAramızda sonra sorun yok hepsini severim ama banyoya bile giremedim o kis , kayınpeder yürüyüşe falan çıkarsa çabuk çabuk yikaniyordum
Dene canım kendin için sakin pes etme teyzem geçen bayram beni görünce çok üzülmüş bana diyememis hayatta veremez bu kiloyu demiş bu bayram şok geçirdi kadın iki ayda 16 kilo verdim inanamadi kendide diyette şimdi bana gelecekmiş bı ay yanında kalayım lütfen dedi kendine ne pişiriyorsan bende ondan yiyeyim dedi kadınTamam sağol inşallah hep beraber
Bugün aspir yağı aldircam eşime bı de onu deneyelim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?