Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çok çok doğru.
Pozitif bakmaya çalışmak en güzeli.
Sakınca salıyor insan

Hergün tartılma moralin bozulur valla ben kilo almışım bu tatil bana yaramadı diyetimden de ödün vermedim gittiğim yerde insanlar bana uydu ben bozmayayım diye ama artı 3 gösteriyor tartı pilimi de Yen'i değiştirdim offf sinirlerim bozul regli zamanım belki ondan diyeceğim ama arkadaş 3 kilo yaaaaa ağlamak anırmak istiyorum

Gittiğin yerde diyete devam ettiysen ödemdendir kesin. 3 kilo moralini bozmaz mı tabi çok bozmuştur...Ben 5 kilo almışım tatilde şaşırdım kaldım yani. Abartmadım da ama hemen nasıl aldım ki anlayamadım. Dondurma yemiştim ondan sanırım

Canım benim ben bilinmeyen kullanıcıya neler ettim sen bı bilsen neler söyledim ilk iki üç hafta elimden ne çekti ama pes etmedi bende de var iki çocuk üstüne emziriyorum yani iki çocuk bahane olamaz sen akşam onlar uyunca yarın ne yemek istiyorsan yap köy dolaba bunu kendine borçlusun hepimiz borçluyuz bu kilolar gidecek daha sağlıklı huzurlu ve ozguvenli olmayı hak ediyoruz

Emzrimek kilo vermeyi hızlandırıyor mu

Günaydın kızlar,
dandini2017 H Heart of Gold hoşgeldiniz motive edici yazılarıniz için teşekkür ederim :)
Tartildim sabah bayram tatlılarından sonra kılo aldım diye korkuyordum ama gayet iyi
Bı kaç güne toparlarim inşallah
Mutsuzmutlu nikinide bı kış kayınvalidemler bize yerleşmişti evleri soğuk oluyor diye o dönemde almıştım
80 metrekare evde 6 kişi yaşadık
Yoksa mutluyum çok şükür

Tamam sağol inşallah hep beraber
Bugün aspir yağı aldircam eşime bı de onu deneyelim bakalım

Kayınvalideyle yaşanan bütün bir kış mı...doğru bir nik almışsın demek ki o zamanlar. Ben aynı durumda olsaydım sevmiyorum seni, git artık evine...gibilerden bir nik alırdım :) Allah korusun kayınvalidem sağlıklı ve sağ ama benden uzak yaşasın

Günaydın kizlarr. 1ay once kadar netten korse almistim balenli onuda bugun duzenli takmaya basliyorum bakalim nasil farkedecek. Hem diyet hem korse.

Buarada karabugday ben denemiştim daha once daha gec pismisti benimki ya
Karabugdayi biraz suyla ocağa koy 10 dk kaynasın altını kapat üstüne tekrar kaynar su köy iki üç bardak kapağını kapat bırak kabarır.
Hurma yerine kuru erik kuru üzüm kuru kayısı olur birer porsiyon.

Emzrimek kilo vermeyi hızlandırıyor mu

kesinlikle. doğum sonrası kız kardeşim 1 ayda 10 kg vermişti ödem de vardı tabii ama sürekli emzirmişti.

tamam öyleyse sevindim.

Açılan kanapeleri attım salonda tek köşe takımı var çocuk odasında ilave kanape vardı onuda attım sadece çocukların yatağı var kimse kalalım diyemiyor :)

Artı bir buçukta bende var canım bende dikkat ettim ama spor yapmayınca üstüne regl olmayınca bayramda ki sorunlar bı de uykusuzluk ohhh mis yani geldi bir buçuk inşallah çabuk gider

Tamam sağol inşallah hep beraber
Bugün aspir yağı aldircam eşime bı de onu deneyelim bakalım
Dene canım kendin için sakin pes etme teyzem geçen bayram beni görünce çok üzülmüş bana diyememis hayatta veremez bu kiloyu demiş bu bayram şok geçirdi kadın iki ayda 16 kilo verdim inanamadi kendide diyette şimdi bana gelecekmiş bı ay yanında kalayım lütfen dedi kendine ne pişiriyorsan bende ondan yiyeyim dedi kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…