Aynem arada donme iyi oluyo yoksa tekrar eski halimize donuyoruz .Hoşgeldin grubumuza
Bende yeni geri döndüm :)
Hoşgeldin canım benimle yaşıtsın evlisin çocuğun var benim vay halimeİsmim yasemin 23 yasindayim suan 56 kilodayim evliyim 1 cocugum var acikogretim den tibbi dokumasyon ve sekreterlik okuyorum bu aralar cok yer oldum tekrar 60 a cikmaktan korkuyorum ve bi 5 kilo vermek istiyorum sizlerle
Saol canım bi de ev yapimi kayisi pestili ve cig fındık içi vardı yazmayı unuttum yemekten sonra açlık hissettim ondan yedimAfiyet olsun guzel menu :)
Yaaaaa canım çekti karnım Gur Gur etti pestil yazısını görünceeeSaol canım bi de ev yapimi kayisi pestili ve cig fındık içi vardı yazmayı unuttum yemekten sonra açlık hissettim ondan yedim
YaaaaYaaaaa canım çekti karnım Gur Gur etti pestil yazısını görünceee
Afiyet olsunSaol canım bi de ev yapimi kayisi pestili ve cig fındık içi vardı yazmayı unuttum yemekten sonra açlık hissettim ondan yedim
Eline sağlık canım bende yapayım yarınAynen önce haşladım biraz ocakta su koyup üstüne ama 5 dakika bile sürmedi. Salça bol baharat kırmızı biber maydonoz dereotu domates salatalık ne varsa attım içine çeyrek bardak karabuğdaydan acayip kocaman bir tabak oldu çok doyurdu
Bira erken davrandim ben diyelim yoksa benim yasimdakiler hep bekar hep okuldaHoşgeldin canım benimle yaşıtsın evlisin çocuğun var benim vay halime
Yağ koymadım limon suyu ve nar ekşisi koydum harika oldu bak şu ab bu satırları yazarken canım çektiEline sağlık canım bende yapayım yarın
Hiç yağ koymadin mı ?
Annem hep ya hocaya ya kocaya der ben hocadan kopamadım biBira erken davrandim ben diyelim yoksa benim yasimdakiler hep bekar hep okulda
Çok iyi bilirim
Tamam hurma sevmiyorum gerçi yapış yapış geliyor bana ama başka bir şey denerim ara öğün içinEvet benim :)
Hakkınızda hayırlısı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Öğlen sadece leblebimi yoğurt salata falan olabilirdi
Hem simit hem makarna aynı gün olmamış
Tarçın çubuğu at suyuna hurma falan tüket ara öğünde
Sporun süper :) Çilek reçeli de güzel olmuşSalı menüm
Sabah ılık limonlu su yarım dilim köy ekmeği peynir zeytin 1 tk çilek reçeli çay
Sade kahve 1 kare bitter
Öğlen 4 çiğ köfte etsiz yeşillik domates
Akşam çeyrek tost domates salatalık çay
Kızımla disardaydik elbise baktık
Ara çeyrek şeftali incir muz
Su 2 lt
Spor 6000 adım 400 jamping jack 10 sny plank
Ben de dün başladım. Kimse kimseyi rencide etmedikten sonra eleştiriler normal. Yoksa buraya girmeden tek başımıza diyet yaparız, buranın faydası olacak bence bana da. Gel birlikte devam edelim, vazgeçme.Gördüm biliyorum teşekkür ederim
Belki de yetersizim sizin gibi kusursuz menulerim olmuyor bir türlü
Hoşgeldiniz...Ben de dün katıldım. İsmim Şaheste. 73.1 kiloyum. 10 kilo vermek istiyorum.İyi geceler kizlar yer varmi acaba
Karabuğday denemedim hiç. Ben de alıyım. Makarna sevmem ama pilav arada yediğim oluyor -du diyim...Sen bugünkü menünü Paylaş ben listeye alırım. Bak ben makarna ve pilav delisiydim şimdi onun yerine 5 dakikada karabuğday yapıyorum makarna pişirmek daha uzun sürüyor gerçekten hem karbonhidrat ihtiyacım karşılanuyor hem pişimi hızlı hem de bol proteinli
Nar ekşisi de kalorili diye okudum ama çok koymuyorsundur zaten.Yağ koymadım limon suyu ve nar ekşisi koydum harika oldu bak şu ab bu satırları yazarken canım çekti
Annem hep ya hocaya ya kocaya der ben hocadan kopamadım bi
İşe yarıyor mu? Hiç kullanmadım.Günaydın kizlarr. 1ay once kadar netten korse almistim balenli onuda bugun duzenli takmaya basliyorum bakalim nasil farkedecek. Hem diyet hem korse.
Buarada karabugday ben denemiştim daha once daha gec pismisti benimki ya
hoşgeldiniz :) insAllah verirsiniz kilolara
hoşgeldin canım :)
Geçmiş olsun canım Rabbim hayırlı sağlıklı kucağına almayı nasip etsin insAllah herşey düzelir
Çok büyük geçmiş olsun. İnşallah bebeğiniz sağlıkla tam vaktinde dünyaya gelsin, güzelce kucağınıza alın, öpüp koklayın.
Her şerde bir hayır vardır diyelim.
Ben Şaheste bu arada, yeni katıldım sizlere.
İlk menü yorumumu yapiyim, her menüye yorum yapılacak diye yazıyor kurallarda :)
Gramajları ölçüp yemek zor olmuyor mu?Geçenlerde bir kitapta okudum, gramla tartıp kalori hesabı yapmak aslında artık geçmişte kaldı diyordu çünkü alınan kalori hesabı ile sağlıklı beslenme arasındaki ilişki azmış. Kalori hesabı yapınca kilo verilmesinin nedeni karbonhiratları ve yağları da otomatikman azaltıyor olmak diyordu. O yüzden ben mutfak tartısı almadım hiç. İşe yarıyor mu?
Bir de aldığınız kalori az olmuş sanki? 1000 kalorinin altında.
Ben de ilk menümü yazıyım size
Ben çok erken kalkıyorum aslında, sabah 6 gibi kalktım.
Saat 8 Kahvaltı: 1 donates, 1 salatalık, 2 köy biberi, 1 kk süzme peynir, 2 dilim ekmek, 5 tanr yeşil zeytin yanında şekersiz çay
Öğlen 13: 1 küçük çay bardağı beyaz leblebi, 1 armut, tarçın çubuğu koyduğum 1 fincan yeşil çay
Akşam 20: 1 haşlanmış tavuk göğsü, 3 yk yoğurt
30 tane squat yaptım, evden çıkamadım hiç.
7 bardak su içtim.
Son aldığım 5 kiloyu bu ay aldığım için hızlı veririm diye bir ümidim var :)
Eki Görüntüle 2040646
Kilo vermeye yardimcidir sozune herzaman cok inanmamislardandim fakat denedim gordum ki cidden en iyisi ve yardimcisi YESILCAY :)
Evet benim :)
Hakkınızda hayırlısı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Öğlen sadece leblebimi yoğurt salata falan olabilirdi
Hem simit hem makarna aynı gün olmamış
Tarçın çubuğu at suyuna hurma falan tüket ara öğünde
Gördüm biliyorum teşekkür ederim
Belki de yetersizim sizin gibi kusursuz menulerim olmuyor bir türlü
İşe yarıyor mu? Hiç kullanmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?