Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İsmim yasemin 23 yasindayim suan 56 kilodayim evliyim 1 cocugum var acikogretim den tibbi dokumasyon ve sekreterlik okuyorum bu aralar cok yer oldum tekrar 60 a cikmaktan korkuyorum ve bi 5 kilo vermek istiyorum sizlerle
Hoşgeldin canım benimle yaşıtsın evlisin çocuğun var benim vay halime

Eline sağlık canım bende yapayım yarın
Hiç yağ koymadin mı ?

Tamam hurma sevmiyorum gerçi yapış yapış geliyor bana ama başka bir şey denerim ara öğün için
Sporun süper :) Çilek reçeli de güzel olmuş
Gördüm biliyorum teşekkür ederim
Belki de yetersizim sizin gibi kusursuz menulerim olmuyor bir türlü
Ben de dün başladım. Kimse kimseyi rencide etmedikten sonra eleştiriler normal. Yoksa buraya girmeden tek başımıza diyet yaparız, buranın faydası olacak bence bana da. Gel birlikte devam edelim, vazgeçme.
İyi geceler kizlar yer varmi acaba
Hoşgeldiniz...Ben de dün katıldım. İsmim Şaheste. 73.1 kiloyum. 10 kilo vermek istiyorum.
Karabuğday denemedim hiç. Ben de alıyım. Makarna sevmem ama pilav arada yediğim oluyor -du diyim...
Yağ koymadım limon suyu ve nar ekşisi koydum harika oldu bak şu ab bu satırları yazarken canım çekti

Annem hep ya hocaya ya kocaya der ben hocadan kopamadım bi
Nar ekşisi de kalorili diye okudum ama çok koymuyorsundur zaten.
Günaydın kizlarr. 1ay once kadar netten korse almistim balenli onuda bugun duzenli takmaya basliyorum bakalim nasil farkedecek. Hem diyet hem korse.

Buarada karabugday ben denemiştim daha once daha gec pismisti benimki ya
İşe yarıyor mu? Hiç kullanmadım.

Ben her sabah tartılmaya karar verdim. 1 hafta bekleyemiycem sanırım. Eğer kilo vermezsem moralim çökecek.
Bu sabah tartıldım, gidişatım iyi. Tabi ödemden gidiyor 1 hafta 2 hafta ama olsun moral düzeltiyor gene de.....

hoşgeldiniz :) insAllah verirsiniz kilolara

hoşgeldin canım :)

Geçmiş olsun canım Rabbim hayırlı sağlıklı kucağına almayı nasip etsin insAllah herşey düzelir

Amin canım sağolasın inşallah yoluna girer.

Teşekkür ederim Amin inşallah. ben de tuğba, hoşgeldin. iyi ki gelmişsin bu grubu çok seveceksin.

ben 10 yıldır mutfak tartısı kullanıyorum. ilk zamanlar öğrenmek için almıştım ama artık elim tartı gibi oldu. ben bazı şeylerin tartılmasından yanayım, böylece miktarını kendin belirlersin. köfte diyor ama nasıl standart 30 gr ama sen 50 gr lık yapıyor olabilirsin. ilk etapta vücut alışana kadar porsiyon miktarı önemli.

öğle yemeğini geçiştirme canım çorba salata en güzeli

Eki Görüntüle 2040646

Kilo vermeye yardimcidir sozune herzaman cok inanmamislardandim fakat denedim gordum ki cidden en iyisi ve yardimcisi YESILCAY :)

özellikle demleme olanı ben de çok severim.

teşekkür ederim sağolasın

Gördüm biliyorum teşekkür ederim
Belki de yetersizim sizin gibi kusursuz menulerim olmuyor bir türlü

olsun herkesin başta hataları oluyor herkes zamanla kendi hatalarını fark ediyor. doğru bildiğimiz yanlışlar o kadar çok ki, burada herkes tecrübesini paylaşarak öğreniyoruz. bırakmamakla doğru yaptın bence, hoşgeldin. bir de nickin mutsuz mutlu ya, bence çok mutlu olsun karamsar olma ki pozitif olabilesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…