Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gayet güzel biraz unda karıştırdım ama ben, sen istersen sadece yulafla yap
Çok vitaminli yulaf çocuklar için de
Aynen yulaf tarifleri diyince hep ek gıdaya yeni geçen bebek menüleri çıkıyor onlarda yapıyorum bazen şeftalili püre filan da güzel oluyor :)

Yoğun bi günün ardından menü
Sabah yarım dilim kepek ekmeği 2 çatal penir
Ara1: yarım nektarın 10 tane çiğ badem
Ogle bulgur pilavı ve cacık
Aksam fırında tavuk koz domates soğan biber
Spor telefon 80 dk yürüyüş hesapladı gün boyu 4 kat inip çıktım kabul olur inşallah :))
Su eklemeyi unutmuşum en az 4 litre içim yanıyor

Su 20 bardak demek 220 ml den 4.5 lt su demek. Kilonuz çarpı 0.03 kadar su içilmeli. Emzirme gibi bir durum varsa daha da artar bu miktar ama asla 20 bardak değil
Benim diyetisyenin listesinde en az 20 bardak su diyor ben içiyorum tuvalete sık çıkıyorum ama idrar yolları enfeksiyonuma bile iyi geldi

Bi de Japon şu terapisi diye bişey var bi ara yapmıştım
Neredeyse hiç obez ve cildi bozuk Japon yoktur dikkat ettiyseniz.
Uyanır uyanmaz 4 bardak su 45 dk sonra kahvaltı ve sonra öğle yemeğine kadar icebildigin kadar su.
Bi dönem sadece bunu yaparak hem cildimı düzeltip hem kilo vermiştim. Tekrar hamile kalınca aldım tabi. Bi inceleyin isterseniz kilom ×0.03 o kadar az çıkıyor ki ben onu sabah 2 saat içinde içiyorum zaten.

Bana da az geliyor 3 lt suyu katık ederek içiyorum mecbur yşne de yetmiyor ama ödem yapar diye fazlasına kaçamıyorum

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesi Salı ÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar
White1989❤❤❤❤❤❤----
mutsuzmutlu-❤❤❤❤----
missagor❤❤❤❤❤❤----
naneli_sekerim-❤❤-----
hira1994--❤❤----
Colorayzn❤❤❤❤❤❤----
gogo2405❤❤❤❤-----
isimsiz965❤❤❤❤❤❤----
aysglkskn-------
Mydestinyy❤❤❤❤❤❤----
Besaraz-❤❤❤❤----
aseeel❤❤❤❤-----
thesquatgirl❤❤❤❤-----
bilinmeyenkullanici❤❤❤❤❤❤----
smykmy ❤❤------
dandini2017-❤❤❤❤----

[TR] [/TR]
[TR][TR][TR][/tr][/TR][/tr]

Çarşamba menum
Sabah yulafezmesi keten tohumu fındık muz süt karışım

Sade kahve

Öğlen bir kepçe çorba 4 kuru köfte yoğurt

Üzüm 2kucuk salkım

Akşam 1kwpce çorba 2pazi sarması 2 kuru köfte 2 kaşık pazı kavurması yoğurt

Yesilcay 4 tane Burçak bisküvi

Su 2 lt
Spor 7000 adım 300 jamping Jack

Ölçtüm bende ama tekrar olcmem gerek. Bulgur şişlik yapar. Hazır gıda olmuş yoğurt evde yapsan daha iyi olur.

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesi Salı ÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar
White1989❤❤❤❤❤❤----
mutsuzmutlu-❤❤❤❤----
missagor❤❤❤❤❤❤----
naneli_sekerim-❤❤-----
hira1994--❤❤----
Colorayzn❤❤❤❤❤❤----
gogo2405❤❤❤❤❤❤----
isimsiz965❤❤❤❤❤❤----
aysglkskn-------
Mydestinyy❤❤❤❤❤❤----
Besaraz-❤❤❤❤----
aseeel❤❤❤❤-----
thesquatgirl❤❤❤❤-----
bilinmeyenkullanici❤❤❤❤❤❤----
smykmy ❤❤------
dandini2017-❤❤❤❤----

[TR] [/TR]
[TR][TR][TR][/tr][/TR][/tr]

Merhaba bende 23 yaşındayım evliyim 20 aylık kızım var ev hanımıyım. Hayatım boyunca hep zayıftım boyumda çok uzun şuan 87 kiloyum ama görsen inanmazsın boya gidiyor kilolar kemiklerimde iri olmasa daha zayıf görünürdüm neyse. Kum saati bir vücudum var kilo alınca ne yazık ki kum saati de olsan elma tipi de farketmez insanda fazla kilo her türlü kötü duruyor.Hamileliğimde etrafın da baskıyla çok kilo aldım 6 aylıkken boyum uzun oldugundan karnım belli olmuyordu yemiyorum sanıyorlardı bizim karnımız yok 2 aylıkken belli oluyordu da falan fıstık vs... çocugu pamuga sararsın dediler akrabalarının kızı dogum yapmış 2.5 kilo dogurmus yemediginden yiyorum desemde inandıramadım. Bıktım bende çatlayasıya yedim çok iştahlı biri degildim aslında bebegime yeteceginden bir tık fazla yiyordum ama kimsenin gözünü doyuramadım 35 kilo aldım 5 haftalıkken 71.9 kiloydum 9 ay 10 gunlukken 106.5 olmustum hala az aldın dediler insanlara yaranılmıyor.Dogumdan sonra sütüm azalacak endişesi ile 2 -3 tabak çorbalar yenildi ekmek vs. gırla sonra kızım idrar enfeksiyonu gecirdi 1 hafta yattık hastanede 3.5 aylıkken serum takıldı 1 hafta serumu gördükçe kolunda aglıyordum. İştahı azalmıştı emmemeye başladı makinemle sagıp verdim öyle bile 60 cc zor içiyordu iyi kilo alan kızımın kilo alımı tamamen durduç 6 kiloydu 3 aylıkken 7 aylıkken 6kilo 100gr olmustu. Mama vermeye başladım onu da içmedi begenmedi bir türlü farklı farklı bir çok mama denedim keçi sütlüsünü aptamil sma golden goat bebelac hipp evolvia hiçbirini sevmedi biberondan içmedi bisküvi kattım 1 tane belki oyle içer dediler ama gene içmedi en son aptamil kaşık mamalarına karıştırıp kaşıkla verdim iştahla olmasada şöyle böyle yedi bol su veriyordum yanında. Baya sıkıntılı gecti ilk senem birde kolik vardı salla salla sabaha kadar stres onun iştahsızlıgı zayıflıgı bitirdi beni dogru duzgun yemesem bile kilo veremedim. Sonra cocugun koligi gecti biraz rahatladım çok şükür Allah kimsenin basına vermesin kolik çok kötü idrar enfeksiyonuda öyle.Kısın kendimce yogurt kürüyle elma diyetiyle kilo verip bir zaman sonra geri aldım 1 ay kadar önce buraya katılmaya karar verdim. 92.7 kiloyla başladım suan 87.7 oldum yavas gitsin ama kalıcı gitsin istiyorum. Kilolardan bıktım eski montum olmuyordu hala denemeye cesaretim yok onu kapanmıyor 80'e inince deneyecegim. Çok uzun yazdım kusuruma bakmayın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…