- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
Valla abla yanlış anlama da benim de ailem dağıldı ablamı yeğenimi aylardır görmüyorum sözlenicem evlenicem derken hiçbirinde olmayacak hep Birlikte hayalini kurduğumuz şeyleri onsuz yaşayacağım ve yaşıyorum annem uzakta evin tüm sorumluluğu bende. Dert çok gerginlik istesem birsürü bulurum ama ferahlamak istiyorum en azından güldüğüm sohbet ettiğim bu ortamdaOlur germem
Sen 2. Olacak demiştin sanırım ama olmamıştı o haftaDegilmis iste.bilmiyorum.buraya yazdimmi ama sanki yazdim eger bir kez daha 0.2nin altinda yuzde ile girseydik iki olacakti notamiz 1 sari kart ve 1 notamiz var.nota derece ile silinir ki yaptik sari kart ne olcak bilmiyorm onuda beraber gorucez.zahmet edip arastirmissin
PekiBunda alinacak birsey yok . Herkesin derdi.var white benimde var ama burda dillendirip kimseyi sikintiya sokmak istemiyorum cunku herkesin kendine gore var sıkıntısı.tamam insan dertlesecek derdini anlatacak insan ariyor ama benimde yok inan kimsem bir arkadasim bile yok.
Yok yok ben yanlis.hatirlayip.direk nota oluyo sanarak 2 demisitim orda sari kart olayini unutmusumValla abla yanlış anlama da benim de ailem dağıldı ablamı yeğenimi aylardır görmüyorum sözlenicem evlenicem derken hiçbirinde olmayacak hep Birlikte hayalini kurduğumuz şeyleri onsuz yaşayacağım ve yaşıyorum annem uzakta evin tüm sorumluluğu bende. Dert çok gerginlik istesem birsürü bulurum ama ferahlamak istiyorum en azından güldüğüm sohbet ettiğim bu ortamda
Sen 2. Olacak demiştin sanırım ama olmamıştı o hafta
Ya ben ne dedim de siz gerildiniz anlamadım ne anlattım şimdi ne alaka ya aklımda kalanı söylemek sucsa okey söylemem banene der geçerim bu takımı sahiplenmek sucsa onu da yapmamValla abla yanlış anlama da benim de ailem dağıldı ablamı yeğenimi aylardır görmüyorum sözlenicem evlenicem derken hiçbirinde olmayacak hep Birlikte hayalini kurduğumuz şeyleri onsuz yaşayacağım ve yaşıyorum annem uzakta evin tüm sorumluluğu bende. Dert çok gerginlik istesem birsürü bulurum ama ferahlamak istiyorum en azından güldüğüm sohbet ettiğim bu ortamda
Sen 2. Olacak demiştin sanırım ama olmamıştı o hafta
Ne dert mi yandım şimdi ben senin söylediğini kafama yazmışım iki nota diye sormak sucsa sormam standart herkes gibi girer iki menü yazar çıkarım bendeBunda alinacak birsey yok . Herkesin derdi.var white benimde var ama burda dillendirip kimseyi sikintiya sokmak istemiyorum cunku herkesin kendine gore var sıkıntısı.tamam insan dertlesecek derdini anlatacak insan ariyor ama benimde yok inan kimsem bir arkadasim bile yok.
Ne peki alinma yaa uzulurum.bens enin icinde diyorum.yazik beynine kafana yazik bosuna yoruyosun kafani ufackk seylere . Hersey hicbir zaman 4 4luk olmaz olamaz.bizim o kudretimiz yok cunku.
Ya bukadar yukselecek ne var allah askina insan gibi biseyler analtiyorum.senin iyiligin icin konusuyorum bana sinirle yukselerek geliyosun. Tartismaya niyetim yok eger sen bizi yanlis anladiysan kusura bakma okey?Ne dert mi yandım şimdi ben senin söylediğini kafama yazmışım iki nota diye sormak sucsa sormam standart herkes gibi girer iki menü yazar çıkarım bende
Ciddi misin senBen başka takıma transfer olabiliyor muyum yada nasıl oluyor
Ben yüksek falan gelmedim bı sorun sordum o kadar sen bı taraftan gizem.bi taraftan germe bizi strese sokma bizi bende kimseyi strese falan sokmak istemiyorum artık hepsi bu eğer mümkünse başka bı takıma transfer olmak istiyorum hepsi buYa bukadar yukselecek ne var allah askina insan gibi biseyler analtiyorum.senin iyiligin icin konusuyorum bana sinirle yukselerek geliyosun. Tartismaya niyetim yok eger sen bizi yanlis anladiysan kusura bakma okey?
O ornek uzerinden genel konustum ben sana okadar.
Evet ciddi ve netim kimseyi strese sokmak yada germek istemiyorum bundan sonra bı sorun sorduguma soracagima pişman oldumCiddi misin sen
Ben genel olarak hayattaki hiçbir şeyi kafana bu kadar mesela etme mesajı verdim ama yanlış anlaşılmışEvet ciddi ve netim kimseyi strese sokmak yada germek istemiyorum bundan sonra bı sorun sorduguma soracagima pişman oldum
Sacmalama ya ne gitmesi.ufackk seyden alindin inanmiyorum sana ki iyiligin icin dedim yani tum onlariEvet ciddi ve netim kimseyi strese sokmak yada germek istemiyorum bundan sonra bı sorun sorduguma soracagima pişman oldum
Samimiyetine güvenip böyke konuştuk ama swn hemen gitmek istiyorsunEvet ciddi ve netim kimseyi strese sokmak yada germek istemiyorum bundan sonra bı sorun sorduguma soracagima pişman oldum
Sorun degil beybiAmannn öncü möncü ben bir an önce gitmek istiyorum hayatındaki her şeye engel şu an
Kusura bakma canım kafam dağınık
Çaysız olmaz başka içecek bir şeu kalmıyor o da olmasa :) spor zamanla artacaktır merak etme bölgesel çalışmanı tavsiye ederim
Sen de ben gibi gözlemeci aman diyim bak ceza gelir yeme diyim bugün uyarıyorum yenisin diye kalp koyuyorum ama :)
Kızzz turşu ödem yapar emeğine yazık şişirir :))Sabah
2 dilim ekmek
Zeytin
Peynir
2 bardak cay
Recel az
Oglen
Nescafe
2 saat sonra domates suyu
Aksam
Cok az taze fasulye
Bi tabak dunden kalan tavuklu pilav
Az da yogurt
Ve bolca tursu
Sağol bende burasını aile gibi gördüğüm için derdimi sıkıntımı mutluluğu paylasiyordum ama durum bu değilmis buradaHi diyosanki iyiligimi dusunme ozaman sozum yok.Burasi aile gibidir ben oyle gordum.Sana soylediklerimde tamamen o mantiktaydi , kusura bakmaWhiteblacklife
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?