Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Valla abla yanlış anlama da benim de ailem dağıldı ablamı yeğenimi aylardır görmüyorum sözlenicem evlenicem derken hiçbirinde olmayacak hep Birlikte hayalini kurduğumuz şeyleri onsuz yaşayacağım ve yaşıyorum annem uzakta evin tüm sorumluluğu bende. Dert çok gerginlik istesem birsürü bulurum ama ferahlamak istiyorum en azından güldüğüm sohbet ettiğim bu ortamda

Sen 2. Olacak demiştin sanırım ama olmamıştı o hafta

Yok yok ben yanlis.hatirlayip.direk nota oluyo sanarak 2 demisitim orda sari kart olayini unutmusum

Ya ben ne dedim de siz gerildiniz anlamadım ne anlattım şimdi ne alaka ya aklımda kalanı söylemek sucsa okey söylemem banene der geçerim bu takımı sahiplenmek sucsa onu da yapmam

Ne dert mi yandım şimdi ben senin söylediğini kafama yazmışım iki nota diye sormak sucsa sormam standart herkes gibi girer iki menü yazar çıkarım bende

Ne peki alinma yaa uzulurum.bens enin icinde diyorum.yazik beynine kafana yazik bosuna yoruyosun kafani ufackk seylere . Hersey hicbir zaman 4 4luk olmaz olamaz.bizim o kudretimiz yok cunku.
Bugunun ve yasaminin keyfini cikar.sevdiklerinin yanindakilerin.ciddiyim ben.

Ne dert mi yandım şimdi ben senin söylediğini kafama yazmışım iki nota diye sormak sucsa sormam standart herkes gibi girer iki menü yazar çıkarım bende
Ya bukadar yukselecek ne var allah askina insan gibi biseyler analtiyorum.senin iyiligin icin konusuyorum bana sinirle yukselerek geliyosun. Tartismaya niyetim yok eger sen bizi yanlis anladiysan kusura bakma okey?
O ornek uzerinden genel konustum ben sana okadar.

Ben yüksek falan gelmedim bı sorun sordum o kadar sen bı taraftan gizem.bi taraftan germe bizi strese sokma bizi bende kimseyi strese falan sokmak istemiyorum artık hepsi bu eğer mümkünse başka bı takıma transfer olmak istiyorum hepsi bu

Sorun degil beybi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…