Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sağol bende burasını aile gibi gördüğüm için derdimi sıkıntımı mutluluğu paylasiyordum ama durum bu değilmis burada
Durum burada bu ama sen her şeyi kendine dert edinip kendini şişiriyorsun ve bu üzücü bir durum her şeyi dert edindikçe de bak kaç gün regl olamadın olan sana oluyor

Maleesef kilo.bildirmedigin icin giremedin listeye.cuma asil kilo bildirimidir eger kilo bildirseydin ve vermissen girecektin artik cok gec

börek olmasa iyiymiş canım ya birde meyveyi öğle ve ikindi yemeye çalış aksama bırakma pek bence

Canım listeye girmek istiyorsan vaktinde kilo bildirmen lazım. Listede olsan da olmasan da düzenli katılım sağlaman lazım ki seni vakti gelince alabilelim listeye zaten börek filan da var menüde
Haklısınız bugün diyetisyenin menüye de uyamadım zaten üstelik kilo bildirimi de yapamadım tüm gün 8 ler için teog motivasyonu amacıyla veli ziyereti yaptık ikram kabul etmedik kurt gibi acıktık derken börek buldum yedim.
Listeye girmesem de sizinle liste paylaşmak hoşuma gidiyor kısmet artık.

Tabi ki listeye gireceksin ötelenmiş oldu sadecr :)

Anam ceza almışım peki patron eve gidince geç te olsa yapacağım. Bidaha olmayacak inşallah bi düzene giremedim.

Valla bence arkadaş arkadaşa her şeyi der görüşme benle demez ben böyle biliyorum en azından. Çocuk muyuz hemen küsüp kaçalım
Çocuk değilim kusmuyorum kimseye kaçıyorum da bundan sonra burası bana iyi gelmez bende buraya her dediğim lafa strese kim girecek yok kim gerilecek diye dusunmektense boyleysi daha iyi olacak

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesi Salı ÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar
White1989❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤--
mutsuzmutlu-❤❤❤❤❤❤---
missagor❤❤❤❤❤❤❤❤❤100DK--
naneli_sekerim-❤❤-----
hira1994--❤❤❤-❤❤--
Colorayzn❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤--
gogo2405❤❤❤❤❤❤❤❤---
isimsiz965❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤--
Mydestinyy❤❤❤❤❤❤❤----
Besaraz-❤❤❤❤❤❤---
thesquatgirl❤❤❤❤❤-----
bilinmeyenkullanici❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤--
smykmy ❤❤------
dandini2017-❤❤❤❤❤❤❤❤--

[TR] [/TR]
[TR][TR][TR][/tr][/TR][/tr]

Whiteblacklife canım kızlar sana kötüye birşey dememiş ki neden böyle alınganlık yaptın sana herşeyi dert etme kendine yazık edersin demişler bunda kötü birşey Yok stres herşeyin başı bütün hastalıkların başıdır tabiki yeri geldimi derdini anlatacaksın bizlerde dinleyeceğiz derman olabilirsek olucaz birbirimize kırılmak darılmak yok tamam mı

Kimseye darilmadim canım ben gizem mi de kaptanımız da çok seviyorum ben kaptan için sordum nota gitti diye germek strese sokmak falan değildi derdim ama geriyorsam strese sokuyorsam kimseyi sisirmenin anlamı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…