- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
TeşekkürlerIstediğin takıma girip yazabilirsin
Sevsen bu sekilde tavir almazsin bence.cidden uzuldum yani duyduklarima da tepkine de.Kimseye darilmadim canım ben gizem mi de kaptanımız da çok seviyorum ben kaptan için sordum nota gitti diye germek strese sokmak falan değildi derdim ama geriyorsam strese sokuyorsam kimseyi sisirmenin anlamı yok
Kızzz hen simit hem de pastaaaaa ceza geliyorum demezMenumu yazaym yazacak yüzüm olmasada :/
Colorayzn B bilinmeyenkullanici
Sabah
Yarm domates 1 bibee 1kk peynr 3 zeytn ceyrk simt cay
Oglen karabugday kisiri + yogurt
Ara 1dilm pastapatrn aldi dayanamdm ki en dayanamayacagim seyyy pasta yaa
Aksam patates yemegi yarm tabak yanina yogurt
Su 1.5lt
Spor arkaya bacak acma 20
Squat 15
Mekik 30
İsim | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
White1989 | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - |
mutsuzmutlu | - | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - |
missagor | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤100DK | - | - |
naneli_sekerim | - | ❤❤ | - | - | - | - | - |
hira1994 | - | - | ❤❤ | ❤- | ❤❤ | - | - |
Colorayzn | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - |
gogo2405 | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - |
isimsiz965 | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - |
Mydestinyy | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤- | - | - | - |
Besaraz | - | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | 50M 200DK ❤ | - | - |
thesquatgirl | ❤❤ | ❤❤ | ❤- | - | - | - | - |
bilinmeyenkullanici | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - |
smykmy | ❤❤ | - | - | - | - | - | - |
dandini2017 | - | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - |
Evet bayramda kilo aldığımı anlayınca internette bakınıp durdum her tarafa, ne yapabilirm diye.Sen buraları takipteydin o zaman :)
Börek kötü olmuş diyecektim ama açıklamasını yapmışsın zaten aşağıda. Yorucu birgğn geçmiş. Kolay gelsin.Aaa ben listeye mi girdim , 58.8 son kilom bugün tartılmadim bilmiyodum listeye gireceğimi.
Menümü yazayım bari
Sabah haşlanmış yumurta peynir domates
Oglen domates salatalik küçük tost
Aksam yayla çorbası 2 kasık fellah köftesi 1 dilim börek
Ara 1 porsiyon meyve
Brokoliyi sevemedim gitti. Neler yaptım olmadı. Boğazımdan geçmiyor. Güzel menü.Menum
Kahvalti
1haslanmis yumurta
1dilim tb ekmegi
1kucuk salatalik
Yarim domates
Kk suzme peynir
Ogle
Brokoli salatasi
Bir parca tavuk izgara
3yk yogurt
Ara
Sekersiz turk kahvesi
9gr bitter
Aksam
3ceviz (15gr)
1sb sut
Su
2lt
Spor
3km yuruyus
Alinan kalori ~900kcal
Halıları kim yıkıyor, çok zor bir iş. Bayağa bir efor lazım.Kendisini pek sevmem de takintiliyim atık kabul ettim ütü varsa uyuyamıyorum ev toplu değilse yatamam tezgahın üstünde asla ıvır zıvır olmayacak halılar iki ayda bir yıkanacak daha bir sürü takıntı say say bitmez
'Bizim o kudretimiz yok' lafın çok hoşuma gitti. Çok güzel demişsin. Bunu kulağımıza küpe yapmamız ve öyle yaşamamız lazım. Bazen her şeye (bir kadın olarak özellikle) yetişmeye çalışıyoruz, gereksiz yere.Ne peki alinma yaa uzulurum.bens enin icinde diyorum.yazik beynine kafana yazik bosuna yoruyosun kafani ufackk seylere . Hersey hicbir zaman 4 4luk olmaz olamaz.bizim o kudretimiz yok cunku.
Bugunun ve yasaminin keyfini cikar.sevdiklerinin yanindakilerin.ciddiyim ben.
Tavuklu pilav hariç güzel olmuş tatlım.Sabah
2 dilim ekmek
Zeytin
Peynir
2 bardak cay
Recel az
Oglen
Nescafe
2 saat sonra domates suyu
Aksam
Cok az taze fasulye
Bi tabak dunden kalan tavuklu pilav
Az da yogurt
Ve bolca tursu
Bütün gün açlık sonrası tabi...Haklısınız bugün diyetisyenin menüye de uyamadım zaten üstelik kilo bildirimi de yapamadım tüm gün 8 ler için teog motivasyonu amacıyla veli ziyereti yaptık ikram kabul etmedik kurt gibi acıktık derken börek buldum yedim.
Listeye girmesem de sizinle liste paylaşmak hoşuma gidiyor kısmet artık.
Çok doğru.Ceza olur arada hepimiz İnsanız hatasız olmuyor diyet olayı zor sonuçta nefsimiz nelerle sınanıyor
O kutucuğa yazdığınız 100 dakika neyi ifade ediyor, iyice bir anlamak için soruyorum. 100 dakika herhangi bir spor mu yoksa yürüyüş mü? Korktum da biraz :)TUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosmaKISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlamaM:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
S: SquatMENU VE SPOR CIZELGEMIZ
[TR][TR][TR][/tr][/TR][/tr]
İsim Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar White1989 ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ - - mutsuzmutlu - ❤❤ ❤❤ ❤❤ - - - missagor ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤100DK - - naneli_sekerim - ❤❤ - - - - - hira1994 - - ❤❤ ❤- ❤❤ - - Colorayzn ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ - - gogo2405 ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ - - - isimsiz965 ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ - - Mydestinyy ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤- - - - Besaraz - ❤❤ ❤❤ ❤❤ - - - thesquatgirl ❤❤ ❤❤ ❤- - - - - bilinmeyenkullanici ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ - - smykmy ❤❤ - - - - - - dandini2017 - ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ - -
[TR] [/TR]
Tesekkür ederim baslangıc kilolarımızda yakınmıs.takipteyim artık:)Maşallah çok güzel vermişsin gerçekten nazar değmesin.
Merhaba. Ben Şaheste. Başarılar dilerim. Benim de 10 kilo vermem gerekiyor.
Ben de kayınvalideler geleceği zaman (eper haber verirlerse tabi genellikle haber vermeden geliyorlar) ne yemek yapacağımı şaşırıyorum...
Maşallah ne güzel şimdiden okuması. Ağaç yaşken eğilir demişler ya.
Aslında evde diyet şekeri varsa kendine de bir kase yapabilirsin sütlaç. Hem canın çok çekmez. Hem de herkese diyetteyim demek zorunda kalmazsın. Ben bayılıyorum artık açıklama yapmaktan. Özellikle kv sürekli kilo aldın verdin muhabbetinde...
Merhaba. Geçmiş olsun. Ben de yeni katıldım, salı sabahı.
Çok güzel bir bölüm, tebrik ederim. Herkes okuyamaz. Sabır da gerekli sevgi de. Tebrikler.
Özel eğitim kurumda da çalışıyor musunuz bir yandan?
Spor çok iyi hergünkü gibi tabi :) Brnim gibi çayı çok içenlerdensin :)
Güzel menü bence. Bebeğinizi de Allah bağışlasın bu arada :)
Güzel menü.
Kızlar çok güzel spor yapıyorsunuz. Gıpta ediyorum.
En yukarısında yazıyor dk Dizleri karına çekme demek. Buarada patates de yeme kız patates daha çok acıktırırEvet bayramda kilo aldığımı anlayınca internette bakınıp durdum her tarafa, ne yapabilirm diye.
Börek kötü olmuş diyecektim ama açıklamasını yapmışsın zaten aşağıda. Yorucu birgğn geçmiş. Kolay gelsin.
Brokoliyi sevemedim gitti. Neler yaptım olmadı. Boğazımdan geçmiyor. Güzel menü.
Halıları kim yıkıyor, çok zor bir iş. Bayağa bir efor lazım.
'Bizim o kudretimiz yok' lafın çok hoşuma gitti. Çok güzel demişsin. Bunu kulağımıza küpe yapmamız ve öyle yaşamamız lazım. Bazen her şeye (bir kadın olarak özellikle) yetişmeye çalışıyoruz, gereksiz yere.
Tavuklu pilav hariç güzel olmuş tatlım.
Bütün gün açlık sonrası tabi...
Çok doğru.
O kutucuğa yazdığınız 100 dakika neyi ifade ediyor, iyice bir anlamak için soruyorum. 100 dakika herhangi bir spor mu yoksa yürüyüş mü? Korktum da biraz :)
Bence çok üzüldüm böyle düşündügunuzu bilmiyordum çok kırıldım yani siz değil başladı dese hiç umursamazdim germe bizi strese sokma falan durduk yere beklemiyordum sizdenSevsen bu sekilde tavir almazsin bence.cidden uzuldum yani duyduklarima da tepkine de.
Bende ondan bahsettim zaten bazen bende yapiyorum ve okadar kotu hissediyorum ki iyi hissrtmem gereken yerde sonra diyorum derdin ne ne yapmaya calisiyosun bi dur diyorum.bu bir dongu aslinda bi gun biraksam diger gun yine ayni ben ama takintili hallerim beni benden aliyor yaslaniyorum.Evet bayramda kilo aldığımı anlayınca internette bakınıp durdum her tarafa, ne yapabilirm diye.
Börek kötü olmuş diyecektim ama açıklamasını yapmışsın zaten aşağıda. Yorucu birgğn geçmiş. Kolay gelsin.
Brokoliyi sevemedim gitti. Neler yaptım olmadı. Boğazımdan geçmiyor. Güzel menü.
Halıları kim yıkıyor, çok zor bir iş. Bayağa bir efor lazım.
'Bizim o kudretimiz yok' lafın çok hoşuma gitti. Çok güzel demişsin. Bunu kulağımıza küpe yapmamız ve öyle yaşamamız lazım. Bazen her şeye (bir kadın olarak özellikle) yetişmeye çalışıyoruz, gereksiz yere.
Tavuklu pilav hariç güzel olmuş tatlım.
Bütün gün açlık sonrası tabi...
Çok doğru.
O kutucuğa yazdığınız 100 dakika neyi ifade ediyor, iyice bir anlamak için soruyorum. 100 dakika herhangi bir spor mu yoksa yürüyüş mü? Korktum da biraz :)
Ben sna germe bizi demedim ki . Dediklerim cok baskaydi bazen bende anlatiyorumdur ama inan gereksiz yani onu anlatmaya calistim.Gidecek misin cidden bunu soruyorum takim adina degil uzuldugum icin yaniBence çok üzüldüm böyle düşündügunuzu bilmiyordum çok kırıldım yani siz değil başladı dese hiç umursamazdim germe bizi strese sokma falan durduk yere beklemiyordum sizden
Samimiyetine güvenip dediğinizi gayet iyi bilmen lazımdı ben ilzan ablaya neler diyorum görsen color ablaya da aynı şekilde onlar da bana yani olgun insanlarız böyle şeylere alınmak olmadı. Ben sana her şeyi kendine dert ediyorsun diye diyorum başkaları da diyor böyle hayat geçmez diyet yaparak görünümünü değiştiriyorsun bu sırada hepimiz kendi iç dünyalarımızı da değiştirip güzelleştirmeliyiz tek güzellik tartıdaki rakamlar değilBence çok üzüldüm böyle düşündügunuzu bilmiyordum çok kırıldım yani siz değil başladı dese hiç umursamazdim germe bizi strese sokma falan durduk yere beklemiyordum sizden
Evet listede olan bir uye gibi davraniyorsun.bir farki yokKızlar yeni geldiğim için soruyorum 2hafta boyunca listeye alınmayıp deneme süremizmii sanırıö.bu sürecte bende yemek listelerimi spor kilo yüzdeleri yazıyorum degilmi
Patates hariç menü çok güzel patates yerine çok daha besleyici şeyler tüketebilirsin canım spor da gayet iyiBugun ki menu
sabah haslanmis patatesli yumurta cay domates biber
Oglen:mangalda kofte 1 kase yogurt
Aksam:tarhana corbasi yogurt
Leslie1 mil 2 set
2 litre su
2 fincan yesilcay kayisili
Kizlar bence gerilcek bi muhabbet gormedim ben biraz belki iletisim kopuklugu olmus olabilir adetiniz geciktiyse alinganlik yapiyoda olabilirsiniz gece gece kus ayrilmayin
Takıntılı olmak hem insanın bilmeden kendisini yıpratırken, bir yandan da ailesini ve çevresini de yıpratıyor. Bazı arkadaşlarımız bile sadece bizimle birlikteyken mutlu olmadıkları ve bizimle birlikte stresimizi paylaştıkları için görüşmek istemeyebilirler hatta. Ben sadece bunun için kuzenimle görüşmüyorum. Sürekli stresli bir insan çünkü, yanında rahatlayamıyorum hiç.Bende ondan bahsettim zaten bazen bende yapiyorum ve okadar kotu hissediyorum ki iyi hissrtmem gereken yerde sonra diyorum derdin ne ne yapmaya calisiyosun bi dur diyorum.bu bir dongu aslinda bi gun biraksam diger gun yine ayni ben ama takintili hallerim beni benden aliyor yaslaniyorum.
Bende bu sebepten bir arkadasimi kaybettim tek arkadasimi.Sonra degistirdim kendimi ama baskasi icin degil kendim icin.Takıntılı olmak hem insanın bilmeden kendisini yıpratırken, bir yandan da ailesini ve çevresini de yıpratıyor. Bazı arkadaşlarımız bile sadece bizimle birlikteyken mutlu olmadıkları ve bizimle birlikte stresimizi paylaştıkları için görüşmek istemeyebilirler hatta. Ben sadece bunun için kuzenimle görüşmüyorum. Sürekli stresli bir insan çünkü, yanında rahatlayamıyorum hiç.
İsim | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
White1989 | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - |
mutsuzmutlu | - | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - |
missagor | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤100DK | - | - |
naneli_sekerim | - | ❤❤ | - | - | - | - | - |
hira1994 | - | - | ❤❤ | ❤- | ❤❤ | - | - |
Colorayzn | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - |
gogo2405 | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - |
isimsiz965 | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - |
Mydestinyy | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤- | - | - | - |
Besaraz | - | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | 50M 200DK ❤ | - | - |
thesquatgirl | ❤❤ | ❤❤ | ❤- | - | - | - | - |
bilinmeyenkullanici | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - |
smykmy | ❤❤ | - | - | - | - | - | - |
dandini2017 | - | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - |
oburella | - | - | - | - | ❤❤ | - | - |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?