Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kimseye darilmadim canım ben gizem mi de kaptanımız da çok seviyorum ben kaptan için sordum nota gitti diye germek strese sokmak falan değildi derdim ama geriyorsam strese sokuyorsam kimseyi sisirmenin anlamı yok
Sevsen bu sekilde tavir almazsin bence.cidden uzuldum yani duyduklarima da tepkine de.

Menumu yazaym yazacak yüzüm olmasada :/

Colorayzn B bilinmeyenkullanici

Sabah
Yarm domates 1 bibee 1kk peynr 3 zeytn ceyrk simt cay
Oglen karabugday kisiri + yogurt
Ara 1dilm pasta patrn aldi dayanamdm ki en dayanamayacagim seyyy pasta yaa
Aksam patates yemegi yarm tabak yanina yogurt

Su 1.5lt
Spor arkaya bacak acma 20
Squat 15
Mekik 30

Kızzz hen simit hem de pastaaaaa ceza geliyorum demez

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesi Salı ÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar
White1989❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤--
mutsuzmutlu-❤❤❤❤❤❤---
missagor❤❤❤❤❤❤❤❤❤100DK--
naneli_sekerim-❤❤-----
hira1994--❤❤❤-❤❤--
Colorayzn❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤--
gogo2405❤❤❤❤❤❤❤❤---
isimsiz965❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤--
Mydestinyy❤❤❤❤❤❤❤----
Besaraz-❤❤❤❤❤❤50M 200DK ❤--
thesquatgirl❤❤❤❤❤-----
bilinmeyenkullanici❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤--
smykmy ❤❤------
dandini2017-❤❤❤❤❤❤❤❤--

[TR] [/TR]
[TR][TR][TR][/tr][/TR][/tr]

Sen buraları takipteydin o zaman :)
Evet bayramda kilo aldığımı anlayınca internette bakınıp durdum her tarafa, ne yapabilirm diye.
Börek kötü olmuş diyecektim ama açıklamasını yapmışsın zaten aşağıda. Yorucu birgğn geçmiş. Kolay gelsin.
Brokoliyi sevemedim gitti. Neler yaptım olmadı. Boğazımdan geçmiyor. Güzel menü.
Halıları kim yıkıyor, çok zor bir iş. Bayağa bir efor lazım.
'Bizim o kudretimiz yok' lafın çok hoşuma gitti. Çok güzel demişsin. Bunu kulağımıza küpe yapmamız ve öyle yaşamamız lazım. Bazen her şeye (bir kadın olarak özellikle) yetişmeye çalışıyoruz, gereksiz yere.
Sabah
2 dilim ekmek
Zeytin
Peynir
2 bardak cay
Recel az
Oglen
Nescafe
2 saat sonra domates suyu
Aksam
Cok az taze fasulye
Bi tabak dunden kalan tavuklu pilav
Az da yogurt
Ve bolca tursu
Tavuklu pilav hariç güzel olmuş tatlım.
Bütün gün açlık sonrası tabi...
Ceza olur arada hepimiz İnsanız hatasız olmuyor diyet olayı zor sonuçta nefsimiz nelerle sınanıyor
Çok doğru.
O kutucuğa yazdığınız 100 dakika neyi ifade ediyor, iyice bir anlamak için soruyorum. 100 dakika herhangi bir spor mu yoksa yürüyüş mü? Korktum da biraz :)

Tesekkür ederim baslangıc kilolarımızda yakınmıs.takipteyim artık:)

En yukarısında yazıyor dk Dizleri karına çekme demek. Buarada patates de yeme kız patates daha çok acıktırır

Bende ondan bahsettim zaten bazen bende yapiyorum ve okadar kotu hissediyorum ki iyi hissrtmem gereken yerde sonra diyorum derdin ne ne yapmaya calisiyosun bi dur diyorum.bu bir dongu aslinda bi gun biraksam diger gun yine ayni ben ama takintili hallerim beni benden aliyor yaslaniyorum.

Bence çok üzüldüm böyle düşündügunuzu bilmiyordum çok kırıldım yani siz değil başladı dese hiç umursamazdim germe bizi strese sokma falan durduk yere beklemiyordum sizden
Ben sna germe bizi demedim ki . Dediklerim cok baskaydi bazen bende anlatiyorumdur ama inan gereksiz yani onu anlatmaya calistim.Gidecek misin cidden bunu soruyorum takim adina degil uzuldugum icin yani

Whiteblacklife tatlım, ben girdiğimden beri biraz sıkıntılı günler geçirdiğine tanık oldum. Regli olamadın, stres yaptın haliyle. Şimdi belki de regli olmanın etkisiyle biraz duygusal ve alıngan olabilirsin. Arkadaşların yazdıkları mesajları sabah kırgınlığın geçince tekrar okursan, aslında seni rencide edici bir şey yazmamışlar.
Ama bu takımda motivasyonun iyi değilse tabi gene sen bilirsin.

Bence çok üzüldüm böyle düşündügunuzu bilmiyordum çok kırıldım yani siz değil başladı dese hiç umursamazdim germe bizi strese sokma falan durduk yere beklemiyordum sizden
Samimiyetine güvenip dediğinizi gayet iyi bilmen lazımdı ben ilzan ablaya neler diyorum görsen color ablaya da aynı şekilde onlar da bana yani olgun insanlarız böyle şeylere alınmak olmadı. Ben sana her şeyi kendine dert ediyorsun diye diyorum başkaları da diyor böyle hayat geçmez diyet yaparak görünümünü değiştiriyorsun bu sırada hepimiz kendi iç dünyalarımızı da değiştirip güzelleştirmeliyiz tek güzellik tartıdaki rakamlar değil

Bugun ki menu
sabah haslanmis patatesli yumurta cay domates biber
Oglen:mangalda kofte 1 kase yogurt
Aksam:tarhana corbasi yogurt
Leslie1 mil 2 set
2 litre su
2 fincan yesilcay kayisili
Kizlar bence gerilcek bi muhabbet gormedim ben biraz belki iletisim kopuklugu olmus olabilir adetiniz geciktiyse alinganlik yapiyoda olabilirsiniz gece gece kus ayrilmayin

Patates hariç menü çok güzel patates yerine çok daha besleyici şeyler tüketebilirsin canım spor da gayet iyi

Takıntılı olmak hem insanın bilmeden kendisini yıpratırken, bir yandan da ailesini ve çevresini de yıpratıyor. Bazı arkadaşlarımız bile sadece bizimle birlikteyken mutlu olmadıkları ve bizimle birlikte stresimizi paylaştıkları için görüşmek istemeyebilirler hatta. Ben sadece bunun için kuzenimle görüşmüyorum. Sürekli stresli bir insan çünkü, yanında rahatlayamıyorum hiç.

Bende bu sebepten bir arkadasimi kaybettim tek arkadasimi.Sonra degistirdim kendimi ama baskasi icin degil kendim icin.

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesi Salı ÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar
White1989❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤--
mutsuzmutlu-❤❤❤❤❤❤---
missagor❤❤❤❤❤❤❤❤❤100DK--
naneli_sekerim-❤❤-----
hira1994--❤❤❤-❤❤--
Colorayzn❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤--
gogo2405❤❤❤❤❤❤❤❤---
isimsiz965❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤--
Mydestinyy❤❤❤❤❤❤❤----
Besaraz-❤❤❤❤❤❤50M 200DK ❤--
thesquatgirl❤❤❤❤❤-----
bilinmeyenkullanici❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤--
smykmy ❤❤------
dandini2017-❤❤❤❤❤❤❤❤--
oburella----❤❤--

[TR] [/TR]
[TR][TR][TR][/tr][/TR][/tr]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…