Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

@White1989

Canım konustuklairinizi okudum çok üzüldüm nolur boyle yapmayın burda klavyede bazen hangi kelimeyi hangi anlamda kullanıyoruz belli olmuyor çünkü oluyorki kızgın söylediğimiz şey farklı algılanıyor sevinerek söylediğimiz şey farklı algılanıyor bazen.. Ama inan zannetmiyorum ki B bilinmeyenkullanici Colorayzn sana kotu bisey söylesin çünkü ben 3 nuzunde iyi biri olduğunu biliyorum siz benim her derdimde yanımda oldunuz ben sorunlarimi paylaştığımda 3 nüzü yanında gördüm tabi diğer arkadaşlarımı da.. Nolur kırmayın birbirinizi..ben bazen hic kimseyle paylasamadigim şeyleri sizinle paylaştım biz burda aile gibiyiz..

Öğlenle akşam yer mi değiştirseydi acaba? Tarhana kalorili bir çorba. Sabah da patates yemişsiniz. Biraz karbonhidrat ağırlıklı olmuş sanki. Olsun, düzelecektir.

Ben onu dakika sanmıştım :)
Patates yemedim hiç ama
Patates mi anlamadım canım sanırım yanlışlık oldu karıştırdım kusuruma bakma kafam yerinde değil

Aynen öyle aynı sebeplerle 1 arkadaşımla görüşmeyi azalttık yeni yeni anlıyor ve kendinde düzenlemeler yaptı çünkü tüm arkadaşlarından uzaklaştı her şeyi sorun edip çevresindeki kişilere de bunu epey yansıtınca biraz hayatta dönüp kendine bakman lazım karşıdakini suçlamadan önce ben ne yaptım diye..

Ben kirmak icin demedim zaten isimsizim.
Iki kez kusura bakma demekle yetindim.
Cidden modum dustu.buraya geldigimden beri kimseyle takismadim.yanlis anlasilsam bile bi sekilde hallettik.
Yalniz hemen gitmek istiyorum deyip terslenmesine cok kirildim.cidden.
Zaten en kisa zamanda mezun olup gidicem takimdan bu surecte bu seyler olmasaydi iyiydi.

Herkes tabi ki derdini anlatacak burada diyet yapıyoruz ama kendi iç dünyamızı da vücudumuzla beraber şekillendiriyoruz. Birbirimize bu konuda da destek oluyoruz sadece şunu ye bunu Yeme değil. Ama bir insanın kendine her şeyi dert edinmesi başta kendisi için büyük zarar bak 1 aya yakın Regl olamadı. Anlatamadık ama yanlış anlaşıldık yanlış aksettik

boyle şeyleri gormeyi inan bende istemiyorum çünkü size çok alistim hepinize ayrı ayrı gitmeyin ya önce Akovser sonrada sen gidicem diyorsun burda kalın ya biz aile gibiyiz hepiniz inanın ablam gibi oldunuz boyle üzmeyelim birbirimiz

Patates hariç menü çok güzel patates yerine çok daha besleyici şeyler tüketebilirsin canım spor da gayet iyi
Sabah kahvatidan sonra spor yapiyorum patatesi karbonhidrat yerine tukettim daha iyi alternatif onerilerine acigim ben ekmek disinda pek bilmiyom :)bide kendi evime geciyim tam duzenim oturcam isnalalh

O 60 kg olana kadar gidemez üzme sen canını asıl sen gideceksin herkesten önce

Mezun olunca kaptanlık da mı bırakılıyor

biraz strestli canim heralde umarım yarin sakin kafayla okuyunca anlar

Sabah kahvatidan sonra spor yapiyorum patatesi karbonhidrat yerine tukettim daha iyi alternatif onerilerine acigim ben ekmek disinda pek bilmiyom :)bide kendi evime geciyim tam duzenim oturcam isnalalh
Spor yapınca protein ihtiyacın oluyor o yüzden yumurta yemelisin belki meyve bşraz peynir filan bu tarz şeyler patatese ihtiyacın yok :)

Sagol canim bende seni bir kardesim gibi seviyorum.Mutlulugu inan kendimr ister gibi istedim cokta guzel iyi gidiyor herseyin cok sukur.
Mezun olunca kaptanlık da mı bırakılıyor
Birakmayan birakmaz canim

Aynı lafı söyleyecektim. Spor için öncesinde 1 fincan kahve içmek yararlı sonra protein mesela yumurta, et, süt vs gibi bunlar gerekli. Patates tamamen nişasta tatlım. Bir de patates alışkanlık yapıyor insanda. Ben de severim hele ki kızartmasını kim sevmez. Bazen eşim dışarı çıktığımız zamanlar yiyor, inan ki karşısında yutkunuyorum. Evde kızartma hiç yapmıyorum yoksa önünü alamam.

Bizim ev tam kızartma delisi her gün yapıyorum desem yalan söylemiş olmam insan taıdnı unutunca istemiyor canı geçecek bu günler de kızartmadan dahs güzel şeyler bulacağım inanıyorum

Ailemin evindeyim canim ne piserse onu yiyorum neyazikki patates konusunda hic tuketmiyomuyuz
Haklısın. Biz de kayınvalidelere gidince öyle oluyor. Diyetteyim dedikçe tabağımı dolduruyor...
Kendi evine gidince rayına oturacak. Bana soruyorsan patates yeme derim. 1 yumurta haşlayıp yersen daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…