Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ailemin evindeyim canim ne piserse onu yiyorum neyazikki patates konusunda hic tuketmiyomuyuz
Kuzum ben de ailemin evindeyim babam ve kardeşime ayrı kendime ayrı yapıyorum bazen babam da benim yediğinden yiyor kardeşime ayrı yapıyorum. Onlara pirinç pilavı bana karabuğday onlara fırında patates bana fırında sebze gibi sen de bu süreçte kendin pişirmelisin

Yarin ole yapayim ozaman spoe oncesi bi kahve peki kahvaltida karbonhidrat ihtiyacini ekmek ve yulaf disinda neyden alabilirim

Super motivasyon mesaji
Sen bilsen bi 2 ay önce evdekiler gitse de kızartma yapsam diye gözlerine bakardım bazen hem sabah hem öğlen yerdim en büyük hobim yaprak dökümü izlerken patates kızartması kola ikilisinin tüketmekti artık karanuğday forever sen ne kadar kızsın da bana

Kimseye darilmadim canım ben gizem mi de kaptanımız da çok seviyorum ben kaptan için sordum nota gitti diye germek strese sokmak falan değildi derdim ama geriyorsam strese sokuyorsam kimseyi sisirmenin anlamı yok
Çok karışmak istemedim ama tartıştığımız konu çok büyümesin aslında karşılıklı konuşuyor olsanız birlikte gülüp geçeceksiniz ama burada yüz yüze değil mimikler yok yanlız yazı olunca yanlış anlaşılıyor. Aslında ikinizinde niyeti halis hadi öpüşün barışın abla sözü dinleyin
Kızlar yeni geldiğim için soruyorum 2hafta boyunca listeye alınmayıp deneme süremizmii sanırıö.bu sürecte bende yemek listelerimi spor kilo yüzdeleri yazıyorum degilmi
Evet aynen listede gibi davranıyoruz.

Yarin ole yapayim ozaman spoe oncesi bi kahve peki kahvaltida karbonhidrat ihtiyacini ekmek ve yulaf disinda neyden alabilirim
Yulaf sevmiyor musun? Geçenlerde Dukan ile ilgili okuduğum kitapta yulaf kepeğini çok önermişlerdi. Midede 20 katına kadar şişip tok tutuyor diye yazmışlar. Ben de aldım, denedim geçenlerde de gerçekten tok tutuyor.
Ben 2 dilim ekmek yiyorum kahvaltıda. Bazen meyve de yiyorum.

Herkesin bı takıntısı vardır bı stres atma yöntemi
Vardır kimisi alış veriş yapar kimisi evi siler kimiside temizlik kimisi yürür bazıları da aglar . ben böyle stres atıyorum evet takintiliyim inkar etmiyorum ama ne arkadaşlar imla ne ailemle takintilarim yüzünden sorun yaşamadım çocuklarım pisletir ben silerim iyi olsunlar yeter derim iş olunca uyuyamıyorum iki çocukla yarına kalan iş zor oluyor bı gün yemek bı gün temizlik bı gün dışarı market her işimi kendim yapmak zorunda dayım ne yazık ki alt tarafı nota var mı diye sordum o kadardi o da bana neyse işte dert olmuş içime .herkese herşeye çok değer veriyorum
Çok anlam yüklüyorum.

Zaten onunla çok samimiyiz özel nesajdan da konuştuğumuz oluyor samimiyet güvenip böyle konuştum ama regl dönemi olduğu için sanırım yanlış anlaşıldı her şey

Takımını sevdiğinden, burdaki eski arkadaşlara değer verdiğinden sordun. Ne kadar güzel. Zaten bu takımı başarıya götüren şey demek ki sahiplenmek...
2 çocukla eminim her iş zordur. Allah kolaylık versin.

Yanlış anlama da bak yine aynı şeyi yapıyorsun temizlik filan ne alaka her şeye onları söylüyorsun anlamadım abla ben. Nota değildi orda konu biraz cool ol serbest bırak kendini kimse dert etmiyor sen de etme kendine dert zaten başka dertlerin de var bir de bunu etmeydi ama uzadı gitti

Yok kizmiyorum yaa bende arastiriyorum su kisir olayi yuzunden ama karabugday bu la mi yo ruuummmmm gonder ankaradan gelsin le
İkinci olmuşuz değil mi? Sevindim.
Evet canim ikinciyiz :)
Kacamaksiz bir bayram.olsaydi ben dahil belkide birinci idik :)

Yok kizmiyorum yaa bende arastiriyorum su kisir olayi yuzunden ama karabugday bu la mi yo ruuummmmm gonder ankaradan gelsin le

Evet canim ikinciyiz :)
Kacamaksiz bir bayram.olsaydi ben dahil belkide birinci idik :)
Sen iste göndereyim kız migros altunbilekler marketlerde vsr burda orda yok mu ya migros filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…