Menü de spor da harika tebrik ederim :)Sabah yumurta domates cay 1 dilim ekmek
Oglen dunden artan etli taze fasulye 1 tabaj
Aksam 2 kase corba (mercimek)yogurt
1 fincan yesil cay
2 bucukumsu su
1 saat yürüyüş
1 turk kahvesi ictim sabah kahvaltidan sonra ara ogün
Yüzme tabi ki spor sayılır hatta sporun alası :) menü de spor da çok güzel kızlar inşallah hep böyle devam eder HarikasınızSelam kizlarr bugn giremedm denize falan gittk spordan sayilirmi:)))
Neyse gelelim menuye
Sabah yumurta peynir ekmek cay
Oglenle aksam bir oldu yine mangal falan yaptik oyuzden 1domates. 1Patlican 3 biber karisik et falan yedm 1dilm ekmk yemismdr
Sporlara gelince 100 mekik
50 ip atlama
Bide denizde zamn:)))
Suya gelince icemedm 1lt bile yaa
İsim | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
tristris | - | - | - | - | - | 200DK ❤ | ❤❤ |
mutsuzmutlu | - | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - |
missagor | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤100DK | ❤❤ | - |
naneli_sekerim | - | ❤❤ | - | - | - | - | - |
hira1994 | - | - | ❤❤ | ❤- | ❤❤ | - | 70JJ- |
Colorayzn | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤- |
gogo2405 | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | 200JJ 50M ❤ | - | - |
isimsiz965 | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - |
Mydestinyy | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤- | ❤- | ❤❤ | ❤- |
Besaraz | - | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | 50M 200DK ❤ | ❤❤ | ❤❤ |
thesquatgirl | ❤❤ | ❤❤ | ❤- | ❤❤ | ❤❤ | - | - |
bilinmeyenkullanici | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ |
smykmy | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | 150DK❤ | - | - |
dandini2017 | - | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - |
oburella | - | - | - | - | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ |
Menü de spor da harika tebrik ederim :)
Yüzme tabi ki spor sayılır hatta sporun alası :) menü de spor da çok güzel kızlar inşallah hep böyle devam eder Harikasınız
Insallah artim veririm diye umuyorum:)Menü de spor da harika tebrik ederim :)
Yüzme tabi ki spor sayılır hatta sporun alası :) menü de spor da çok güzel kızlar inşallah hep böyle devam eder Harikasınız
Ben de öyleydim başlarda şimdi ben bunu yersem kızlar tefe koyar beni diyordumAyyy insallah canimcm ya valla burasi moral oluyor tam bir moral deposusun sen ya:)
Burasi olmasa inan gene devm ederm yemeye yazicam size die yemiom:) yalan yok
Verirsin tabi ki kilon çok müsait vermeye hızlıca gider dikkat ettiğin süreceInsallah artim veririm diye umuyorum:)
Canım diyetteyiz bebeğim patates pilav çıkar onları yeme kuzuİyi aksamlar herkese kizlar
Kahvaltim
7 adet zeytin
Avuc kadar patates li yumurta
1 bardak cay
3 catal cilek receli
1 catal peynir
Oglen
Bi tane meyveli dondurma
2 saat sonra 1 avuc beyaz leblebi
Ara da nescafe
Aksam
Yarim tabak pilav
Yarim.tabak türlü yemegi
2 bardak ayran
Kaptanim sehir disindan misafirim var diye belirtmistim o yuzden gunlrim cok yogun geciyo kemeralti konak karsiyaka deniz kum inan pertim cikti su an sirf yazabilmek icin odaya kactim aklimfan cikmadiniz cunku listeyede giremedim
Ne zaman gidecek.bu misafir kimyaciiiiii :)Kaptanim sehir disindan misafirim var diye belirtmistim o yuzden gunlrim cok yogun geciyo kemeralti konak karsiyaka deniz kum inan pertim cikti su an sirf yazabilmek icin odaya kactim aklimfan cikmadiniz cunku listeyede giremedim
B bilinmeyenkullanici canım 2.9km yürüyüş
Adamsın sen maşallah çok güzel sporlar yapıyordun ötle görmek istiyoruz seni yineYarından itibaren yürüyüşlerim artıcak hareketler eklenecek yarın tam gaz yola devam çok durdu bu 86 88 89 lar bende gitmeli biran önce
Afiyet olsun kuzum yarasınB bilinmeyenkullanici gunluk spor eklesek mi baci artik
Ne zaman olmadi kiAdamsın sen maşallah çok güzel sporlar yapıyordun ötle görmek istiyoruz seni yine
Afiyet olsun kuzum yarasın
Eklicem bu gece aklımda herkes Tek tek etiketlemek zoruma gitti kalp kalbe karşıymış yalnız
Sana kocaman kalppppppNe zaman olmadi ki
Bagdaydim canım.
hira1994 Besaraz Oburella @tristris mutsuzmutlu dandini2017 missagor smykmy gogo2405 Colorayzn Mydestinyy thesquatgirl isimsiz965
Bayanlar yarın akşam saat 11e kadar ekte verdiğim hareketi vakti olanların yapmasını rica ediyorum. Zorunlu değil fakat çok faydalı bir hareket iç bacaklarınız için. Birinci ikinci ve üçüncü belirlenecek. Iki taraf için eşit sayıda yapmanız faydanıza olur. 2 taraf için yapılan toplam sayının yarısı bildirilecektir. Skorlarınızı bildirirken beni etiketlemenizi rica ediyorum. Bakalım en çok kim yapacak yarış başlasınnnnn! !!Eki Görüntüle 2042814
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?