- 4 Nisan 2014
- 5.077
- 10.602
- 448
Korkuttun kiz beni moralim bozuk deynce :)
Regl yapmistr onu
Ondandir ondandir :)korkma korkma :) inşAllah reglidendir cumaya kadar iner canım
Ondandir ondandir :)
Regl olursan hafifler biraz artin :)
Masallah totalde mi.tek bacak miinsAllah :) 50 tane yaptım o hareketten
Masallah totalde mi.tek bacak mi
Off off diyorumşuan 200 yaptım 100 sağ 100 sol bacak :)
Yarina 1000 yaparsin vay halimize:) niye kız
Yarina 1000 yaparsin vay halimize
Hii ozaman soyleme supriz olsun :) ama saatine kadar gel de belki birinci olursun bacimm :)Yok kız yapamam yarin evde yokum simdi ne yapsam kar :)
Hii ozaman soyleme supriz olsun :) ama saatine kadar gel de belki birinci olursun bacimm :)
Ne var ne yokbakalım nasip canım :) olur söylemem bundan sonrasını
Ne var ne yok
Ben simdi daha gordum yazdigini :)ne olsun canım uğraşıyoruz iste öyle sen şuan da utu yapıyorumçocuk hazır uyumuşken sen
Kuzum sucuk var simit var beğenmedim.. menüyü düzeltmen lazum simite ihtiyacımız yok diyet aşamasında. Zaten fazla kilomuz çok bir de gidip simit yemek bizim için büyük zarar.. dün sabah bizimkiler de kızartmalar sucuklu yumurtalar yediler ben domates salatalıkMerhaba iyi geceler.
Malum pazar günü olunca internet hayatım duruyor, ziyaretleri, alışveriş ile birlikte...
Kahvaltı: 4 dilim sucuk, simit, 1 kk beyaz peynir, domates, biber, salatalık
Öğlen: Uarım fincan sade türk kahvesi
Akşam: 1 kase yoğurt, 1 imam bayıldı, 1 kase tarhana çorbası, salata
Ara: 4 dilim karpuz
1 litre su
14.5 km yürüyüş
Hafta sonum kalorili geçti. Özellikle kahvaltılar aile ile olunca böyle oluyorHerkes yerken irademe hakim olamıyorum galiba, moralim bozuldu. Çok yürüdüm ama gene de işe yaradı mı bilmiyorum. 2 gündür aynı kiloda ve cumaya göre artıdayım...
Kız isimsiz moralim bozuk diyince korktum kız derdin bu olsun :) ben dün 1 kg fazla çıkıyordum bugğn toparlamışım senin de öyle olmuştur inşallahKızlar kusura bakmayın hafta sonları esim evde olduğu için giremiyorum pek hemen menümü yazayım
Sabah
Yok
Öğle
2 3 kaşık pilav ogluma yedirirken aldım
Aksam
1 kase salata
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
Su 2lt
Egzersiz 6 km tempolu yürüyüş
Kızlar çok moralim bozuk ya tartıldım 800 gr artıdayım reglime az kaldı ondan mi bilmiyorum bugün 2 bardak yesilcay içtim bana misin demedi insAllah cumaya kadar gider
İsim | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
tristris | - | - | - | - | - | 200DK ❤ | ❤❤ |
mutsuzmutlu | - | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - |
missagor | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤100DK | ❤❤ | ❤❤ |
naneli_sekerim | - | ❤❤ | - | - | - | - | - |
hira1994 | - | - | ❤❤ | ❤- | ❤❤ | - | 70JJ- |
Colorayzn | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤- |
gogo2405 | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | 200JJ 50M ❤ | - | - |
isimsiz965 | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ |
Mydestinyy | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤- | ❤- | ❤❤ | ❤❤ |
Besaraz | - | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | 50M 200DK ❤ | ❤❤ | ❤❤ |
thesquatgirl | ❤❤ | ❤❤ | ❤- | ❤❤ | ❤❤ | - | - |
bilinmeyenkullanici | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ |
smykmy | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | 150DK❤ | - | - |
dandini2017 | - | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ |
oburella | - | - | - | - | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ |
Canimm ilk sayfadaki katilimi tekrar doldurman gerekiyor :) cok uzak kaldin.yeni uye kaydi yapicamGunaydın hanımlar nasılsınız bakalım bayramı tatili atlattık eşimide işe gönderdim düzene gidiyim inşallah once bayramdan kalan şekerleri buzluğa atıyım ortada durmasın hemen kahvaltımı yapıyım ki başka bişeyler istemeyim dimi bu arada 117.2 olmuşum en son kaçtım bakıyım korkmuştum 120 leri gördüm diye ama allahtan almamışım o kadar ama acayip bir göbek var resimlerde fena çıkmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?