Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kuzum sucuk var simit var beğenmedim.. menüyü düzeltmen lazum simite ihtiyacımız yok diyet aşamasında. Zaten fazla kilomuz çok bir de gidip simit yemek bizim için büyük zarar.. dün sabah bizimkiler de kızartmalar sucuklu yumurtalar yediler ben domates salatalık alışıcaz mecbur fazla kilomuz var..
Kız isimsiz moralim bozuk diyince korktum kız derdin bu olsun :) ben dün 1 kg fazla çıkıyordum bugğn toparlamışım senin de öyle olmuştur inşallah

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesi Salı ÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar
tristris-----200DK ❤❤❤
mutsuzmutlu-❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤-
missagor❤❤❤❤❤❤❤❤❤100DK❤❤❤❤
naneli_sekerim-❤❤-----
hira1994--❤❤❤-❤❤-70JJ-
Colorayzn❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤-
gogo2405❤❤❤❤❤❤❤❤200JJ 50M ❤--
isimsiz965❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Mydestinyy❤❤❤❤❤❤❤-❤-❤❤❤❤
Besaraz-❤❤❤❤❤❤50M 200DK ❤❤❤❤❤
thesquatgirl❤❤❤❤❤-❤❤❤❤--
bilinmeyenkullanici❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
smykmy ❤❤❤❤❤❤❤❤150DK❤--
dandini2017-❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
oburella----❤❤❤❤❤❤

[TR] [/TR]
[TR][TR][TR][/tr][/TR][/tr]

Gunaydın hanımlar nasılsınız bakalım bayramı tatili atlattık eşimide işe gönderdim düzene gidiyim inşallah once bayramdan kalan şekerleri buzluğa atıyım ortada durmasın hemen kahvaltımı yapıyım ki başka bişeyler istemeyim dimi bu arada 117.2 olmuşum en son kaçtım bakıyım korkmuştum 120 leri gördüm diye ama allahtan almamışım o kadar ama acayip bir göbek var resimlerde fena çıkmışım

Canimm ilk sayfadaki katilimi tekrar doldurman gerekiyor :) cok uzak kaldin.yeni uye kaydi yapicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…