Aaa ben bunu tv izlerken yaparım hephira1994 @Besaraz @Oburella B Boymer @mutsuzmutlu dandini2017 missagor @smykmy @gogo2405 Colorayzn Mydestinyy @thesquatgirl isimsiz965
Bayanlar yarın akşam saat 11e kadar ekte verdiğim hareketi vakti olanların yapmasını rica ediyorum. Zorunlu değil fakat çok faydalı bir hareket iç bacaklarınız için. Birinci ikinci ve üçüncü belirlenecek. Iki taraf için eşit sayıda yapmanız faydanıza olur. 2 taraf için yapılan toplam sayının yarısı bildirilecektir. Skorlarınızı bildirirken beni etiketlemenizi rica ediyorum. Bakalım en çok kim yapacak yarış başlasınnnnn! !!Eki Görüntüle 2042814
Kız ben de dün yaptım patlıcan kebabı yedimBagdaydim canım.
Menümü paylaşayım
Sabah 1 yumurtalı omlet
4 5 dilim sucuk
1 dilim peynir
1 dilim esmer ekmek
Domates salatalik
Ara1 8 çiğ badem
Ogle: 2 küçük şeftali
Ara 2 : küçük salkım üzüm
Aksam: canınız çekecek ama patlıcan kebabı lavaş salata
Su 2 litre civari
Spor bağ bahçe işleri.
Zaten uyarı yapmışım kızam neden bulandırıyorsunYa sag bacagimi 25 sol bacagimi 10 kez yaparsam.2ye bolunmez.birde yetmezmis gibi sag soldan daha cok incelir
Işte en çok yapan birinci olacak bakarsın sen olursun :)Aaa ben bunu tv izlerken yaparım hep
Eşim antep Urfa karışık :)))Kız ben de dün yaptım patlıcan kebabı yedimantepli misin yoksa
Zaten uyarı yapmışım kızam neden bulandırıyorsun
Işte en çok yapan birinci olacak bakarsın sen olursun :)
İsim | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
tristris | - | - | - | - | - | 200DK ❤ | ❤❤ |
mutsuzmutlu | - | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - |
missagor | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤100DK | ❤❤ | ❤❤ |
naneli_sekerim | - | ❤❤ | - | - | - | - | - |
hira1994 | - | - | ❤❤ | ❤- | ❤❤ | - | 70JJ- |
Colorayzn | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤- |
gogo2405 | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | 200JJ 50M ❤ | - | - |
isimsiz965 | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - |
Mydestinyy | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤- | ❤- | ❤❤ | ❤❤ |
Besaraz | - | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | 50M 200DK ❤ | ❤❤ | ❤❤ |
thesquatgirl | ❤❤ | ❤❤ | ❤- | ❤❤ | ❤❤ | - | - |
bilinmeyenkullanici | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ |
smykmy | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | 150DK❤ | - | - |
dandini2017 | - | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - |
oburella | - | - | - | - | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ |
Yarın ben onu ne ara yapacaksam 1 de işten cikacam aksama bebek görmeye gitcez diye avm ye gidip hediye alacam birinci olamam ama yaparım yine boş kalırsam insallahKız ben de dün yaptım patlıcan kebabı yedimantepli misin yoksa
Zaten uyarı yapmışım kızam neden bulandırıyorsun
Işte en çok yapan birinci olacak bakarsın sen olursun :)
Tam yemek mekanları iyi yerden koca almışsınEşim antep Urfa karışık :)))
Çok şükür hiç aç kalmıyorum. Kayinvalide benim diyetimden sıkılmış bugün aslında balık salata yemem gerekiyodu hadi bakalım az kaldı zaten hedefe dedim akşam yemeğini bozdum artık. Ben zaten bu kiloları yöresel aldımTam yemek mekanları iyi yerden koca almışsınhareketi şimdiden başlayarak yapabilirsin
Eğer evliysen hamilelik belirtisi de olabilir ablam da öyle olmuştuKizlar size birsey sorucam bugun gunduz benden cok az pembemsi kan geldi adet olamayi bekliyorum zaten ama devam etmiyo kasiklarimda da hafif jafif sanci donuyo ilk kez boyle oldu bilen yasauan varmi
1 beden küçük almak bile beni mutlu etti :)Pantolon sıkıntısını ben de yasadim yaz başından beri 4 tane pantolon almışım okula giymelik kumaş ilk aldigim 40 2. 38 3.36 4.34 üstelik hepsi aynı tarz ve aynı marka.
40 olan çuval gibi oluyo diğerleri giyilebilir 34 biraz tayt gibi ama mutlu hissettiriyor
Geçmiş olsun. İnşallah istediğin zamanda hayırlısı ile bebeğiniz olur.Başka çocuğum yok canım 4 tane kaybım var inşallah bu kez tutacak.
Yapalım. İç bacaklarım kötü zaten.hira1994 @Besaraz @Oburella B Boymer @mutsuzmutlu dandini2017 missagor @smykmy @gogo2405 Colorayzn Mydestinyy @thesquatgirl isimsiz965
Bayanlar yarın akşam saat 11e kadar ekte verdiğim hareketi vakti olanların yapmasını rica ediyorum. Zorunlu değil fakat çok faydalı bir hareket iç bacaklarınız için. Birinci ikinci ve üçüncü belirlenecek. Iki taraf için eşit sayıda yapmanız faydanıza olur. 2 taraf için yapılan toplam sayının yarısı bildirilecektir. Skorlarınızı bildirirken beni etiketlemenizi rica ediyorum. Bakalım en çok kim yapacak yarış başlasınnnnn! !!Eki Görüntüle 2042814
Yöresel yemeklerle mi aldın?Çok şükür hiç aç kalmıyorum. Kayinvalide benim diyetimden sıkılmış bugün aslında balık salata yemem gerekiyodu hadi bakalım az kaldı zaten hedefe dedim akşam yemeğini bozdum artık. Ben zaten bu kiloları yöresel aldım
Yerlesme kanaması olabilir.bebek bekliyorsanızKizlar size birsey sorucam bugun gunduz benden cok az pembemsi kan geldi adet olamayi bekliyorum zaten ama devam etmiyo kasiklarimda da hafif jafif sanci donuyo ilk kez boyle oldu bilen yasauan varmi
Yerleşme kanaması diyorlar bazen. Regli dönemi değilse.Kizlar size birsey sorucam bugun gunduz benden cok az pembemsi kan geldi adet olamayi bekliyorum zaten ama devam etmiyo kasiklarimda da hafif jafif sanci donuyo ilk kez boyle oldu bilen yasauan varmi
Böylesi benim için daha iyi inan her yazdığım beni daraltiyor yazsam mi yazmasam diye ekrana bakıp kalıyorum o yüzden bu daha guzel
3.5 lt su
120 dakika yürüyüş artı koşu (interval kardiyo içinde)
+400 dambıl ile kol ve sırt, bel yanı çalışması
30x2 set sırt göğüs çalışması
20 saniye dambıl ile plank durma
36 şınav
56 saniye punches
22 Cobras
22 floor dipTripces
55 saniye plank
30 squat
6x2 lunge 3 kg ağırlık ile
40 yana bacak açma
Akşam genelde kol ve sırt çalışacağım
Sabah
1 mürdüm eriği
Ara
1.5 haşlanmış yumurta beyazı yarım yumurta sarısı
Yarım domates
Yarım salatalık
1 biber
28 gr peynir
3 bardak çay
Öğle
255 gr üzüm
Ara
12 gr ceviz
3 gr kuru üzüm
6 gr bitter
175 ml sütle Nescafe
Akşam
Çay ve sade sütsüz nescafe içeceğim
Alınan kalori 522
Yakılan kalori 850 kcal
Menü:
Sabah:2yumurta 3zeytin kk peynir 2yaprak marul 1dilim kepekli ekmek 1bardak cay
Ara:sade türk kahvesi 2kuru kayısı 1hurma
Ögle:fırında sebzeli yagsz et 1tabak 1kase yogurt
Ara:elma tarcınlı
Aksam:1tabak salata
Su:2.5lt
Spor:yarım saat yürüyüs (dün cok hamlamışım baska spor yapamadım)
Colorayzn B bilinmeyenkullanici
Sabah / öğlen kalktım
Dukan Krep bir yumurta biraz dere otlu domates
Akşam
Kokoreç
Su. 1 lt daha içerim yatana kadar
Spor yok yarın başlıyorum
İyi aksamlar herkese kizlar
Kahvaltim
7 adet zeytin
Avuc kadar patates li yumurta
1 bardak cay
3 catal cilek receli
1 catal peynir
Oglen
Bi tane meyveli dondurma
2 saat sonra 1 avuc beyaz leblebi
Ara da nescafe
Aksam
Yarim tabak pilav
Yarim.tabak türlü yemegi
2 bardak ayran
Sabah yumurta domates cay 1 dilim ekmek
Oglen dunden artan etli taze fasulye 1 tabaj
Aksam 2 kase corba (mercimek)yogurt
1 fincan yesil cay
2 bucukumsu su
1 saat yürüyüş
1 turk kahvesi ictim sabah kahvaltidan sonra ara ogün
Selam kizlarr bugn giremedm denize falan gittk spordan sayilirmi:)))
Neyse gelelim menuye
Sabah yumurta peynir ekmek cay
Oglenle aksam bir oldu yine mangal falan yaptik oyuzden 1domates. 1Patlican 3 biber karisik et falan yedm 1dilm ekmk yemismdr
Sporlara gelince 100 mekik
50 ip atlama
Bide denizde zamn:)))
Suya gelince icemedm 1lt bile yaa
Merhaba iyi geceler.
Malum pazar günü olunca internet hayatım duruyor, ziyaretleri, alışveriş ile birlikte...
Kahvaltı: 4 dilim sucuk, simit, 1 kk beyaz peynir, domates, biber, salatalık
Öğlen: Uarım fincan sade türk kahvesi
Akşam: 1 kase yoğurt, 1 imam bayıldı, 1 kase tarhana çorbası, salata
Ara: 4 dilim karpuz
1 litre su
14.5 km yürüyüş
Hafta sonum kalorili geçti. Özellikle kahvaltılar aile ile olunca böyle oluyorHerkes yerken irademe hakim olamıyorum galiba, moralim bozuldu. Çok yürüdüm ama gene de işe yaradı mı bilmiyorum. 2 gündür aynı kiloda ve cumaya göre artıdayım...
Tatlım, aslında kalorisi çok düşük beslenmişsin. Bence reglin yaklaştığı içindir. Hiç moralini bozma sakın. Önerin için sağ ol gerçekten de bu ilk hafta sonum kötü geçti. Toparlayıp bir daha yapmıycam. Yürüyüşü çok yaptım inşallah işe yaramıştır da...Kızlar kusura bakmayın hafta sonları esim evde olduğu için giremiyorum pek hemen menümü yazayım
Sabah
Yok
Öğle
2 3 kaşık pilav ogluma yedirirken aldım
Aksam
1 kase salata
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
Su 2lt
Egzersiz 6 km tempolu yürüyüş
Kızlar çok moralim bozuk ya tartıldım 800 gr artıdayım reglime az kaldı ondan mi bilmiyorum bugün 2 bardak yesilcay içtim bana misin demedi insAllah cumaya kadar gider
Kızlar kusura bakmayın hafta sonları esim evde olduğu için giremiyorum pek hemen menümü yazayım
Sabah
Yok
Öğle
2 3 kaşık pilav ogluma yedirirken aldım
Aksam
1 kase salata
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
Su 2lt
Egzersiz 6 km tempolu yürüyüş
Kızlar çok moralim bozuk ya tartıldım 800 gr artıdayım reglime az kaldı ondan mi bilmiyorum bugün 2 bardak yesilcay içtim bana misin demedi insAllah cumaya kadar gider
Tatlım, aslında kalorisi çok düşük beslenmişsin. Bence reglin yaklaştığı içindir. Hiç moralini bozma sakın. Önerin için sağ ol gerçekten de bu ilk hafta sonum kötü geçti. Toparlayıp bir daha yapmıycam. Yürüyüşü çok yaptım inşallah işe yaramıştır da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?