Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aaa ben bunu tv izlerken yaparım hep

Kız ben de dün yaptım patlıcan kebabı yedim antepli misin yoksa
Ya sag bacagimi 25 sol bacagimi 10 kez yaparsam.2ye bolunmez.birde yetmezmis gibi sag soldan daha cok incelir
Zaten uyarı yapmışım kızam neden bulandırıyorsun
Aaa ben bunu tv izlerken yaparım hep
Işte en çok yapan birinci olacak bakarsın sen olursun :)

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesi Salı ÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar
tristris-----200DK ❤❤❤
mutsuzmutlu-❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤-
missagor❤❤❤❤❤❤❤❤❤100DK❤❤❤❤
naneli_sekerim-❤❤-----
hira1994--❤❤❤-❤❤-70JJ-
Colorayzn❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤-
gogo2405❤❤❤❤❤❤❤❤200JJ 50M ❤--
isimsiz965❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤-
Mydestinyy❤❤❤❤❤❤❤-❤-❤❤❤❤
Besaraz-❤❤❤❤❤❤50M 200DK ❤❤❤❤❤
thesquatgirl❤❤❤❤❤-❤❤❤❤--
bilinmeyenkullanici❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
smykmy ❤❤❤❤❤❤❤❤150DK❤--
dandini2017-❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤-
oburella----❤❤❤❤❤❤

[TR] [/TR]
[TR][TR][TR][/tr][/TR][/tr]

Kız ben de dün yaptım patlıcan kebabı yedim antepli misin yoksa

Zaten uyarı yapmışım kızam neden bulandırıyorsun

Işte en çok yapan birinci olacak bakarsın sen olursun :)
Yarın ben onu ne ara yapacaksam 1 de işten cikacam aksama bebek görmeye gitcez diye avm ye gidip hediye alacam birinci olamam ama yaparım yine boş kalırsam insallah

Tam yemek mekanları iyi yerden koca almışsın hareketi şimdiden başlayarak yapabilirsin
Çok şükür hiç aç kalmıyorum. Kayinvalide benim diyetimden sıkılmış bugün aslında balık salata yemem gerekiyodu hadi bakalım az kaldı zaten hedefe dedim akşam yemeğini bozdum artık. Ben zaten bu kiloları yöresel aldım

1 beden küçük almak bile beni mutlu etti :)
Başka çocuğum yok canım 4 tane kaybım var inşallah bu kez tutacak.
Geçmiş olsun. İnşallah istediğin zamanda hayırlısı ile bebeğiniz olur.
Yapalım. İç bacaklarım kötü zaten.
Yöresel yemeklerle mi aldın?

Merhaba iyi geceler.
Malum pazar günü olunca internet hayatım duruyor, ziyaretleri, alışveriş ile birlikte...
Kahvaltı: 4 dilim sucuk, simit, 1 kk beyaz peynir, domates, biber, salatalık
Öğlen: Uarım fincan sade türk kahvesi
Akşam: 1 kase yoğurt, 1 imam bayıldı, 1 kase tarhana çorbası, salata
Ara: 4 dilim karpuz

1 litre su
14.5 km yürüyüş

Hafta sonum kalorili geçti. Özellikle kahvaltılar aile ile olunca böyle oluyor Herkes yerken irademe hakim olamıyorum galiba, moralim bozuldu. Çok yürüdüm ama gene de işe yaradı mı bilmiyorum. 2 gündür aynı kiloda ve cumaya göre artıdayım...

Kizlar size birsey sorucam bugun gunduz benden cok az pembemsi kan geldi adet olamayi bekliyorum zaten ama devam etmiyo kasiklarimda da hafif jafif sanci donuyo ilk kez boyle oldu bilen yasauan varmi
Yerleşme kanaması diyorlar bazen. Regli dönemi değilse.

Kızlar kusura bakmayın hafta sonları esim evde olduğu için giremiyorum pek hemen menümü yazayım

Sabah
Yok

Öğle
2 3 kaşık pilav ogluma yedirirken aldım

Aksam
1 kase salata
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

Su 2lt
Egzersiz 6 km tempolu yürüyüş

Kızlar çok moralim bozuk ya tartıldım 800 gr artıdayım reglime az kaldı ondan mi bilmiyorum bugün 2 bardak yesilcay içtim bana misin demedi insAllah cumaya kadar gider

canım pek yemek yok dikkat et kendine hasta falan olma.. Sporun her zamanki gibi harika

menü güzel canım :)
Colorayzn B bilinmeyenkullanici

Sabah / öğlen kalktım
Dukan Krep bir yumurta biraz dere otlu domates

Akşam
Kokoreç

Su. 1 lt daha içerim yatana kadar
Spor yok yarın başlıyorum

kokorec e kaptanlar bisey demez sanırım zaten öğle aksam birtek o var..su sadece 1 lt mi canım

canım menü biraz diyete uygun olmamış özelliklede aksam en azından öğle dondurma yediysen keske akşamı hair tutsaydın su ve spor yazmamışsın bu arada canım
Sabah yumurta domates cay 1 dilim ekmek
Oglen dunden artan etli taze fasulye 1 tabaj
Aksam 2 kase corba (mercimek)yogurt
1 fincan yesil cay
2 bucukumsu su
1 saat yürüyüş
1 turk kahvesi ictim sabah kahvaltidan sonra ara ogün

menü çok güzel canım sor ve su da :)

menü fena deil canım en azından öğle aksam bir olduğu için agir olmamış =) su az ama

canım gerçekten menü pek ic acıcı deil ne olursa olsun dikkat et hayır diye bil.. Esim hafta sonu yanında cips yedi ki baharatlı cips çok severim yemesin tuttum kendimi her hafta sonu boyle olursa hafta ici caban boşa gider hafta ici verir hafta sonu alırsın

Tatlım, aslında kalorisi çok düşük beslenmişsin. Bence reglin yaklaştığı içindir. Hiç moralini bozma sakın. Önerin için sağ ol gerçekten de bu ilk hafta sonum kötü geçti. Toparlayıp bir daha yapmıycam. Yürüyüşü çok yaptım inşallah işe yaramıştır da...

Korkuttun kiz beni moralim bozuk deynce :)
Regl yapmistr onu

insAllah öyledir canım ya çok moralim bozuldu + görünce çünkü hic hayır diyemeyeceğim şeylere hayır diyorum ve karsiligini almak istiyorum.. Sende dikkat et canım emin ol hersey kendimiz için..Ama yürüyüşün gerçekten harika bu sporun yaninda birde az yersen inan çok cabuk kilo verirsin.. Bu arada sen kaç kiloydum canım ? Bilgilerini hatırlamıyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…