Ay inşallah canım aslında heran tartılmak istiyorum ama cumaya kadar tartılmama kararı aldım:)Ettirirsin neden ettiremeyeceksin dur daha güzel güzel kilo ver ki listeye gir asıl o zaman yarış başlasın :)
Alla alla ben bira yapmıştım kötü değildi tadı
Valla ben zor içtim kızlar
Afiyet olsun cok severim fasülyeyi yarın bende yapayım:)
Azicik oyle oluyo sanirimAmin cnm sağolasın
Tabiki insan birbirine alışınca zor oluyor
Ama bazı şeyleri değiştiremiyoz ne yazıkki
En doğrusu önümüze bakmak
Yani annen yaşındaki kadınla yarışıyonuz haa
Sagolun kizlar.Afiyet olsun cok severim fasülyeyi yarın bende yapayım:)
Canım pazatesileri de tartılıyoruz haftasonu ne yaptık nasıl beslendik tartıda görmek için :)Ay inşallah canım aslında heran tartılmak istiyorum ama cumaya kadar tartılmama kararı aldım:)
Hayır sevmem tabi ki öylr bir anlattın ki hayatta içmemValla ben zor içtim kızlar
1.5 lt suya 1 çk koymuştum
Çok iğrençti birazda limon sıktım yinede kurtarmadı
Içtikçe üzerine su ekledimki tadı yumuşasın diye
Ben bidaha içmem
Siz bilirsiniz, belki Siz seversiniz
O kızın ağzını burnunu yerim ben amaAzicik oyle oluyo sanirim
Sagolun kizlar.
Menu gecicem su kizi halledeyim bi doldurmus
Ohh uyudu insallah sabaha kadar uyuuurO kızın ağzını burnunu yerim ben ama
Ben engel olmayım şekerim sen yinede bi deneCanım pazatesileri de tartılıyoruz haftasonu ne yaptık nasıl beslendik tartıda görmek için :)
Hayır sevmem tabi ki öylr bir anlattın ki hayatta içmem
Aaaaa erken mi uyuttun çok sevindim cidden bak yazık gecelere kadar oturuyor sana yazık yani kendine vakit ayıramıyorsunOhh uyudu insallah sabaha kadar uyuuur
Canım spor yok sanırım regliyim demiştin yanlış hatırlamıyorsam. Menünü beğenmedim açıkçası pek diyet menüsü değil verecek pek kilon yok zaten biz kadar dikkat etmemen normal ama diğer arkadaşlara yanlış örnek olmamak açısından ceza olayını ne yapsam bilemedim :)İyi aksamlar herkese kizlar
Kahvaltim
7 adet zeytin
Avuc kadar patates li yumurta
1 bardak cay
3 catal cilek receli
1 catal peynir
Oglen
Bi tane meyveli dondurma
2 saat sonra 1 avuc beyaz leblebi
Ara da nescafe
Aksam
Yarim tabak pilav
Yarim.tabak türlü yemegi
2 bardak ayran
Yaaa zaten faydalı şeyler hep kötü hep kötü maydonoz suyu filan da çok faydalı ama çirkin ne yapcaz bilmyiorum bu ödemler ileBen engel olmayım şekerim sen yinede bi deneaslında çok faydalıymış hem suyu alkali yapıyor
İsim | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
tristris | - | - | - | - | - | 200DK ❤ | ❤❤ |
mutsuzmutlu | - | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - |
missagor | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤100DK | ❤❤ | - |
naneli_sekerim | - | ❤❤ | - | - | - | - | - |
hira1994 | - | - | ❤❤ | ❤- | ❤❤ | - | ❤- |
Colorayzn | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤- |
gogo2405 | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | 200JJ 50M ❤ | - | - |
isimsiz965 | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - |
Mydestinyy | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤- | ❤- | ❤❤ | ❤- |
Besaraz | - | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | 50M 200DK ❤ | ❤❤ | - |
thesquatgirl | ❤❤ | ❤❤ | ❤- | ❤❤ | ❤❤ | - | - |
bilinmeyenkullanici | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ |
smykmy | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | 150DK❤ | - | - |
dandini2017 | - | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - |
oburella | - | - | - | - | ❤❤ | ❤❤ | - |
Pazartesi kaca kadar bildirim yapıyoruzCanım pazatesileri de tartılıyoruz haftasonu ne yaptık nasıl beslendik tartıda görmek için :)
Hayır sevmem tabi ki öylr bir anlattın ki hayatta içmem
yaa ben aslinda cok yerim bu azaltmis halim ama tabi cezam neysr cekmeye raziim :)Aaaaa erken mi uyuttun çok sevindim cidden bak yazık gecelere kadar oturuyor sana yazık yani kendine vakit ayıramıyorsun
Canım spor yok sanırım regliyim demiştin yanlış hatırlamıyorsam. Menünü beğenmedim açıkçası pek diyet menüsü değil verecek pek kilon yok zaten biz kadar dikkat etmemen normal ama diğer arkadaşlara yanlış örnek olmamak açısından ceza olayını ne yapsam bilemedim :)
Yaaa zaten faydalı şeyler hep kötü hep kötü maydonoz suyu filan da çok faydalı ama çirkin ne yapcaz bilmyiorum bu ödemler ile
Colorayzn spor kabul etmiyorum cınım bu hafta kimsede kabul etmedim kalk da 15 dk power walk yap kız da yatmış madem
yaa ben aslinda cok yerim bu azaltmis halim ama tabi cezam neysr cekmeye raziim :)Aaaaa erken mi uyuttun çok sevindim cidden bak yazık gecelere kadar oturuyor sana yazık yani kendine vakit ayıramıyorsun
Canım spor yok sanırım regliyim demiştin yanlış hatırlamıyorsam. Menünü beğenmedim açıkçası pek diyet menüsü değil verecek pek kilon yok zaten biz kadar dikkat etmemen normal ama diğer arkadaşlara yanlış örnek olmamak açısından ceza olayını ne yapsam bilemedim :)
Yaaa zaten faydalı şeyler hep kötü hep kötü maydonoz suyu filan da çok faydalı ama çirkin ne yapcaz bilmyiorum bu ödemler ile
Colorayzn spor kabul etmiyorum cınım bu hafta kimsede kabul etmedim kalk da 15 dk power walk yap kız da yatmış madem
Önemli değil canım sabah tartıl da aç karnına ve min kıyafetle kaça kadar paylaştığın pazartesi için önemsiz istersen gece PaylaşPazartesi kaca kadar bildirim yapıyoruz
O zaman tabloya ceza ekliyorumyaa ben aslinda cok yerim bu azaltmis halim ama tabi cezam neysr cekmeye raziim :)
İsim | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
tristris | - | - | - | - | - | 200DK ❤ | ❤❤ |
mutsuzmutlu | - | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - |
missagor | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤100DK | ❤❤ | - |
naneli_sekerim | - | ❤❤ | - | - | - | - | - |
hira1994 | - | - | ❤❤ | ❤- | ❤❤ | - | 70JJ- |
Colorayzn | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤- |
gogo2405 | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | 200JJ 50M ❤ | - | - |
isimsiz965 | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - |
Mydestinyy | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤- | ❤- | ❤❤ | ❤- |
Besaraz | - | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | 50M 200DK ❤ | ❤❤ | - |
thesquatgirl | ❤❤ | ❤❤ | ❤- | ❤❤ | ❤❤ | - | - |
bilinmeyenkullanici | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ |
smykmy | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | 150DK❤ | - | - |
dandini2017 | - | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - |
oburella | - | - | - | - | ❤❤ | ❤❤ | - |
Tamam ne yapiyoruz cezadaÖnemli değil canım sabah tartıl da aç karnına ve min kıyafetle kaça kadar paylaştığın pazartesi için önemsiz istersen gece Paylaş
O zaman tabloya ceza ekliyorum
Üstte kısaltmalar var 70JJ verdim 70 tane Jumping jack hareketi yapman lazımTamam ne yapiyoruz cezada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?