Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Amin cnm sağolasın

Tabiki insan birbirine alışınca zor oluyor
Ama bazı şeyleri değiştiremiyoz ne yazıkki
En doğrusu önümüze bakmak

Yani annen yaşındaki kadınla yarışıyonuz haa
Azicik oyle oluyo sanirim

Kötü mü oluyor benim de gözüm o kürü kesmişti yapmayım madem

Colorayzn afiyet olsunnn

Afiyet olsun cok severim fasülyeyi yarın bende yapayım:)
Sagolun kizlar.

Menu gecicem su kizi halledeyim bi doldurmus

Ay inşallah canım aslında heran tartılmak istiyorum ama cumaya kadar tartılmama kararı aldım:)
Canım pazatesileri de tartılıyoruz haftasonu ne yaptık nasıl beslendik tartıda görmek için :)
Hayır sevmem tabi ki öylr bir anlattın ki hayatta içmem

Menu geciyorum sekerler

Kahvalti
1dilim tb ekmegi
Yarim domates
Yarim salatalik
Kk suzme peynir
1haslanmis yumurta
Sekersiz cay

Ara
Turk kahvesi sekersiz
50gr yaş hurma

Aksam
6yk taze fasulye
4yk ev yogurdu
1dilim tb ekmegi

Su
2lt
Spor
Ev temizledim sayin yardimcim henuz biraz oturdum dahada islerim var kabul olursa ❤

Alinan kalori ~600kcal

Canım pazatesileri de tartılıyoruz haftasonu ne yaptık nasıl beslendik tartıda görmek için :)

Hayır sevmem tabi ki öylr bir anlattın ki hayatta içmem
Ben engel olmayım şekerim sen yinede bi dene aslında çok faydalıymış hem suyu alkali yapıyor

Ohh uyudu insallah sabaha kadar uyuuur
Aaaaa erken mi uyuttun çok sevindim cidden bak yazık gecelere kadar oturuyor sana yazık yani kendine vakit ayıramıyorsun
Canım spor yok sanırım regliyim demiştin yanlış hatırlamıyorsam. Menünü beğenmedim açıkçası pek diyet menüsü değil verecek pek kilon yok zaten biz kadar dikkat etmemen normal ama diğer arkadaşlara yanlış örnek olmamak açısından ceza olayını ne yapsam bilemedim :)
Ben engel olmayım şekerim sen yinede bi dene aslında çok faydalıymış hem suyu alkali yapıyor
Yaaa zaten faydalı şeyler hep kötü hep kötü maydonoz suyu filan da çok faydalı ama çirkin ne yapcaz bilmyiorum bu ödemler ile

Colorayzn spor kabul etmiyorum cınım bu hafta kimsede kabul etmedim kalk da 15 dk power walk yap kız da yatmış madem

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesi Salı ÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar
tristris-----200DK ❤❤❤
mutsuzmutlu-❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤-
missagor❤❤❤❤❤❤❤❤❤100DK❤❤-
naneli_sekerim-❤❤-----
hira1994--❤❤❤-❤❤-❤-
Colorayzn❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤-
gogo2405❤❤❤❤❤❤❤❤200JJ 50M ❤--
isimsiz965❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤-
Mydestinyy❤❤❤❤❤❤❤-❤-❤❤❤-
Besaraz-❤❤❤❤❤❤50M 200DK ❤❤❤-
thesquatgirl❤❤❤❤❤-❤❤❤❤--
bilinmeyenkullanici❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
smykmy ❤❤❤❤❤❤❤❤150DK❤--
dandini2017-❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤-
oburella----❤❤❤❤-

[TR] [/TR]
[TR][TR][TR][/tr][/TR][/tr]

yaa ben aslinda cok yerim bu azaltmis halim ama tabi cezam neysr cekmeye raziim :)

yaa ben aslinda cok yerim bu azaltmis halim ama tabi cezam neysr cekmeye raziim :)

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesi Salı ÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar
tristris-----200DK ❤❤❤
mutsuzmutlu-❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤-
missagor❤❤❤❤❤❤❤❤❤100DK❤❤-
naneli_sekerim-❤❤-----
hira1994--❤❤❤-❤❤-70JJ-
Colorayzn❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤-
gogo2405❤❤❤❤❤❤❤❤200JJ 50M ❤--
isimsiz965❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤-
Mydestinyy❤❤❤❤❤❤❤-❤-❤❤❤-
Besaraz-❤❤❤❤❤❤50M 200DK ❤❤❤-
thesquatgirl❤❤❤❤❤-❤❤❤❤--
bilinmeyenkullanici❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
smykmy ❤❤❤❤❤❤❤❤150DK❤--
dandini2017-❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤-
oburella----❤❤❤❤-

[TR] [/TR]
[TR][TR][TR][/tr][/TR][/tr][/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…