Tekrar hosgeldin :)Kullanıcı Adı :syns
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:muhasebe
Yaşınız :31
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:4 yaşında ve 9 aylık
Yaşadığınız şehir:kayseri
Boyunuz :1.62
Kilonuz:117.2
Hedef kilonuz :109
Kilo alma hikayeniz :her zaman kiloluydum ama evlendikten sonra 40 kilo kadar aldım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?çocuklarımla oynamak ve istedigimi giyinip özgüvenimi geri almak istiyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı katıldım
Gunaydin canimGÜNAYDIN
Kahvaltini et ki metabolizman calissin canim yoksa yavaslar yememek zayiflatmaz canin istemese bile biseyler yemeye calismalisin bence.Günaydın kızlar nasılsınız
Ben giremedim dün rahatsizlandim, uyuyakalmışım eve gelince de
Zaten saçma sapan yedim dün disarilarda olduğum için
Bugün tam gaz toparlicam
Bı kaşık aspir yağı aldım içim bulandı
Kahvaltı etmem herhalde
Kendi tartımda 72 yim bu sabahinsAllah öyledir canım ya çok moralim bozuldu + görünceçünkü hic hayır diyemeyeceğim şeylere hayır diyorum ve karsiligini almak istiyorum.. Sende dikkat et canım emin ol hersey kendimiz için..Ama yürüyüşün gerçekten harika bu sporun yaninda birde az yersen inan çok cabuk kilo verirsin.. Bu arada sen kaç kiloydum canım ? Bilgilerini hatırlamıyorum da
MerhabaKullanıcı Adı :syns
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:muhasebe
Yaşınız :31
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:4 yaşında ve 9 aylık
Yaşadığınız şehir:kayseri
Boyunuz :1.62
Kilonuz:117.2
Hedef kilonuz :109
Kilo alma hikayeniz :her zaman kiloluydum ama evlendikten sonra 40 kilo kadar aldım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?çocuklarımla oynamak ve istedigimi giyinip özgüvenimi geri almak istiyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı katıldım
Farketmez canim.listede olmadigin icin.cuma kendi tartindan bildirim yap yeter :)Bildimi erkenden yapıyım dedim
Ama tartımı değiştirdim, buraya başlarkenki tartı annemindi. Akşam anneme geri vericem. (Tartıyı yazlıkta unutmuştum de onlar gelirken getirdiler.) Arada fark var. Nasıl olacak?
Başlangıç kilom (5.Eylül) 73.1 idi (Annemin tartısında)
Bugün kilom 72.0 (Kendi tartımda)
(Ötekinde 71.3)
Arada +700 gram fark var.
Ama nasılsa listede değilim, farkeder mi?
Ben artidayim cuma 91,6
Bu sabah 92,3
Colorayzn B bilinmeyenkullanici canım ben gene kötüyüm neden oldum bilmiyorum içimde bişey kalmıyor dün18 kart yapabildim spor olarak. Menumu paylaşayım ama midemde kalmadı yazacaklarım.Üşüttüm galiba birde ishal oldum çok fenayım.
Gunaydinnn kuzummmmGünaydın beybileeeerrr haydeee güzel güne merhaba hep birlikte güzel bir hafta başı olsun
Tebrik ederimm canimm dahada eksi goreceksin insallahh :)))Eki Görüntüle 2043039 Günaydın kızlar.cuma katılmıstım aranıza ve diyete baslamıstım.ve 3günlük diyetimin sonucu baskülde 69.2yi görmek oldu.cumaya kadar tartılmayıp kendime süpeiz yapmak istemiştim.ama iyiki tartılmısım cok mutlu oldum.baslangıc cuma 70.8.bugün sabah ac karna 69.2.resim atıyorum.
Amin inşallah canımGünaydın beybileeeerrr haydeee güzel güne merhaba hep birlikte güzel bir hafta başı olsun
insallah canım 9 ay hamilelik 6 ay süt kesilmesin diye beklemekten sonra bu bile cok mutlu etti beni.Tebrik ederimm canimm dahada eksi goreceksin insallahh :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?