Hoşgeldin canım neden hedefin az öyle ? Çok kalmayı planlamıyor musunGunaydın hanımlar nasılsınız bakalım bayramı tatili atlattık eşimide işe gönderdim düzene gidiyim inşallah once bayramdan kalan şekerleri buzluğa atıyım ortada durmasın hemen kahvaltımı yapıyım ki başka bişeyler istemeyim dimi bu arada 117.2 olmuşum en son kaçtım bakıyım korkmuştum 120 leri gördüm diye ama allahtan almamışım o kadar ama acayip bir göbek var resimlerde fena çıkmışım
Kullanıcı Adı :syns
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:muhasebe
Yaşınız :31
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:4 yaşında ve 9 aylık
Yaşadığınız şehir:kayseri
Boyunuz :1.62
Kilonuz:117.2
Hedef kilonuz :109
Kilo alma hikayeniz :her zaman kiloluydum ama evlendikten sonra 40 kilo kadar aldım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?çocuklarımla oynamak ve istedigimi giyinip özgüvenimi geri almak istiyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı katıldım
Çok geçmiş olsun canım kilo bildirimi de yaparsan güzel olurColorayzn B bilinmeyenkullanici canım ben gene kötüyüm neden oldum bilmiyorum içimde bişey kalmıyor dün18 kart yapabildim spor olarak. Menumu paylaşayım ama midemde kalmadı yazacaklarım.Üşüttüm galiba birde ishal oldum çok fenayım.
Afiyet olsun kuzum çok güzel görünüyor
Harikasın valla tebrik ederim 3 günde 1.6 kg daha ne olsun devamını diliyorumEki Görüntüle 2043039 Günaydın kızlar.cuma katılmıstım aranıza ve diyete baslamıstım.ve 3günlük diyetimin sonucu baskülde 69.2yi görmek oldu.cumaya kadar tartılmayıp kendime süpeiz yapmak istemiştim.ama iyiki tartılmısım cok mutlu oldum.baslangıc cuma 70.8.bugün sabah ac karna 69.2.resim atıyorum.
Bünyem demekki 9ay hamilelik6 ay süt kesilmesin diye beklemekten sonra bu diyet ve sporu istiyormus
insallah canım 9 ay hamilelik 6 ay süt kesilmesin diye beklemekten sonra bu bile cok mutlu etti beni.
Geçmiş olsun.Colorayzn B bilinmeyenkullanici canım ben gene kötüyüm neden oldum bilmiyorum içimde bişey kalmıyor dün18 kart yapabildim spor olarak. Menumu paylaşayım ama midemde kalmadı yazacaklarım.Üşüttüm galiba birde ishal oldum çok fenayım.
Kart nedir tatlım?Bugun
sabah
2 salatalık
1 acur
1 kupa mate ıhlamur çayı
Öğlen
tarçınlı yogurt
2 elma
Akşam
patlıcan közleme orta tabak
sarımsaklı yogurt
1 yeşilçay
Yemek sonrası sade kahve içmeyi planlıyorum
Spor öglen yapacagım kaç kart yaparım paylaşacagım girip
Su 3 içilecek
Colorayzn B bilinmeyenkullanici
Sasirtma icin sık yemelisinn squuuB bilinmeyenkullanici bugun şaşırtma gibi olmuş mu canım ?
cuma gunu gece tartıldıgımla aynı kilodayım kaçamak yok bugun boyle olsun dedim
Var canim.haftasonu kacamak varmi.kontrol amacli ama istemezsen bildirmeye bilirsin :)B bilinmeyenkullanici pazartesi var mı kilo bildirimi ?
Spor kartlari var onun bizimlede paylasmisti :)Geçmiş olsun.
Kart nedir tatlım?
Afiyet olsun mutsuzz :))Domates salatalık ve beyaz peynir yedim bugun ekmek yemicem
Yazıp sildiğim mesajda üstte cıkmıs:)
Geçmiş olsun.
Kart nedir tatlım?
cuma 87.2
pazartesi 86.9
fark 300gr
Colorayzn B bilinmeyenkullanici
wc ye cıktım az önce ilk kalktıgımda 87.2 şimdi böyle olmuş
Var canim.haftasonu kacamak varmi.kontrol amacli ama istemezsen bildirmeye bilirsin :)
Tebrik ederimm squcuum :)
Bu kisaltmayii sevdmm hee :)))
Sasirtma icin sık yemelisinn squuu
Aynen onlar kalorili :)))benim kaçamaklar meyve üzerine kurulu çıkolatadan daha cok meyve arar benım vucut nedense2 ücgen karpuz dilimi 1 elma 1 şeftali vs... muz incir üzümü yersem az yerim en kalorili onlar diye
Kiz sennerelisinnn.gari de gariiihahaha bende sevdim tamam herkes bana squcum desin gari
Bu Dünün acısı biliyorum toparlicam, ben dün annemdeydim öğle sıraları benim küçük oğlan çok fena tutturuyor morrana kadar ağlıyor başedemiyoruz bi tutturdu eve gidelim metroyla diye oğlum sıcak eşyalar çantalar arabayla gotursun dayin yok kudurdu tepindi çıktıkAfiyet olsun mutsuzz :))
Takipteyimm seniii merdanem ile beraber:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?