Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugun

sabah
2 salatalık
1 acur
1 kupa mate ıhlamur çayı

Öğlen
tarçınlı yogurt
2 elma

Akşam
patlıcan közleme orta tabak
sarımsaklı yogurt
1 yeşilçay

Yemek sonrası sade kahve içmeyi planlıyorum

Spor öglen yapacagım kaç kart yaparım paylaşacagım girip
Su 3 içilecek

Colorayzn B bilinmeyenkullanici

Hoşgeldin canım neden hedefin az öyle ? Çok kalmayı planlamıyor musun

Çok geçmiş olsun canım kilo bildirimi de yaparsan güzel olur
Afiyet olsun kuzum çok güzel görünüyor
Harikasın valla tebrik ederim 3 günde 1.6 kg daha ne olsun devamını diliyorum

Bünyem demekki 9ay hamilelik6 ay süt kesilmesin diye beklemekten sonra bu diyet ve sporu istiyormus

insallah canım 9 ay hamilelik 6 ay süt kesilmesin diye beklemekten sonra bu bile cok mutlu etti beni.

Boyun kacti tatlim senin ?
Verirsinn ben kilolu hamis kaldim 96 ile dogurdum ama gittimi gidiyor hos ben uzun surede verdim ama artik daha azimliyiiimmm

Geçmiş olsun.
Kart nedir tatlım?

Var canim.haftasonu kacamak varmi.kontrol amacli ama istemezsen bildirmeye bilirsin :)

benim kaçamaklar meyve üzerine kurulu çıkolatadan daha cok meyve arar benım vucut nedense 2 ücgen karpuz dilimi 1 elma 1 şeftali vs... muz incir üzümü yersem az yerim en kalorili onlar diye

benim kaçamaklar meyve üzerine kurulu çıkolatadan daha cok meyve arar benım vucut nedense 2 ücgen karpuz dilimi 1 elma 1 şeftali vs... muz incir üzümü yersem az yerim en kalorili onlar diye
Aynen onlar kalorili :)))
Bende meyve cok aramiyorum yaa nedense
hahaha bende sevdim tamam herkes bana squcum desin gari
Kiz sennerelisinnn.gari de gariii

Afiyet olsun mutsuzz :))
Takipteyimm seniii merdanem ile beraber :)))
Bu Dünün acısı biliyorum toparlicam, ben dün annemdeydim öğle sıraları benim küçük oğlan çok fena tutturuyor morrana kadar ağlıyor başedemiyoruz bi tutturdu eve gidelim metroyla diye oğlum sıcak eşyalar çantalar arabayla gotursun dayin yok kudurdu tepindi çıktık
Sıcak bir yandan yemek yiyemedik bir yandan ben bir fena oldum bizim eve yakın bir pastane vardı kır pidesi varmış ondan aldık gelincede baya bi kendime gelemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…